Gość: marta IP: *.zab.zigzag.pl 04.03.05, 10:19 czy zapraszacie pracodawce na swój ślub ?? a może na wesele???u mnie do zaproszenia byłyby w takim przypadku 4 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senioorita Re: pracodawca na ślubie???na weselu??? 04.03.05, 10:52 Tak moj narzeczony zaprasza swoja szefowa z facetem na slub i na wesele,taka samo jeszcze jedna babke z pracy tez z osoba towarzyszaca i tez na wesele... Zaprasza rowniez dwoch kolegow z pracy,jako ze pracuja w tej firmie,ale ich tylko na slub... Moj narzeczony dobrze sie dogaduje ze swoja szefowa dlatego zaprasza ja i te druga babke na wesele, ale mysle ze jezeli szef jest tylko szefem nie ma miedzy Wami zadnej "nici przyjaznie" to mozesz zaprosic tylko na slub.Wszystko zalezy od tego jakie sa miedzy Wami stosunki... Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: pracodawca na ślubie???na weselu??? 04.03.05, 11:21 Moi szefowie i kilka koleżanek/kolegów z pracy było na ślubie, zaprosiłam wszystkich oficjalnie, w trakcie jakiegoś zebrania redakcyjnego. Nie wyobrażam sobie jednak, żeby kogoś z nich zaprosić na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nena25 Delegacja??? IP: *.tosa.pl 04.03.05, 11:30 Wlasnie tez nad tym sie zastanawiam. Wreczylam glownemu szefowi zawiadomienie (bo to placowka, ktora zatrudnia 70 osob). Nie wiem czy oni sami jakas delegacje wystawiaja czy mam dac komus zaproszenie??? Nie mam pojecia. Napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Delegacja??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:38 w mojej poprzedniej firmie wysyłano zaproszenia dla wszystkich na slub mailem, było łatwiej niż obejść wszystkich z osobna, a atmosfera była przyjacielska, więc nikt nie poczuł sie obrażony. Obecnie mało nas pracuje, więc ja wręczę wszystkim osobiście i wyslę tym, którzy mieszkają w innych miastach. Nie przyjada, ale poczuja się tak samo jak ci z warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: Delegacja??? 04.03.05, 11:46 zaproszenie na slub bedzie ogolne i przyjdzie kto chce. a na wesele zaprosze dwie osoby poniewaz jestem z nimi najblizej i je lubie Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine7 Re: Delegacja??? 04.03.05, 11:50 U nas w pracy jest taki zwyczaj, że narzeczeni skanuja zaproszenie i wysyłają mailem do wszystkich tych, których by chcieli widzieć na ślubie. Na wesele zapraszają tylko tych, z którymi się przyjaźnią w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś