jesica5 Re: przykładowe menu weselne 12.04.06, 23:16 cos mi nie wyszlo;0( w każdym razie chciałam się spytać, czy macie może jakieś przykładowe menu weselne? Mogę sama podać w restauracji co bym chciała ,by było podawana, a nie mam za bardzo pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: przykładowe menu weselne 13.04.06, 09:40 Może lepiej sprawdź w menu tej restauracji, co ile kosztuje. Ja bym chciała podać super ekstra dania, ale wtedy bym chyba w 500 pln za osobę się nie zmieściła Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: przykładowe menu weselne 13.04.06, 13:43 wybierać będziesz z menu restauracji, więc poproś o nie zamiast marzyć o farfallach w sosie truflowo-pistacjowym Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: przykładowe menu weselne 13.04.06, 19:15 prześlę Ci przykładowe jakie dostałam pierwszego dnia w hotelu gdzie my będziemy mieć wesele. my jeszze będziemy ustalać dopiero swoje menu, ale zawsze warto spojrzeć sobie na jakieś przykładowe dania, bo gdy się chce wymyśleć, to akurat wylatują pomysły z głowy. ale fakt - poproś o menu przykładowe ze swojej restauracji. pzodr. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu20 Re: przykładowe menu weselne 13.04.06, 20:45 wyslalam Ci na skrzynke. Sprawdz. Trufli nie ma, lae kawior juz tak. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jesica5 Re: przykładowe menu weselne 13.04.06, 21:39 Dziękuje Wam;0)!ale fajnie,ze ktos odpisał ;0) to moje "pierwsze kroki" na forum:0)dlatego tak cieszą odpowiedzi.A w tej rastauracji mi powiedzieli,ze co chce to oni zrobią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś