laurka2005 24.11.06, 13:15 Witam, jeszcze przed kilkoma minutami była na samej górze "podpięta". Wpisywać dzieci można było do 25 listopada, czy to oznacza, że lista została zamknięta? Proszę o odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena_11 Re: Zniknęła lista dzieci na akcję Mikołajową.... 24.11.06, 13:22 jest już przyklejony wątek na górze z wyjaśnieniem. Lista została zamknięta wcześniej ponieważ, dzieci jest już bardzo dużo, a cierpimy troche na brak mikołajów. Poza tym ja na weekend wyjeżdzam ( czasami musze poświęcić czas własnym dzieciom ) i nie bedę miała netu. Mój mąż twierdzi, ze od miesiąca mam 150 innych dzieci i dla swoich nie mam czasu), wiec musi mnie oderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 Re: Zniknęła lista dzieci na akcję Mikołajową.... 24.11.06, 13:29 Okej, rozumiem. Mam tylko jedno pytanie; czy zgłaszając dziecko wczoraj, czyli 23 listopada, znajdzie się ono na liście (rozumiem, że Mikołajów jest nieproporcjonalnie mniej w stosunku do dzieci i dostanie paczki graniczy wręcz z cudem), ale chodzi mi tylko o miejsce na liście... Z góry dziekuje za informację. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Zniknęła lista dzieci na akcję Mikołajową.... 24.11.06, 13:38 czekaj na meila od Mikołaja, Laurka ma mikołaja A Mikołajów brakuje na razie dla ok 10 dzieci, wiec liczę że sie znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
justinka_27 Laurka napisałam maila na gazetową, dotarł??? 24.11.06, 14:03 ♥ urwisek na rolkach ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 justinka_27 24.11.06, 16:14 Witaj, nie dostałam żadnego maila - sprawdzam skrzynkę systematycznie i nic ( mniemam, że to wina gazetowej, jak zwykle niezawodnej poczty Chyba, że skrzynki "gazetowe" tez strajkują ) Podaję dodatkowo inny adres mailowy: soporka@interia.pl - może tak będzie skuteczniej. Dam znać tak szybko, jak tylko mail dotrze - pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 justinka_27 part 2 24.11.06, 16:39 hej, dostałam maila na pocztę "gazetową", dziękuję, odpisałam i wysłałam maila kilka minut temu. Odpowiedz Link Zgłoś