nadin 24.10.09, 12:22 Czy ktoś wie czy można robić zdjęcia na targach ślubnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Re: Targi ślubne 24.10.09, 13:15 Wszyscy robią zdjęcia Czasem tylko, jeśli robisz zdjęcie sukni to może się jakiś pracownik salonu przyczepić. Raz mi się tak zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyes86 Re: Targi ślubne 24.10.09, 13:19 To i ja się podepnę pod pytanie Właśnie się wybieramy na te targi i tak się zastanawiam, czy np. można suknie mierzyć? Czy tylko są powystawiane do oglądania? Nie byłam jeszcze i tak się zastanawiamy z narzeczonym i przyjaciółką, na co tam w ogóle można liczyć...? Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Targi ślubne 24.10.09, 14:10 Raczej nie licz na mierzenie sukien. Zostaniesz zarzucona ulotkami i tyle Warto iść, żeby posłuchać zespołów, pomierzyć obrączki, skosztować catering i zebrać ulotki. Potem w domu parę godzin selekcji ..i na pewno coś wybierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Targi ślubne 24.10.09, 14:17 I jeszcze autka pooglądać. To w sumie jedyna okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
ilkaana Re: Targi ślubne 24.10.09, 16:38 Wg mnie targi ślubne są bez sensu, to samo można znaleźć w Internecie, jak dla mnie szkoda czasu i trzeba się przeciskać przez tłumy ludzi. Wystawcy i tak są zalatani i zajęci wszystkimi zainteresowanymi na raz, więc za wiele się dowiedzieć nie da. Ja byłam raz, ale nie przed swoim ślubem a wcześniej z ciekawości, i szukając podwykonawców na swój ślub nie miałam już dylematów, czy na targi iść czy nie, bo wiedziałam, że tego nie potrzebuję. W sumie zgarnęłam tonę ulotek i tyle.Przynajmniej ja mam takie oto doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Targi ślubne 24.10.09, 13:40 Myślę, że spokojnie można robić zdjęcia. Ja też jeszcze nie byłam i się wybieramy na krakowskie w listopadzie. Wydaje mi się, że suknie też można jakieś przymierzyć, wiem, że na pewno są pokazy sukien na targach. Odpowiedz Link Zgłoś
ilkaana Re: Targi ślubne 24.10.09, 16:35 Chyba można, zawsze pełno ludzi je robi;P Odpowiedz Link Zgłoś