olka_gd 28.09.04, 22:09 Potrzebuję pilnie opinii o tej pani doktor albo namiarów na innego okulistę- fachowca i "z podejściem". Najchętniej z Gdańska; wątek z Gdyni przeczytałam. Dzięki serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysz78 Re: dr Gotalska-znacie? lub okulista dla 9mies? 29.09.04, 13:52 znamy prywatnie i oficjalnie ))) bo to znajoma mojej Mamy. chodzimy do Niej rodzinnie - zadnych zastrzeżeń. jakiś czas temu byłam też u Niej z moim synkiem, wtedy 2 miesięcznym, z powodu ropiejącego oczka. pobrała wymaz, zrobilismy posiew i dostaliśmy antybiotyk wg antybiogramu, przeszło i, odpukać, nie wraca. moja Siostra też chodzi do Pani Dr ze swoim synkiem, obecnie 1 1/2 roczku, więc myslę, że Twojemu Maluszkowi i Tobie mogę śmiało dr Gotalską polecić. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wordshop Re: dr Gotalska-namiar 04.10.04, 02:26 czy mogę pilnie poprosić o numer do pani doktor? mój adres: wordshop@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wordshop Re: dr Gotalska-namiar 14.10.04, 13:32 hmm - nie doszło, ale i tak dziekuję znalazłam namiar innym kanałem, a z usług nie udało mi się skorzystać, bo nie było miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: dr Gotalska-namiar 04.11.04, 15:42 Polecam Wojewódzką Poradnię Leczenia Zeza i Niedowidzenia, ul. Wejhera 12 A, Gdańsk. Tel. 556-28-73, 556-28-57. Leczenie na NFZ, przyjmują tam bardzo dobrzy specjaliści z fajnym podejściem do dzieci. Jeżdżę tam z 4 letnim synkiem i jestem zadowolona. Umawiasz się na konkretną godzinę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
majowamamuska Re: dr Gotalska-znacie? lub okulista dla 9mies? 14.01.05, 21:38 Czy moglabym prosic o namiary na pania dr Gotalską? Moze byc na priv Dziekuje Aska Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcel Re: dr Gotalska-znacie? lub okulista dla 9mies? 08.06.05, 13:24 Hej! Również bardzo prosze o namiary na panią doktor ola.majocha@interia.pl Dziękuję bardzo.POZDRAWIAM OLA Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia80 Re: dr Gotalska-znacie? lub okulista dla 9mies? 25.06.05, 17:21 ja gorąco polecam panią dr. Andrzejewską- Buszman. Przyjmuje na Uphagena i we wrzeszczu w Visusie. Odpowiedz Link Zgłoś