Dodaj do ulubionych

welony ...

25.05.07, 16:58
dziewczyny mam problem! w październiku wychodzę za mąż. Moim marzeniem był zawsze piuękny długi welon! upatrzylam sobie nawet jeden w Madonniesmileproblem polega na tym ze mam dziecko, slicznego malego 2 letniego syneczka! kaony kościele i kulturowe ponoć zakazują, aprzynajmniej nie radzą abym w takiej sytuacji była w welonie! ze to niby symbol niewinności itp.
Co powinnam robic? iśc za własnymi marzeniami czy poddac sie presji kanonówsad?
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: welony ... 25.05.07, 17:00
      Cokolwiek robimy w życiu, zawsze należy iść za marzeniami. Ludzie i tak będą
      gadać, że z Ciebie już nie żadna "młoda" czy założysz ten welon czy nie. Bądź
      odważna i nie daj się!
    • iosellin Re: welony ... 25.05.07, 17:02
      welon nie jest symbolem niewinnosci, symbolem niewinnosci jest wianek. Nie
      pozwol "ciemnym masom" niszczyc swoich marzen smile
      • fragles78 Re: welony ... 25.05.07, 19:31
        Ja usłyszałam przed ślubem, że nie powinnam mieć welonu, bo przecież mam już 28
        lat i nie wypada po prostu....ciemnogród;-(((((Nie posłuchałam i welon
        założyłam...i nie żałuje!!!
        • nantu Re: welony ... 25.05.07, 19:36
          ja rowniez bede miala welon, bo to moje marzenie, chociaz mieszkam z moim
          narzeczonym od 5 lat, ktos moglby powiedziec, ze w takiej sytuacji nie
          powinnamnawet bialej ukni zakladac..a ja i suknie i welon bede miala i juz!
          • fragles78 Re: welony ... 25.05.07, 19:55
            I dobrze!!!Zdecydowałaś się na to ciemniejsze bolerko?(kiedyś o tym
            rozmawiałyśmy nie wiem czy pamiętasz..)a ślub chyba już masz niedługo prawda?Ja
            za to 3 czerwca mam 1 rocznicewink)
            • nantu Re: welony ... 25.05.07, 20:00
              hejwink jak milo ze pamietaszwink ślub 18.08, a bolerko bedzie ciemniejszewink ale
              poprawki i dopasowanie sukni i dobranie welou jeszcze przede mnawink pozdrawiam!!!
              • fragles78 Re: welony ... 25.05.07, 20:01
                Kurcze to już niedługo...szybko Ci zleci. Jak pamiętam to mieszkamy blisko
                siebie, bo Ty jesteś z Pyskowic a ja z Gliwicwink))Pozdrawiam
                • agusia101 Re: welony ... 25.05.07, 20:10
                  jej ja tez Gliwice.. gdzie szyjecie sukienki??
                  • fragles78 Re: welony ... 25.05.07, 20:11
                    No ja jestem już po ślubie-szyłam w salonie w GCH w Gliwicach. Koszmar i
                    beznadzieja. A Ty gdzie szyjesz?
                    • nantu Re: welony ... 25.05.07, 20:15
                      jestem z raciborza, sukienke mam z rybnika
                      • agusia101 Re: welony ... 25.05.07, 20:20
                        Moje kolezanki szyły u krawcowej (prywatnie) a ona szyje dla ANNY, jedna szyje
                        w AN-POlu w łabedach.. Sama niewiem mam jeszcze rok, ale chce miec rozeznanie.
                        • fragles78 Re: welony ... 25.05.07, 20:27
                          W Pyskowicach ponoć jest super krawcowa - szyje super i taniowink)W GCH salonu
                          nikomu nie polecam!!!O mały włos zawałem nie przypłaciłam szycie u nich. Fakt,
                          że mają fajne promocje czasem. Polecam Classe w Zabrzu- w październiku,
                          listopadzie można tam kupić świetne kiecki za dobre ceny. W Annie jest
                          strasznie drogo...
                          • agusia101 Re: welony ... 25.05.07, 20:28
                            ale one płaciły 1200 z welonem..A masz namiar na krawcowa z Pyskowic?
                            • fragles78 Re: welony ... 25.05.07, 20:32
                              Nie mam, ale moja koleżanka szyła u niej. Jak Ci bardzo zależy to mogę od niej
                              wydobyć, ale to portwa kilka dni niestety;-((
                              • agusia101 Re: welony ... 25.05.07, 20:42
                                jak bedzie zadowolona to wyprosbig_grinbig_grin:
                                • fragles78 Re: welony ... 25.05.07, 20:45
                                  Ona była bardzo zadowolona-ślub miała we wrześniu 2006r. Warto też zakręcić się
                                  za jakąś używaną sukienką.
    • iskra25 Marzyć!!!!!! 25.05.07, 23:01
      i realizować te marzenia smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka