anchelafiona 14.09.06, 21:21 Przyjmę łóżeczko,wózek i wszystko co potrzebne maluszkowi na starcie.Za 3tygodnie mój maluszek ujrzy światło dzienne a ja nie mam podstawowych rzeczy.Jeżeli coś jest Wam niepotrzebne ja chętnie to przyjmę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mircea Re: Przyjmę wszystko 14.09.06, 22:06 Po raz kolejny pojawia się to samo pytanie: co robiłaś przez 8 miesięcy? Za 3 tygodnie masz zostać matką, a ty piszesz, że nie masz nawet PODSTAWOWYCH rzeczy. Ręce opadają po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
kalpa Re: Przyjmę wszystko 14.09.06, 23:01 Napisz skąd jesteś - to bardzo ważna informacja, czy jesteś w stanie pokryć koszt przesyłki, bo np. wysyłka łóżeczka może być dla Ciebie za droga. kalpa Odpowiedz Link Zgłoś
anchelafiona Re: Przyjmę wszystko 18.09.06, 20:33 Jestem z Warszawy,nie mam pojęcia co prawda ile może kosztować przesyłka łóżeczka ale myślę,że mnie na nią stać. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: Przyjmę wszystko 15.09.06, 08:14 Wiarygodność takich próśb jest dla mnie żadna. "Nagle" po 8 miesiącach ciąży dziewczyna się ocknęła, że ma rodzić lada dzień - ludzie, litości!! Odpowiedz Link Zgłoś
renet111 Re: Przyjmę wszystko 15.09.06, 14:52 a może dopiero dowiedziała się ze jest takie forum,nie każdy jest taki mądry ze wie gdzie szukac pomocy.Troszkę zrozumienia po co te komentarze//mircea ty to chyba lubisz// Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: Przyjmę wszystko 15.09.06, 15:02 Może i ja się czepiam, ale mam przedziwne wrażenie, że kilka postów niżej mama prosi o to samo (no prawie, bo tam pisze, że łóżeczko ma)pod innym nickiem. Te 2 posty są ludząco podobnie sformuowane... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=48591502 Dziwnie mi to wygląda a już chciałam kombinowac cos dla maleństwa... Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
renet111 Re: Przyjmę wszystko 15.09.06, 16:16 moze i podobne ale tamta ma łóżeczko a tu prosi o łożeczko Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: Przyjmę wszystko 15.09.06, 17:09 Renet - masz rację - ja jestem tą, co się czepia. Zwłaszcza, jak widzi ku temu powody. Tylko napierw dokładnie przeczytaj mój post. Nie dziwię się, że laska prosi TUTAJ o rzeczy dla noworodka, tylko dziwi mnie, że miała 8 miesięcy na skompletowanie wyprawki i nie ma nawet podstawowych rzeczy! Czy ty nie widzisz różnicy?? Co ma tutaj do rzeczy fakt, że dopiero teraz znalazła to forum? Czy to jest jedyne miejsce w Polsce, gdzie można kompletować wyprawkę dla dziecka? Gdzie tu jest odpowiedzialność za dziecko? Że o liczeniu na naiwność forumowiczek nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
anchelafiona Re: Przyjmę wszystko 18.09.06, 20:39 Co robiłam 8 miesięcy ?!Modliłam się ,żeby moje dziecko się urodziło(poprzednią ciążę straciłam),nie chciałam "zapeszać" i dla tego o nic się nie starałam.Wierzyłam zresztą,że ojciec mojego dziecka zajmie się nami ale jak widać się przeliczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: Przyjmę wszystko 19.09.06, 08:52 Anchelafiona napisała: > Co robiłam 8 miesięcy ?!Modliłam się ,żeby moje dziecko się urodziło(poprzednią > ciążę straciłam),nie chciałam "zapeszać" i dla tego o nic się nie > starałam.Wierzyłam zresztą,że ojciec mojego dziecka zajmie się nami ale jak > widać się przeliczyłam. Wiara w zabobony ma takie właśnie skutki. Przez osiem miesięcy walczysz o zagrożoną ciążę, a potem nie stać cię nawet na zapewnienie dziecku podstawowych rzeczy?? I jest to twoja druga ciąża? Gdzie tu jest jakaś elementarna odpowiedzialność kobieto!! Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k tu łóżeczko 18.09.06, 22:56 tu jakaś mama chce oddać łóżeczko www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,21914570,Dziecko___Oddam_Przyjme,m1-14.html i jest z Warszawy, napisz może do niej Odpowiedz Link Zgłoś
kinia84-21 Re: Przyjmę wszystko 21.09.06, 23:27 www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,21933160,Dziecko___Oddam_Przyjme,m1- 14.html moze to ogloszenie cie zainteresuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś