Dodaj do ulubionych

Proszę dla sąsiadki

IP: *.* 16.11.02, 14:12
kochaniMoja bardzo młoda sąsiadka - jest w trudnej sytuacji :( Niedługo zostanie mamusią (lada chwila ) , a niestety nie ma ciuszków, dla maluszka :( nie ma nic !!! nawet wózka !!!co jeszcze nie oddałam po Bartusiu to jej dałam ale sytuacja jest naprawdę zła :(może ktoś zechce pomóc ? - dziękuję lea :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: magusia Re: Proszę dla sąsiadki IP: *.* 16.11.02, 22:56
      Lea! Pozostało niewiele z tego co miałam . Ale wyślę taką małą paczuszkę. Na Twój adres?
      • Gość: lea Re: Proszę dla sąsiadki IP: *.* 17.11.02, 09:10
        Magusiu :love:kochana - możesz wysłać na mój adres, jeżeli chcesz adres sąsiadki, to mogę Ci go podać :)dziekuję kochanie - lea
    • Gość: maria_rosa Re: Proszę dla sąsiadki IP: *.* 17.11.02, 19:56
      No właśnie mnie również napisz swój adres.Też mam troszkę różnych rzeczy.chętnie pomogę.Papatkimaria rosa
      • Gość: 4248 Re: Proszę dla sąsiadki IP: *.* 18.11.02, 18:08
        Skad jestescie? Mam wozek i łóżeczko, ktore moge oddac. Napisz prosze na moj adres, moze cos sie wymysli.Malgosia
    • Gość: jedrus Re: Proszę dla sąsiadki IP: *.* 19.11.02, 00:23
      Lea, skąd jeteście ?Mam do oddania wanienke ,pewnie znajdą sie jakieś ubranka.ewa z Krakowa
      • Gość: lea Re: Proszę dla sąsiadki IP: *.* 19.11.02, 09:21
        witaj Ewa :)wanienkę ma ode mnie, dziekuję Ci bardzo... ale przyda się każda inna pomoc :)jesteśmy z woj. Lubuskiegopozdrawiam gorąco :hello: lea
        • Gość: Paulla Re: Proszę dla sąsiadki IP: *.* 20.11.02, 15:43
          Mam kilka ubranek dla maluszka po mojej córci - niektóre prawie wcale nie noszne - moge wysłać tylko poprosze o adres. Mogę jej co jakiś czas wysyłać ubranka z których moja córcia wyrośnie.Pozdrawiam
    • Gość: komaja Re: Proszę dla sąsiadki do Jedrusa IP: *.* 20.11.02, 19:33
      Też chciałam wysłać ubranka do Lei (wiadomo osoba godna zaufania)ale ponieważ ubranka dziewczyny deklarowały to odpowiedziałam na post Krecika,może wanienka przyda się jej koleżance jeśli zechcesz się zainteresować pozdrawiam szystkie mamusie Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka