ewelinad4 27.02.06, 10:06 jak wam sie podobaja te obraczki podobne maja w kruku www.wec.com.pl/product.php/1,21/551/Obraczki-z-kolekcji-Stelmach-model-64.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: obrączki 27.02.06, 10:09 mnie troszke darzni ten warkocz przez srodek.. ale ja po prostu wole prostrze formy.. moze gdyby byloby odwrotnie,czyli obraczka z bialego zlota a srodek z zoltego.. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: obrączki 27.02.06, 10:15 Nam osobiście bardzo podoba się ten model www.wec.com.pl/product.php/1,19/450/APART-026-zolte-zloto-szer-5-mm.html niestety nie wyglądały ładnie na palcu szczególnie u mnie i zrezygnowaliśmy.... podobaja Nam się tradycyjne www.wec.com.pl/product.php/1,29/172/Obraczki-tradycyjne-polokragle-C510-szer.-5-mm.html całkiem sympatyczny jest ten wzór www.wec.com.pl/product.php/1,19/395/APART-07.html Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: obrączki 27.02.06, 10:21 jak juz tak prezentujemy, to mi sie podobaja tego typu www.wec.com.pl/product.php/1,22/702/Obraczki-Titanum-Ti-1-4-damska-z-cyrkonia-meska-bez-.html albo takie,chociazx nie bardzo wiem czy moj mezczyzna by sie ucieszyl jak bym mu kazala nosic obraczke z cyrkonia www.wec.com.pl/product.php/1,22/703/Obraczki-Titanum-Ti-2-4-z-cyrkoniami..html no i takie www.wec.com.pl/product.php/1,21/544/Obraczki-z-kolekcji- Stelmach-model-57.html ale to jest tak ze one wszystkie ladne wygladaja na zdjeciach Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: obrączki 27.02.06, 10:32 a my z narzeczonym wybraliśmy takie, tylko jeszcze nie weimy czy na pewno z tej firmy bo, co dziwne, w kruku takie wychodzą taniej. www.faso.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: obrączki 27.02.06, 10:33 zapomniałam dodać że nam te Z41 ) www.faso.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: obrączki 27.02.06, 10:39 moje nie są matowe. to są tradycyjne obrączki z brylantem. Odpowiedz Link Zgłoś
elkam80 Re: obrączki 27.02.06, 14:12 Obrączki proste, ładne, ale... no właśnie... ja też myślałam o podobynych, właśnie od Kruka, z tym że z trzema takimi "sznureczkami" - takie jak te: www.wec.com.pl/product.php/1,21/594/Obraczki-z-kolekcji-Stelmach-model-66.html . Dopiero mama mi uświadomiła, że one są ładne do czasu - do zabrudzenia się. Wyczyścić coś takiego, to zostaje tylko dziobanie szpileczką każdego rowka. No i zrezygnowałam. No a skoro już pokazujemy... Byliśmy z narzeczonym ostatnio w salonie Kruka i pan pokazał nam obrączki (interesują nas takie z mieszanego złota), na które w katalogu zupełnie nie zwróciłam uwagi, a teraz cały czas chodzą mi po głowie. Mam dylemat bo wybieram pomiędzy dwoma wzorami. Jako ostateczne kryterium wezmę pod uwagę to, jak będą wyglądać na ręce u mojego mężczyzny (nie chce żeby wyglądały zbyt "babsko"). Te, które pokazywał nam pan są prawie identyczne jak: www.wec.com.pl/product.php/1,21/591/Obraczki-z-kolekcji-Stelmach-model-102.html a drugie nad którymi się zastanawiamy są podobne do tych www.wec.com.pl/product.php/1,19/369/Lazur-L-3-zolte-zloto.html z tym że środkowy pasek jest z białego złota. Co o tym myślicie? Ja się tylko przekonałam, że z obrączkami to jak z sukienkami - na zdjęciu w katalogu czy necie wyglądają zupełnie inaczej. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
karmela77 Re: obrączki 27.02.06, 14:18 no właśnie, te które wkleiłaś jako ostatnie są bardzo ładne (my zamawiamy takie same tylko z białego złota).Niestety matowany pasek na środku szybko się ściera i bardzo rysuje - widziałam efekty na często przymierzanych obrączkach z wystawy.Ale chyba i tak się zdecydujemy, bo bardzo ładnie wyglądają na palcu. Odpowiedz Link Zgłoś
ika8o Re: obrączki 27.02.06, 18:02 no właśnie w katalogu obrączki wyglądają całkiem inaczej, mieliśmy najpierw wybrane inne ale w końcu zamówiliśmy www.obraczki.com.pl/pl/nielog/obraczka.php?id=25&menu=0&strona=10&str=1 Odpowiedz Link Zgłoś
sokol7 Re: obrączki 27.02.06, 14:16 my będziemy mieli www.wec.com.pl/e4u.php/1,ModProducts/ShowProduct/19/450/23,21 są bardzo ładne trochę tradycyjne ale inne niż mają wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 Re: obrączki 27.02.06, 18:07 mnie nie podobają sie obrączki podane przez autorke. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: obrączki 28.02.06, 06:51 A my zdecydowaliśmy się na tytanowe, damska z trzema cyrkoniami, męska bez. Żadne z nas nie nosi złota, srebrne nie wyglądają efektownie, więc podjęlismy decyzję o tytanie. A tak w ogóle- witam serdecznie, będę częstym gościem na forum, bo już niedługo nasz ślub Jestem z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś