casjopeja1 06.06.06, 11:08 www.morilee.com/Picture/3604/img0large.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eoos Re: wybrałam suknie :-) 06.06.06, 11:09 suknia sliczna. ale fryzura kosmiczna Odpowiedz Link Zgłoś
casjopeja1 Re: wybrałam suknie :-) 06.06.06, 11:31 Moja fryzura to ta: www.2promhairstyles.com/images/wed6.jpg a suknia bedzie koloru ecri Odpowiedz Link Zgłoś
eoos Re: wybrałam suknie :-) 06.06.06, 11:37 fryzurka przesliczna... szkoda ze nie mam gęstych włosów a welon? cos planujesz czy tylko taki koczek? Odpowiedz Link Zgłoś
casjopeja1 Re: wybrałam suknie :-) 06.06.06, 12:39 A to wcale nie trzebamiec gestych włosów do tej fryzurki , ja mam takie sobie i fryzjerka wstawia w srodek jakies wypełnienie czy wypychacz. Co do welonu to chciałam na poczatku ale do tej sukni chyba nie bedzie pasował a we włosy prawdopodobnie wepne kwiata takiego jak z wiązanki. Problem w tym ze jeszcze nie mam wybranej wiązanki slubnej, suknie znalaząłm dopiero tydzień temu a ślub za 2 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: wybrałam suknie :-) 06.06.06, 12:55 A ja specjalnie hodowalam wlosy na slub i mialam...ich za duzo. Fryzjerka stwierdzila, ze z polowy by dobry kok wyszedl...Tak ze nie zawsze trzeba miec supergeste i superdlugie wlosy, aby fryzura byla naprawde piekna i udana...Mnie zaczely pod koniec wesela pasma z koka wylazic... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: wybrałam suknie :-) 06.06.06, 12:07 Dokladnie ta sama fryzurke sobie wybralam Bedziesz miala wpiete jakies kwiaty?? bo ja takie same jak w bukiecie czyli biale storczyki Odpowiedz Link Zgłoś
danka-i Re: wybrałam suknie :-) 06.06.06, 12:11 do mariolkka będę miała tak jak Ty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margola22 Re: wybrałam suknie :-) 06.06.06, 12:57 bardzo ładna suknia, fryzurka też urokliwa. można wiele kwiatów komponować Odpowiedz Link Zgłoś