Dodaj do ulubionych

Moja sukienka. Co o niej sądzicie?

26.06.07, 16:47
Czesc dziewczyny!smile
Mysle o tej sukience. Z tym, ze bialej. Co o niej sdzicie??
Bardzo proszę o Wasze opinie. Pozdrawiam.

www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=london&nr=1
Obserwuj wątek
    • misiaczek187 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 16:51
      Mnie się podoba choć raczej nie w moim stylu,ale ma to "coś" smile
    • inkageo Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 16:53
      Podoba mi sięsmile Jej zdjęcie na polskiej modelce jest w najnowszym numerze Ślubu
      jak z bajki, masz tą gazetę?
      • alchemia0000 podoba mi sie ale:) 26.06.07, 16:56
        wszystko mi się podoba z wyjatkiem tego malego cosia - kwiatuszka czy ja na biodrze ja bym usyunelasmile
        • mayagaramond london 26.06.07, 17:01
          przymierzalam, przymierzalamsmile Podoba mi sie pionowo wszyta koronka, ale ta
          ktora przymierzalam, byla dla mnie za ciemna. Poza tym doszlam do wniosku, ze w
          Rene robi ladniejszy dekolt. Ale sukienka jest bardzo ladna (bez kwiatka)
      • oliwiaaa1 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 17:05
        tak, widziałamsmile
        chociaż tam jest w kolorze ecru, a wydaje mi sie, ze bialy jest bardziej w tym
        wypadku efektowny.
    • ania853 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 17:30
      Bardzo ladnasmile
    • agnrek Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 18:25
      Bardzo fajna, ale nie pasuje do niej ten welon, co najwyżej krótki i gładki.
    • inkageo Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 18:27
      Wg mnie welon świetnie pasuje. Zarówno ten koronkowy jak i zwykła mgiełkasmile
      • oliwiaaa1 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 18:29
        Ja planuje dlugi (do kostek) mgielka.
    • oliwiaaa1 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 22:07
    • agnieszka5661 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 22:09
      ja bym wywaliła z niej (o ile jest taka możliwość) ten kwiatuszek i też uważam,
      że inny welon.
    • blueant Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 22:33
      mierzyłam ją. Bardzo dobrze się czulam, jest wygodna i lekka, ale.....No wlasnie
      - ale było tym, ze zupelnie w niej zniknelam. Tzn wygladalam jak na wlasnej komunii.
      Po za tym sprawdz czy nie jest chinskasmile
      • oliwiaaa1 do blueant 26.06.07, 23:05
        Pod jakim wzgledem czulas sie w niej jak na Komunii?
    • kropeczka_01 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 23:22
      Ładna ale juz bez welonu.ten welon przytłacza suknie
    • bea568 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 27.06.07, 13:28
      mój suwaczek

cudna
    • oliwiaaa1 Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 14:40
      • inkageo Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 14:43
        Masz swoją fotkę?smilesmilesmile
        • oliwiaaa1 Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 14:55
          Niestety nie. Zapomnialam aparatuuncertain Ale za 2 tyg. pierwsza przymiarka. Wtedy
          zrobiesmile
          • np1979 Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 14:57
            a gdzie ją kupiłaś i ile kosztowała? mnie się b podoba, nawet z tym kwiatkiem
            • oliwiaaa1 Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 15:01
              Kosztowala 3790. A kwiatka chce, ale w innym miejscu (pod biustem).
          • salsa.loca Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 15:07
            oliwiaaa1 napisała:

> Niestety nie. Zapomnialam aparatuuncertain Ale za 2 tyg. pierwsza przymiarka. Wtedy
            > zrobiesmile

za dwa tygodnie!!!!!!!!!!
            przeciez dopiero co zamowiłas
            ja czekałam 3 miesiace na suknie w madonnie
            • oliwiaaa1 Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 15:12
              Tak, ale przez to, ze ja mam slub juz za 1,5 miesiaca, to nie bede miala szytej
              na miare (rozmiar 34), tylko zwezana 38.. Bo tylko ta mieli nowa w magazynie.
              • salsa.loca Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 15:49
                w takim razie koniecznie dowiedz sie czy to nie jest suknia mierzona

z tego co wie to w madonnie nie rpzechwuje sie sukien nowych

wiec moze sie okazac ze to jest suknia sprowadzona do mierzenia
                jesli tak nalezy Ci sie sory rabat
                tak to wyglada w krakowie w salonie na ul florianskiej
                • oliwiaaa1 do salsa.loca !! 27.06.07, 19:11
                  A skad mam sie dowiedziec czy byla ona mierzona?? Babki w salonie powiedzialy,
                  ze nie byla i, ze na pewno jest nowa. Wiec jak mozna to sprawdzic??
                  • salsa.loca Re: do salsa.loca !! 27.06.07, 19:30
                    oliwiaaa1 napisała:

> A skad mam sie dowiedziec czy byla ona mierzona?? Babki w salonie powiedzialy,
                    > ze nie byla i, ze na pewno jest nowa. Wiec jak mozna to sprawdzic??

hmmm, ale t co zapytałąs sie wprost a one bez zająkniecia ze nowa, tak??
                    no mzoe istnieje taka mozliwosc, tylko wiesz chodzi oto, ze mi pani w salonie
                    mowiła, ze nie maja sukien na stanie zadnych , tylko mierzone i z komisu

i jeszcze ten rzmiar 38-w tym rzmiarze najwecej sukien jest do mierzenia
                    no chyba ze
                    a) własnie rpzyszła nowa do mierzenia i faktycznie nikt jej nie mierzył
                    B) ktos zamowił, suknia rpzyszła a ten ktos sie wycofał

moze zpaytaj sie wprost-skad w takim razie nowa suknia w sklepei skoro nie w
                    celach przymiarkowych??
                    a skad ona ta suknie brała?? z wieszaka z sukniami, czy np oszla po nia do
                    jaiegos magazynu???
                    • oliwiaaa1 Re: do salsa.loca !! 27.06.07, 19:37
                      No wlasnie nie brala jej z wieszaka, tylko poszla do magazynu. A do tej pory
                      jak mierzylam u nich inne sukienki, to zawsze braly je z wieszaka.. Hmm..
                    • oliwiaaa1 Re: do salsa.loca !! 27.06.07, 19:43
                      Pamietam tez, ze jak bylam w Madonnie ok. miesiac temu i przymierzalam wlasnie
                      London, to daly mi do przymierzenia tylko ecru, bo powiedzialy, ze maja biala,
                      ale jest ona nowa i nie moga jej dawac do przymierzania, bo bedzie ona tylko
                      dla kogos, kto bedzie od razu chcial ja kupic. No i rzeczywiscie pokazaly mi
                      ja - byla zamknieta w worku, z metkami itd. Teraz wydaje mi sie, ze dzis
                      mierzylam wlasnie ta. Tez byla w worku i biala. No i przyniosly mi ja z
                      magazynu (nie wisiala na wieszaku ze wszystkimi). No, ale pytanie dlaczego
                      teraz juz moglam ja zmierzyc.. Moze dlatego, ze ecru tym razem w ogole w
                      salonie nie bylo..
                      • salsa.loca Re: do salsa.loca !! 27.06.07, 19:53
                        hmmmmm

moze faktyccznie ktos zrezygnował

jak z worka to chyab na prawde nowa

sorki za zamieszanie smile
        • oliwiaaa1 do inkageo 27.06.07, 15:00
          A Tobie tez welon dali w prezencie??
          • salsa.loca Re: do inkageo 27.06.07, 15:06
            oliwiaaa1 napisała:

> A Tobie tez welon dali w prezencie??

mnie dali
            w madonnie w krakowie
            dali mi tez szlafroczeksmile
          • inkageo Re: do inkageo 27.06.07, 15:08
            Ja nie kupowałam w Madonnie tylko we Flossmannie, panie nic nie wspominały o
            welonie gratis, ale ja się nie domagałam, bo suknia u nich była tańsza akurat o
            koszt welonusmile
            • salsa.loca Re: do inkageo 27.06.07, 15:10
              inkageo napisała:

> Ja nie kupowałam w Madonnie tylko we Flossmannie, panie nic nie wspominały o
              > welonie gratis, ale ja się nie domagałam, bo suknia u nich była tańsza akurat o
              >
              > koszt welonusmile

a co to za salon???
              we wrocławiu czy za granicą??
              pytam bo pierwsze słyszesmile
              • inkageo Re: do inkageo 27.06.07, 15:16
                Tak we Wrocławiusmile Mamy tu dobrze, bo od tego roku dwa konkurencyjne salony z
                sukniami Pronovias. Flossmann to stary i z tradycją, a w tym roku otworzyli
                drugi Prima Sposa, podobno sporo tańszy, ale już tam nie byłam, bo suknię
                miałam zamówioną..
    • bacha1979 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 27.06.07, 14:56
      Piękna.
    • oliwiaaa1 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 27.06.07, 20:50
    • wanesska Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 29.06.07, 13:59
      Sliczna!!
      • ania800 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 29.06.07, 14:44
        piękna szkoda ze ja takiej nie miałam 3 lata temusad
        • oliwiaaa1 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 30.06.07, 23:01
    • wanesska Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 02.07.07, 14:23
      A zamierzasz ja moze sprzedac po slubie? Jesli tak, to za jaka cene? Bo nowa
      london niestety strasznie duzo kosztujesad
      • oliwiaaa1 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 03.07.07, 11:53
        Tak, zamierzam. Za ok. 2200. Ale cena do negocjacjismile
    • oliwiaaa1 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 12.07.07, 15:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka