nariolla 22.05.03, 23:40 Oddam konika na biegunach,maść czarna,wzrost średni,niestety utracił ogon,ale poza tym jest cały i chyba zdrowy-nie sypią się z niego trociny.Jestem z Jeleniej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_piotrusia Re: Oddam konika 23.05.03, 00:41 Prosze odłóż go dla mnie. Majka10@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama_piotrusia Re: Oddam konika 23.05.03, 00:43 Czy bedziesz mogła mi go wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
nariolla Re: Oddam konika 23.05.03, 21:45 mama_piotrusia napisała: > Czy bedziesz mogła mi go wysłać? Witaj.Zatrzymam go dla Ciebie,ale co do wysłania,to powiem szczerze,nie bardzo wiem jak miałabym go opakować .Poczta wymaga aby dokładnie zapakować przesyłkę,a to stworzenie jest nieregularnych kształtow i jeszcze ma wystające bieguny,a może ktoś mógłby Ci w Twoim imieniu go zabrać,skąd jesteś?Napisz do mnie na skrzynkę i dokładnie sie umówimy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_piotrusia Re: Oddam konika 24.05.03, 10:51 A może przesyłką konduktorską pociągiem. Kiedyś był bezpośredni pociag z Rybnika do Jeleniej Góry. Wtedy może nie trzebaby był opakowywać dokładnie. Dowiem się czy ten pociag jeszcze kursuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_piotrusia Re: Oddam konika 27.05.03, 12:03 Przepraszam Cię bardzo, jednak zrezygnuję z tego konika. Pociągu takiego juz nie ma a wysyłka chyba raczej będzie skomplikowana. Może ktos z Jeleniej Góry go przyjmie. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: Oddam konika 27.05.03, 20:00 jestem zainteresowana odbior osobisty z jeleniej gory ulcik Odpowiedz Link Zgłoś