rdkm 18.04.06, 08:37 Może któraś z Was ma coś fajnego do oddania,coś takiego aby nadawało się na prezent dla mojej córeczki z okazji Pierwszej Komunii Świętej.Bardzo bym chciała coś jej dać,ale kompletnie mnie niestać!Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimey Re: Na Komunię!!! 18.04.06, 10:58 witaj mam ten sam problem co Ty też mam mało pieniędzy a dziecko chce coś dostać,kiedyś w jakimś markecie kupiłam Pismo Święte ilustrowane dla dzieci za 20zł w twardej oprawie,pieniądze nie aż tak duże a mam nadzieję,że sprawi synowi choc troszkę radości,że od mamy cos jednak dostał. niesety nie mam nic co bym mogła podarować Twojej córce.PRZYKRO MI ale moze ktoś coś znajdzie fajnego i Wam podaruje często jest tak,że malutki drobiazg moze sprawić wiele radości dziecku. może napisz czym się interesuje Twoja córka i skąd jesteś to też ułatwi pomoc w znalezieniu prezentu.pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rdkm Re: Na Komunię!!! 18.04.06, 11:45 Bardzo dziękuję za odpisanie.Jestem z centrum Szczecina ,a moja córeczka bardzo lubi pięne książki i duże lalki,które mogłaby ubierac w śpioszki.Jest dzieckiem które cieszy się ze wszystkiego.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rdkm Re: Na Komunię!!! 18.04.06, 14:23 Przepraszam ale nie mam takiego adresu i nie bardzo wiem jak to sie robi ,aby go miec.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: Na Komunię!!! 18.04.06, 14:37 chodzi o to żebyc podała dziewczynie swój adres, wysyłając go na skrzynke mailową gazetową Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Na Komunię!!! 18.04.06, 14:38 rdkm priv to znaczy,że masz napisac do kogoś maila a adres mailovy mają wszyscy na forum Ty masz np: rdkm@gazeta.pl ja mam l.e.a@gazeta.pl poprostu pisze sie nick osoby i @gazeta.pl to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
rdkm Re: Na Komunię!!! 18.04.06, 15:01 Ja podałam adres na prv-ale ipozdr tak niewiem co dalej robić jak mi napiszesz na ten adres gazety.niewiem gdzie to pózniej trzeba wejsć ,aby odczytac.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agularek Re: Na Komunię!!! 18.04.06, 15:10 rdkm: na górze strony kliknij "poczta", otworzy ci się strona, gdzie musisz się zalogować login:rdkm hasło:........(tu wpisz swoje hasło) i już wejdziesz na pocztę. Potem kliknij w skrzynke odbiorczą, wyświetli ci się lista maili do ciebie. Klikając na kolejne, będziesz mogła je czytać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rdkm Re: Na Komunię!!! 18.04.06, 15:11 Sylwia już przeczytałam i Ci odpisałam,czekam na odpis od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rdkm Re: Na Komunię!!! 18.04.06, 17:32 Sylwia-bardzo Ci dziękuje za dobre serce,mam nadzieję,że również będę mogła pomóc jakoś Tobie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rdkm Re: mam 2 pary nieuzywnaych nowych rękawiczke bia 19.04.06, 12:06 Bardzo dziękuje za chęc oddania rekawiczek,ale rekawiczki już dostałam .Nie chcę brac co już mam ,bo to by była już pazernośc noi brzydkie z mojej strony.Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś