2boncia 21.01.10, 23:12 Przyjaciółka chora na zespół przewlekłego zmęczenia wystąpiła u Anny Dymnej . Ma na imię Mira i jeje wejście na temat choroby będzie 1/03/2010. pozdrawiam z forum fibromyalgia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2boncia Re: Programy Anny Dymnej 21.01.10, 23:15 korespondencja Anny Dymnej z Mirą: A oto odpowiedz na korespondencję: Pani Miro Kochana! Oczywiście, że w Panią wierze... bo ma Pani duuuuużo siły i energii ukrytej gdzieś na dnie. To widać w oczach, a oczy to przecież okna naszej duszy. Teraz straszny czas... brrrr.... ja też ledwo sobie radze z różnymi bólami ale jakoś biegam... Mam już terminy emisji. Podam Pani wszystkie. Programy nie są jeszcze zmontowane, nawet nie ma na nie jeszcze żadnych pieniędzy ale są i to najważniejsze. Wogóle telewizja publiczna zdycha i programy misyjne są strasznie traktowane ale póki jest jakakolwiek szansa będziemy o nie walczyć. Taką dostałam wiadomość o emisjach. Całuję mocno. Proszę uważać na gardło i spokojnie chorować, bez nerwów, bo choroby uwielbiają jak się denerwujemy i wtedy są silniejsze i jeszcze bardziej dają nam w kość. Całuję. Hej! Anna Dymna 4.01 Małgorzata Rejdych (zmontowane)- przeszczep serca 18.01 Małgorzata Stompór - s.m. 1.02 Piotr Bartoszek - mukowiscydoza 15.02 nie ma emisji(olimpiada) 1.03 Mira Ghoshal- zespół przewlekłego zmęczenia 15.03 Janusz Smiatacz sparalizowany pilot po wypadku 29.03 Tomasz Manikowski - trzeźwy alkoholik 12.04 Mieczysław Król Łęgowski z żona - rak kości 26.04 Agnieszka Kędzierska - fibromialgia 10.05 Ewa i Józef Żak 24.05 Michał Bernacki - po przeszczepie płuc wrzesień: Michał Wojciechowski R.Z.S pozdrawiam Odpowiedz Link