Dodaj do ulubionych

Zespoł Vertim

19.01.07, 15:48
Witam.
Czy ktos na forum slyszał o zespole Vertim?
Był na weselu ktore prowadzil ten zespol? Czy tez sam go wynajal?
Prosze o wrazenia.
Bede wdzieczna za info.

Pozdrawiam
Kaja
Obserwuj wątek
    • aga07 Re: Zespoł Vertim 28.01.07, 17:54
      My wybralismy ten zespół na 07.07.07.Na żywo nie słyszałam,ale mam płyte demo i na stronie można posłuchać.Słyszałam,że fajnie prowadzą i dużo wychodzą do ludzi.Widziałam oczepiny w ich wydaniu.Robert (założyciel) jest bardzo sympatyczny
      • anka.24 Re: Zespoł Vertim 28.01.07, 22:07
        A ja z tym zespołem miałam niezbyt miłe doświadczenia, byłam umówiona 2 razy na
        spotkanie. Raz pojechałam do Ostrołęki i nie przyjechali w umówione miejsce o
        umówionej porze, a co było szczytem wszystkiego ich komórka była wyłączona.
        Sama zadzwoniłam do nich i spytałam dlaczego nie przyjechali na spotkanie.
        Powiedziano mi, że mieli poprawiny i nie mogli, a nie wzięli numeru telefonu do
        mnie, wiec umówiłam się na drugie spotkanie. Tym razem również do niego nie
        doszło bo pana Roberta nie było w domu,o umówionej porze. Był tylko jakiś
        mężczyzna, który powiedział, że pan Robert nie wrócił jeszcze z wesela. Nikt
        nawet nie zadzwonił i nie przeprosił za te zajścia. Niestety nie dane mi było
        usłyszeć ten zespół na żywo, ale ja wolałam nie ryzykować i wybrałam inny
        zespół, żeby w dniu wesela nie martwić się czy tym razem dotrzymają słowa i
        dojadą na wesele. Uważam, że nie szanują swoich potencjalnych klientów. Przykre
        to, ale prawdziwe.
        -
        mój suwaczek
        • aga07 Re: Zespoł Vertim 28.01.07, 23:14
          Może i masz racje.Mam nadzieję,że u mnie będzie wporządku,bo jak nie to na pewno to tu opisze.Do mnie na spotkanie przyjechali z Ostrołęki do Warszawy.Zawsze odbierają telefon,a pare razy do nich dzwonilismy.Bylismy też z nimi umówieni,żeby ich posłuchać bo grali w Legionowie.Raz pojechalismy to było dopiero co po wejściu młodych i jeszcze nie grali,więc nie wchodziliśmy a nie chciało nam się czekać.Drugi raz trafiliśmy na oczepiny było po 1:30 popatrzyliśmy trochę i tez pojechalismy.Jak będzie to się okaże...
    • cesarek1 Zespół vertin 04.02.14, 23:44
      Witam. Mamy zamiar wziąć Vertim z O-ki na wesel.Mamy namiar na nich tylko z polecenia.Prawde mówiąc nie widzieliśmy jak oni prowadzą weselicho.Czy może nam ktoś coś więcej powiedzieć?A może udostępni nam swego nagrania.....?? Z góry dziękujemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka