Dodaj do ulubionych

Zaproszenia

27.06.06, 10:10
Mogę polecic firmę zanjdująca sie na Ogrodowej-szybko i sprawnie. Nie obyło
sie bez wpadki-nie dołaczyli nam 4 zaproszen ale po napisaniu maila na drugi
dzien zaproszenia byly do odebrania-oczywiście bez zadnych dodatkowych
kosztów. Zamówienie złożylismy mailowo. Po 24 godzinach mielismy juz próbke do
zaakceptwoania.PO niecałych 2 tygodniach zaproszenia były w naszych rączkach.
Obserwuj wątek
    • neskulka Re: Zaproszenia 27.06.06, 10:16
      A ja zdecydowanie nie polecam. Prawda zaproszenia są śliczne, ale z terminami jest kłopot- deklarują, że 7 dni (jesli się odbiera samemu) a my dostalismy po 2 tygodniach własnie. Moze nie bylaby to wielka różnica, gdyby nie to, że specjalnie zamawialismy je tak, zeby sie wyrobic przed długim weekendem, a gotowe byly dopiero w poniedzialek, co nam niezle pokrzyzowalo plany, w zwiazku z tym, ze rodziny mamy poza wawa i dlugi weekend byl idealny na takie zapraszanie. Poza tym radzę sprawdzic, jesli zamawiacie zaproszenia z wklejonym srodkiem- my nie sprawdzilismy kazdego i potem sie okazalo ze okolo 6 jest nieprzyklejonych, a zamawialismy nieduza liczbe tych zaproszen, takze te 6 robi roznice
      • boulinka82 Re: Ja tez zdecydowanie Ogodowej nie polecam!!! 06.07.06, 20:56
        To co ja tam przezylam to po prostu szok. Złozyłam zamowienie dopisalam uwagi
        nic nie zostalo uwzglednione, zaproszenia inne niz chcialam. Wyklocałam sie z
        nimi niezle. W koncu i tak musialam doplacic 30 zł zeby mi łaskawie zrobili
        taki nadruk jak chcialam. 3 osoby w tym samym czasie jak sie z nimi klocilam
        przyszly z reklamacją. Zadnego szacunku dla klienta. Szczegolnie okropna jest
        dziewczyna taka pulchna z jasnymi pasemkami. Szef jeszcze gorszy - uslyszalam
        ze jak mi sie podoba moge zrezygnowac. W koncu jakas dorosła kobieta
        nakrzyczała na niego to sie troche uspokoil - wiekszosc osob ktore tam byla
        byla mloda, a tych panie obslugujace nie traktowaly powaznie. Kilku moich
        znajonych jak sie pozniej okazalo tez tam zamawialo i wszyscy mieli jakies
        problemy. KOszmar - dobrze ze chociaz te zaproszenia ostatecznie wyszly ok, ale
        poprawka trwala nie 2 dni jak mi obiecano ale tydzien!!!
    • emii3 Re: Zaproszenia 27.06.06, 10:26
      Na stronie przeczytalam ze na realizacje czeka sie 2 tyg-my dostalismy po
      niecałych 2 tyg. Założylismy zamówienie na 160 zaproszen i oprocz tej małej
      wpadki ze 4 zaproszen nie było wszytsko bylo jak najbardzije ok.
      Nie wiem czy ma to znaczenie ze zamailismy mailowo-gdzies czytalam ze osoby
      które ososbiście skałdały zamówienie byly niezadowolone a my liste gości
      dołaczyslismy mailem, wysłalismy projekt jak chcemy aby nasze zaproszenie
      wygaldało <dodalismy zdjecie> i przy odbiorze byliśmy mile zaskoczeni.smile\
      • neskulka Re: Zaproszenia 27.06.06, 11:36
        no własnie ja składałam i odbierałam osobiscie
    • eedytkaa Re: Zaproszenia 06.07.06, 20:47
      a macie adres tej stronki z tymi zaproszeniami??
    • missmary Re: Zaproszenia 06.07.06, 23:23
      my zamawialiśmy w:
      zaproszenia-itd.pl/
      firma zŁodzi i naprawdę godna polecenia, szybka, bez wpadek, grzeczna i
      profesjonalna(mieliśmy z nimi kontakt tylko przez maila)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka