11.03.07, 16:34
Ze wzgledu, ze nie moge miec wysokich obcasow, zdecydowalam sie na te
www.bhs.co.uk/wedding/shoes_8.htm.
Obserwuj wątek
    • alexa38 Re: Buciki 11.03.07, 18:15
      Stronka się nie otwiera sad
      • ma-la Re: Buciki 11.03.07, 18:31
        Moze jeszcze raz smile) www.bhs.co.uk/wedding/shoes_8.htm
        • alexa38 Re: Buciki 11.03.07, 18:38
          Teraz poszło,ciekawe i na pewno wygodne, o zabawę do białego rana nie masz się
          co martwić.....smile
          A jak przygotowania Koleżanko z rodu Kopernika?
          • julia_roberts Re: Buciki 11.03.07, 21:01
            Moim zdaniem wyglądają bardziej na komunijne niz slubne ale to kwestia gustu.
            Może takie suknie-slubne.pl/pl/obuwie.php?e=z-1014 byłyby lepsze?
          • ma-la Do alexa38 12.03.07, 17:42
            Wiekszosc rzeczy (i to znaczna) jest juz gotowa. Nie mam butow, auta, no i moj
            J. musi sprawic sobie kreacje. Ale mysle, ze z Jego strojem pojdzie latwosmile
            Najgorzej matrwie sie o samochod. Bentley z Poznanskiej drogi. Do kosciola mam
            autem 30 sek, pieszo 5 min.Do sali tez niedaleko, wiec tez nie chcemy
            przesadzac z kaska. A jak u Was?? Pozdrawiam!
            • alexa38 Re: Do alexa38 12.03.07, 18:57
              U nas raczej też,musimy jeszcze załatwić strojenie sali (firmę), moj N.także
              nie ma ubranka,chyba bedziemy szyć w jakimś salonie,ponieważ chcemy,aby miał
              ecru marynarkę i czarne spodnie,a gotowego pewnie nie dostaniemy takiego....
              Bentley rzeczywiście drogi, ostatnio 25.02. był na targach,wiec miałam okazję
              zobaczyć go na żywo. My jedziemy mercedesem cabrio z 1963 roku, też był na
              targach-nie wiem czy byłaś.....
              W maju ruszamy do kościoła załatwić formalności....
              No i jeszcze muszę się tylko obronić,ale to już szczegół....hehe smile
              Pozdrawiam!!!!!!
              • ma-la Re: Do alexa38 15.03.07, 17:51
                Hej!! Trzymam kciuki przy obronie smile) Bedzie w porzadku! Na targach nie bylam,
                bo moj J. z Londynu przyjechal na 3 dni i nie bylo czasu...smile Zreszta ja teraz
                jestem u Niego i wcale nie chce mi sie wracac smile
                Napisz mi prosze, cos wiecej na temat tego Waszego auta - cene, skad jest??
                Pozdrawiam goraco!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka