nie-wiem-sama 04.05.07, 13:05 Wymyśliłam sobie, że na zdjęciach w plenerze chcę mieć koronkowa parasolkę - tak romantycznie Czy wiecie może gdzie znaleść ładną w wawie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolin-k Re: parasolka :)) 04.05.07, 13:10 chyba w takich zwykłych starych sklepach powinny być no i dodatkowo w tych wszystkich salonach ślubnych na pradze (takich prywatnych) są takie dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: parasolka :)) 04.05.07, 13:24 Zapytaj fotografa, bardzo często posiadają oni własne parasolki, które użyczają parom do zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-wiem-sama Re: parasolka :)) 04.05.07, 13:42 > chyba w takich zwykłych starych sklepach powinny być > no i dodatkowo w tych wszystkich salonach ślubnych na pradze (takich > prywatnych) są takie dodatki tzn. okolice targowej i grochowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: parasolka :)) 04.05.07, 13:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45993&w=59343962&wv.x=2&a=61134752 Odpowiedz Link Zgłoś
nie-wiem-sama Re: parasolka :)) 04.05.07, 13:58 shameeka napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45993&w=59343962&wv.x=2&a=61134752 dzięki oczywiście tez zaczęłam od allegro, a wcześniej był google ale trochę się boję kupić "wysyłkowo" bo nie wiem czy trafię z kolorem (moja sukienka ma kolor jasne ecru). dlatego interesuje mnie czy ktoś widzial takie "na żywo" ? Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: parasolka :)) 04.05.07, 13:56 przy bazarze różyckiego jest kilka sklepów na targowej i przy szembeka na grochowskiej zobacz (tu dodatkowo jest, na skrzyzowaniu sklep z parasolami i rekawiczkami) moze tam coś bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
nie-wiem-sama Re: parasolka :)) 04.05.07, 14:00 karolin-k napisała: > przy bazarze różyckiego jest kilka sklepów na targowej > i przy szembeka na grochowskiej zobacz (tu dodatkowo jest, na skrzyzowaniu > sklep z parasolami i rekawiczkami) moze tam coś bedzie dzięki )) już wiem gdzie się wybrać w sobiotę... Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: parasolka :)) 04.05.07, 14:10 daj znac jak ci pojdzie z ta parasolka. bo i ja ja chce heheh. bardzo mi sie podobaja. mialam zamawiac przez allegro ale faktycznie mozna z kolorem nie trafic owocnych poszukiwan i ps. daj znac bo ja z tez z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
nie-wiem-sama Re: parasolka :)) 04.05.07, 14:21 shameeka napisała: > i ps. daj znac bo ja z tez z wawy no pewnie - odezwę się jak coś znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
muminek80 Re: parasolka :)) 04.05.07, 14:54 Śliczną parasolkę z lnu (naprawdę obłęd! delikatna, romantyczna) widziałam wczoraj w sklepie przy ul.Podwale, na starówce (tylko nie pamiętam jaki numer 17?19?) obok takiej małej pizzerii UFO i wejścia do szkoły muzycznej) Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Ja będę miała parasolkę zamiast wiązanki. 23.05.07, 14:31 Kupuję na allegro - jedną dla siebie, a drugą dla świadka. W Warszawie są też w "Małym Dworku" w Galerii Mokotów, ale za straszne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek1903 Re: Ja będę miała parasolkę zamiast wiązanki. 24.05.07, 18:25 ostatnio widzialam cos podobnego(nie wiem czy byla cala z koronki, bo tylko rzuciłam na nią okiem) na Al.Jerozolimskich. odcinek miedzy rondem centrum a skrzyzowaniem z ul Krucza, w slepie o nazwie "CHINKA" czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
orsynia Re: parasolka :)) 25.05.07, 22:53 Chyba można zamówić w salonie ślubnym Karina. Salony są dwa na Kijowskiej i w Blue City. Odpowiedz Link Zgłoś