Dodaj do ulubionych

dr Gotalska-znacie? lub okulista dla 9mies?

28.09.04, 22:09
Potrzebuję pilnie opinii o tej pani doktor albo namiarów na innego okulistę- fachowca i "z podejściem". Najchętniej z Gdańska; wątek z Gdyni przeczytałam. Dzięki serdeczne.
Obserwuj wątek
    • mysz78 Re: dr Gotalska-znacie? lub okulista dla 9mies? 29.09.04, 13:52
      znamy prywatnie i oficjalnie smile))) bo to znajoma mojej Mamy. chodzimy do Niej rodzinnie - zadnych zastrzeżeń. jakiś czas temu byłam też u Niej z moim synkiem, wtedy 2 miesięcznym, z powodu ropiejącego oczka. pobrała wymaz, zrobilismy posiew i dostaliśmy antybiotyk wg antybiogramu, przeszło i, odpukać, nie wraca. moja Siostra też chodzi do Pani Dr ze swoim synkiem, obecnie 1 1/2 roczku, więc myslę, że Twojemu Maluszkowi i Tobie mogę śmiało dr Gotalską polecić. pozdr
      • wordshop Re: dr Gotalska-namiar 04.10.04, 02:26
        czy mogę pilnie poprosić o numer do pani doktor?
        mój adres: wordshop@interia.pl
        • mysz78 Re: dr Gotalska-namiar 04.10.04, 09:35
          wysłałam
          • wordshop Re: dr Gotalska-namiar 14.10.04, 13:32
            hmm - nie doszło, ale i tak dziekuję smile znalazłam namiar innym kanałem, a z
            usług nie udało mi się skorzystać, bo nie było miejsc uncertain
            • madeyowa Re: dr Gotalska-namiar 04.11.04, 15:42
              Polecam Wojewódzką Poradnię Leczenia Zeza i Niedowidzenia, ul. Wejhera 12 A,
              Gdańsk. Tel. 556-28-73, 556-28-57. Leczenie na NFZ, przyjmują tam bardzo dobrzy
              specjaliści z fajnym podejściem do dzieci. Jeżdżę tam z 4 letnim synkiem i
              jestem zadowolona. Umawiasz się na konkretną godzinę. Pozdrawiam!
    • majowamamuska Re: dr Gotalska-znacie? lub okulista dla 9mies? 14.01.05, 21:38
      Czy moglabym prosic o namiary na pania dr Gotalską?
      Moze byc na priv
      Dziekuje
      Aska
      • mmarcel Re: dr Gotalska-znacie? lub okulista dla 9mies? 08.06.05, 13:24
        Hej!
        Również bardzo prosze o namiary na panią doktor ola.majocha@interia.pl Dziękuję
        bardzo.POZDRAWIAM
        OLA
    • fruzia80 Re: dr Gotalska-znacie? lub okulista dla 9mies? 25.06.05, 17:21
      ja gorąco polecam panią dr. Andrzejewską- Buszman. Przyjmuje na Uphagena i we
      wrzeszczu w Visusie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka