Gość: Venise IP: *.chello.pl 23.01.05, 23:36 Czy ktos zna te piosenkę? "Płyną płyną białe latawce..." Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiowiec_wawa Re: Wawele "Latawiec" 24.01.05, 00:02 Wawele i Jan Wojdak - "Biały Latawiec" oczywiscie ze znamy, fajny numer pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venise Re: Wawele "Latawiec" IP: *.chello.pl 24.01.05, 23:20 Dzieki Radiowiec Może mi jeszcze napiszesz, że masz ją na dysku i chętnie prześlesz? Jesli tak- będę szczęśliwa jeszcze bardziej Nara Ania Odpowiedz Link Zgłoś
radiowiec_wawa Re: Wawele "Latawiec" 24.01.05, 23:38 dobry dj ma na plytach i na dysku wszystko hahaha. daj emaila... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venise Re: Wawele "Latawiec" IP: *.chello.pl 24.01.05, 23:46 "Dobry dj tutaj gra..." La la la mail venise@gazeta.pl Dzieki Pozdrawiam Ania PS. A Ty przy ktorej piosence bedziesz tanczyl Wasz pierwszy taniec? Odpowiedz Link Zgłoś
radiowiec_wawa Re: Wawele "Latawiec" 25.01.05, 00:16 A jeszcze nie wiem przy ktorej... Jak zawsze, to strasznie skomplikowana i trudna decyzja, ale moze jakos dam sobie rade p.s. mam przeczucie ze dostalas emaila pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś