joamka 12.07.04, 08:27 Czy ktoś chodzi tam na basen z maluchem? Co o tym sądzicie? Chodziłam do Aquaparku ale jestem z Gdyni i szukam czegoś bliżej? Aśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagbe Re: basen w Hotelu Gdynia 12.07.04, 10:21 W hotelu Gdynia nie byłam. Chodziłam z Michałkiem do szkoły pływania Dzidziuś na Witominie. Jeśli to dla Ciebie dobra lokalizacja, to podam namiary. Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: basen w Hotelu Gdynia 12.07.04, 13:14 w Aqaparku w Sopocie niebyłam,jestem z Gdyni do Hotelu chodziłam tylko bez dzieci,niepodobaja mi sie warunki jesli chodzi o maluszki. Teraz jedze na basen do Faltomu w Rumi kolejka do Rumi potem przez Castorame i z boku hotelu Faltom jest basen Wchodzi sie na 1,5h cena dla doroslego niepamietam ale dzieci do lat 6 zadarmo. Jest basenik dla maluszkow, sauna ,silownia,2zjezdzalnie(osobno nie do glownego basenu) Wszystko na 1 terenie i placac za te 1,5h mozesz kożystać dowoli z czego tylko chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
antomi Re: basen w Hotelu Gdynia 21.07.04, 13:09 czesc Dagmara! czy mozesz podac mi namiary na ten basen- mam 2 latka i chetnie wybralabym sie gdzie indziej niz do aquaparku a jestem z gdyni a moze napiszesz cos wiecej o tymbasenie? z gory dzikuje Ania Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: basen w Hotelu Gdynia 21.07.04, 15:00 Cześć! Ja co prawda nie jestem Dagmarą, ale mogę Ci odpowiedzieć Ten basen jest w ośrodku rehabilitacyjnm (czy coś w tym stylu) "Za falochronem" w Gdyni-Witominie. Kursy prowadzone są przez instruktorów-małżeństwo i są naprawdę bardzo fajne. Cały kurs obejmuje 12 zajęć, każde zajęcia trwaja 30 minut i koszt jednego wynosi 20 zł. Nie wiem jak zajęcia odbywają się teraz w wakacje, ale nowy kurs startuje od połowy września. To tyle, jakbys chciała namiary na instruktorów, to pisz na priva. pozdr. gosia Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: basen w Hotelu Gdynia 21.07.04, 16:15 Są zajęcia wakacyjne. Na ostatnich zajęciach na 1. lipca dostałam rozpiskę, ale gdzieś mi się zapodziała Napewno dowiesz się pod telefonem: 6716539 lub 502 143 977. Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
agi72 zajecia dla maluszkow w Aquaparku 23.08.04, 21:09 A ja zapraszam do szkoly plywania NASZE DZIECKO do aquaparku w Sopocie. Zajecia sa SUPER, piosenki, zabawy, zdjecia podwodne itp. Co prawda moja opinia moze byc tendencyjna ) bo zajecia prowadzi moj mezulek (miedzy innymi), ale same sprawdzcie! Wiecej info na naszedziecko.com.pl Pozdrawiam, Agi P.S. Zajecia startuja od 4 wrzesnia 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: basen w Hotelu Gdynia 23.08.04, 21:17 tez chodzimy na witomino....polecam serdecznie...a teraz o wyższości witomina nad hotelem gdynia... - na witominie są przewijaki dla wszystkich ...w gdyni róznie to bywa - na w..są grupy najwyżej 10cio osobowe.... w gdyni kupa mości panowie - na w...dzieci sa w grupach w zaleznosci od stopnia umiejetnści w gdyni nie Odpowiedz Link Zgłoś
agnicha1 Re: basen w Hotelu Gdynia 16.09.04, 12:07 ja tez polecam Witomino . Chodzimy z Kacperkiem tam juz od pazdziernika zeszłego roku. małemu sie podoba i mi tez . Co prawda z wykonywaniem poleceń bywa zwykle na nie , ale mały swietnie sie bawi, wody sie nie boi, a latem próbował pływać nawet "kraulem". Oczywiscie szło mu swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś