27.02.06, 10:06
jak wam sie podobaja te obraczki podobne maja w kruku
www.wec.com.pl/product.php/1,21/551/Obraczki-z-kolekcji-Stelmach-model-64.html
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: obrączki 27.02.06, 10:09
      mnie troszke darzni ten warkocz przez srodek.. ale ja po prostu wole prostrze
      formy.. moze gdyby byloby odwrotnie,czyli obraczka z bialego zlota a srodek z
      zoltego..
    • lena_lodz Re: obrączki 27.02.06, 10:15
      Nam osobiście bardzo podoba się ten model
      www.wec.com.pl/product.php/1,19/450/APART-026-zolte-zloto-szer-5-mm.html
      niestety nie wyglądały ładnie na palcu szczególnie u mnie i zrezygnowaliśmy....
      podobaja Nam się tradycyjne
      www.wec.com.pl/product.php/1,29/172/Obraczki-tradycyjne-polokragle-C510-szer.-5-mm.html
      całkiem sympatyczny jest ten wzór smile
      www.wec.com.pl/product.php/1,19/395/APART-07.html
      • ilekobietamalat Re: obrączki 27.02.06, 10:21
        jak juz tak prezentujemy, to mi sie podobaja tego typu
        www.wec.com.pl/product.php/1,22/702/Obraczki-Titanum-Ti-1-4-damska-z-cyrkonia-meska-bez-.html
        albo takie,chociazx nie bardzo wiem czy moj mezczyzna by sie ucieszyl jak bym
        mu kazala nosic obraczke z cyrkoniawink
        www.wec.com.pl/product.php/1,22/703/Obraczki-Titanum-Ti-2-4-z-cyrkoniami..html
        no i takie www.wec.com.pl/product.php/1,21/544/Obraczki-z-kolekcji-
        Stelmach-model-57.html

ale to jest tak ze one wszystkie ladne wygladaja na zdjeciachwink
    • agacciam Re: obrączki 27.02.06, 10:32
      a my z narzeczonym wybraliśmy takie, tylko jeszcze nie weimy czy na pewno z tej
      firmy bo, co dziwne, w kruku takie wychodzą taniej.
      www.faso.com.pl/
      • agacciam Re: obrączki 27.02.06, 10:33
        zapomniałam dodać że nam te Z41 smile)
        www.faso.com.pl/
        • lena_lodz Re: obrączki 27.02.06, 10:36
          bardzo ładne, one sa matowe ?
          • agacciam Re: obrączki 27.02.06, 10:39
            moje nie są matowe. to są tradycyjne obrączki z brylantem.
    • elkam80 Re: obrączki 27.02.06, 14:12
      Obrączki proste, ładne, ale... no właśnie... ja też myślałam o podobynych,
      właśnie od Kruka, z tym że z trzema takimi "sznureczkami" - takie jak te: www.wec.com.pl/product.php/1,21/594/Obraczki-z-kolekcji-Stelmach-model-66.html . Dopiero mama mi
      uświadomiła, że one są ładne do czasu - do zabrudzenia się. Wyczyścić coś takiego, to zostaje tylko dziobanie szpileczką każdego rowkasad. No i zrezygnowałam.
      No a skoro już pokazujemy...
      Byliśmy z narzeczonym ostatnio w salonie Kruka i pan pokazał nam obrączki (interesują nas takie z mieszanego złota), na które w katalogu zupełnie nie zwróciłam uwagi, a teraz cały czas chodzą mi po głowie. Mam dylemat bo wybieram
      pomiędzy dwoma wzorami. Jako ostateczne kryterium wezmę pod uwagę to,
      jak będą wyglądać na ręce u mojego mężczyzny (nie chce żeby wyglądały zbyt "babsko"wink).
      Te, które pokazywał nam pan są prawie identyczne jak: www.wec.com.pl/product.php/1,21/591/Obraczki-z-kolekcji-Stelmach-model-102.html
      a drugie nad którymi się zastanawiamy są podobne do tych www.wec.com.pl/product.php/1,19/369/Lazur-L-3-zolte-zloto.html z tym że środkowy pasek jest z białego złota.
      Co o tym myślicie?
      Ja się tylko przekonałam, że z obrączkami to jak z sukienkami - na zdjęciu w katalogu czy necie wyglądają zupełnie inaczej.

mój suwaczek
      • karmela77 Re: obrączki 27.02.06, 14:18
        no właśnie, te które wkleiłaś jako ostatnie są bardzo ładne (my zamawiamy takie
        same tylko z białego złota).Niestety matowany pasek na środku szybko się ściera
        i bardzo rysuje - widziałam efekty na często przymierzanych obrączkach z
        wystawy.Ale chyba i tak się zdecydujemy, bo bardzo ładnie wyglądają na palcu.
      • ika8o Re: obrączki 27.02.06, 18:02
        no właśnie w katalogu obrączki wyglądają całkiem inaczej, mieliśmy najpierw
        wybrane inne ale w końcu zamówiliśmy
        www.obraczki.com.pl/pl/nielog/obraczka.php?id=25&menu=0&strona=10&str=1
    • sokol7 Re: obrączki 27.02.06, 14:16
      my będziemy mieli
      www.wec.com.pl/e4u.php/1,ModProducts/ShowProduct/19/450/23,21 są bardzo
      ładne trochę tradycyjne ale inne niż mają wszyscy
      • misiaczyca1 Re: obrączki 27.02.06, 18:07
        mnie nie podobają sie obrączki podane przez autorke.
        • rozmowy_kontrolowane Re: obrączki 28.02.06, 06:51
          A my zdecydowaliśmy się na tytanowe, damska z trzema cyrkoniami, męska bez.
          Żadne z nas nie nosi złota, srebrne nie wyglądają efektownie, więc podjęlismy
          decyzję o tytanie.
          A tak w ogóle- witam serdecznie, będę częstym gościem na forum, bo już niedługo
          nasz ślubwink
          Jestem z Łodzismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka