lvivianka 21.05.10, 23:06 Tak sie dzis zastanawialam z kolezanka, kiedy sa przeceny sukienek ze starych kolekcji? W zimie? Wiem, ze mozna wtedy cos fajnego duzo taniej upolowac. ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomelanka Re: przeceny... 21.05.10, 23:11 chyba kolo wrzesnia z tego co pamietam, konczy sie zezon, powoli wchodza nowe kolekcje Odpowiedz Link Zgłoś
al_k_a Re: przeceny... 21.05.10, 23:13 Salony Lisa Ferrera już wyprzedają wszystkie modele z kolekcji 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: przeceny... 21.05.10, 23:15 ooo, to chyba czas sie otrzasnac z deszczowego letargu i ruszyc na lowy... dziekuje alka Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: przeceny... 21.05.10, 23:29 Gdzieś w okolicach września, późnym latem wczesną jesienią mniej więcej. A powiedzcie mi jak to w ogóle jest z tymi wyprzedażami? Wyprzedaje się to co jest na wieszaku w danym salonie? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzikiszka Re: przeceny... 21.05.10, 23:41 W "moim" salonie też już są przeceny. To co na wieszakach, to chyba z zasady jest przecenione. A wyprzedają po prostu końcówki kolekcji (pewnie te suknie nie są szyte od A do Z, tylko mają jakieś gotowe elementy - trzeba to więc wyprzedać na koniec sezonu). Odpowiedz Link Zgłoś
decembersnowdrop Re: przeceny... 22.05.10, 11:04 Ja kupiłam swoja sukienkę San Patrick na przecenach w listopadzie. Był to oczywiście model do mierzenia, ale w idealnym stanie, po praniu, poprawki do mojej figury w cenie. I ten sposób zamiast 3000 zł. zapłaciłam 1700. Polecam wyprzedaże-w innym wypadku pewnie wypożyczyłabym sukienkę w salonie, bo od początku nie zamierzałam wydać majątku na sukienkę, a tak nie muszę się stresować, że jak coś ubrudzę czy zniszczę, to będę mieć problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
fantazzja Re: przeceny... 22.05.10, 12:15 Właśnie skończyłam rajd po salonach w Warszawie i przeceny widziałam w Desirer, Lisa Ferrera, Tylko ona, Bakandi i Mystique. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka88 Re: przeceny... 24.05.10, 13:43 Ja swoją suknię kupiłam właśnie na wyprzedaży w salonie Mystique (w październiku) i zapłaciłam niecałe 1700 zł z przeróbkami pod moją figurę w cenie... Odpowiedz Link Zgłoś