lala2002 16.07.03, 06:50 jeśli ktoś ma na wydaniu leżaczek to ja bym go z chęcią przyjęła agent0071@wp.pl dziękuję jestem z wawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mon.bad Re: przyjmę leżaczek 16.07.03, 10:13 I zaraz potem sprzedała! Tak jak i nosidło na brzuch. Czy Ty kobieto wstydu nie masz? (Dla zainteresowanych - zajrzyjcie na Sprzedam). Monika Odpowiedz Link Zgłoś
lala2002 przeczytaj to 16.07.03, 10:28 niestety ale pomyliłaś się kobieto! ja mam do sprzedania nosidło ale nie zakładane na brzucu. w tym nosidle wozi się samochodem niemowlęta. muj synek może już być noszonym w nosidełku które zakłada się na brzuch, a to moje nosidło trzyma się w ręku, zastępuje to wyjmowanie gondoli jeśli szykuje sie jakiś wyjazd samochodem. niestety ale naprawdę pomyliłaś się i zrobiłaś mi przykrość ponieważ nie należę do tych osób o których myślisz. sprzedaję to nosidło ponieważ mó syn ma już 3 miesiące i wyrósł z niego.zamiast w tym nosidle może spokojnie jeżdzić w foteliku.zaszła to pomyłka. zanim coś napiszesz to dobrze przeczytaj co ja napisałam w tamtym ogłoszeniu Odpowiedz Link Zgłoś
ewakw Re: przeczytaj to 16.07.03, 13:59 Mam do oddania lezaczek.Nie wiem dokladnie czy o taki lezaczek ci chodzi ale ja mam taki na kolkach ze idziesz do kuchni dziecko bach do lezaczka .jak kolka schowasz mozna w nim bujac dziecko. ewcia@die.pl jesli cie ineteresuje taki lezaczek napisz na priva. Jestem z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś