oliwiaaa1 26.06.07, 16:47 Czesc dziewczyny! Mysle o tej sukience. Z tym, ze bialej. Co o niej sdzicie?? Bardzo proszę o Wasze opinie. Pozdrawiam. www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=london&nr=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczek187 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 16:51 Mnie się podoba choć raczej nie w moim stylu,ale ma to "coś" Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 16:53 Podoba mi się Jej zdjęcie na polskiej modelce jest w najnowszym numerze Ślubu jak z bajki, masz tą gazetę? Odpowiedz Link Zgłoś
alchemia0000 podoba mi sie ale:) 26.06.07, 16:56 wszystko mi się podoba z wyjatkiem tego malego cosia - kwiatuszka czy ja na biodrze ja bym usyunela Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond london 26.06.07, 17:01 przymierzalam, przymierzalam Podoba mi sie pionowo wszyta koronka, ale ta ktora przymierzalam, byla dla mnie za ciemna. Poza tym doszlam do wniosku, ze w Rene robi ladniejszy dekolt. Ale sukienka jest bardzo ladna (bez kwiatka) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa1 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 17:05 tak, widziałam chociaż tam jest w kolorze ecru, a wydaje mi sie, ze bialy jest bardziej w tym wypadku efektowny. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 18:25 Bardzo fajna, ale nie pasuje do niej ten welon, co najwyżej krótki i gładki. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 18:27 Wg mnie welon świetnie pasuje. Zarówno ten koronkowy jak i zwykła mgiełka Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa1 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 18:29 Ja planuje dlugi (do kostek) mgielka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 22:09 ja bym wywaliła z niej (o ile jest taka możliwość) ten kwiatuszek i też uważam, że inny welon. Odpowiedz Link Zgłoś
blueant Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 22:33 mierzyłam ją. Bardzo dobrze się czulam, jest wygodna i lekka, ale.....No wlasnie - ale było tym, ze zupelnie w niej zniknelam. Tzn wygladalam jak na wlasnej komunii. Po za tym sprawdz czy nie jest chinska Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa1 do blueant 26.06.07, 23:05 Pod jakim wzgledem czulas sie w niej jak na Komunii? Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka_01 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 26.06.07, 23:22 Ładna ale juz bez welonu.ten welon przytłacza suknie Odpowiedz Link Zgłoś
bea568 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 27.06.07, 13:28 mój suwaczek cudna Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 14:43 Masz swoją fotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa1 Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 14:55 Niestety nie. Zapomnialam aparatu Ale za 2 tyg. pierwsza przymiarka. Wtedy zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 14:57 a gdzie ją kupiłaś i ile kosztowała? mnie się b podoba, nawet z tym kwiatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa1 Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 15:01 Kosztowala 3790. A kwiatka chce, ale w innym miejscu (pod biustem). Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 15:07 oliwiaaa1 napisała: > Niestety nie. Zapomnialam aparatu Ale za 2 tyg. pierwsza przymiarka. Wtedy > zrobie za dwa tygodnie!!!!!!!!!! przeciez dopiero co zamowiłas ja czekałam 3 miesiace na suknie w madonnie Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa1 Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 15:12 Tak, ale przez to, ze ja mam slub juz za 1,5 miesiaca, to nie bede miala szytej na miare (rozmiar 34), tylko zwezana 38.. Bo tylko ta mieli nowa w magazynie. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Właśnie wróciłam z salonu - już jest moja:):) 27.06.07, 15:49 w takim razie koniecznie dowiedz sie czy to nie jest suknia mierzona z tego co wie to w madonnie nie rpzechwuje sie sukien nowych wiec moze sie okazac ze to jest suknia sprowadzona do mierzenia jesli tak nalezy Ci sie sory rabat tak to wyglada w krakowie w salonie na ul florianskiej Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa1 do salsa.loca !! 27.06.07, 19:11 A skad mam sie dowiedziec czy byla ona mierzona?? Babki w salonie powiedzialy, ze nie byla i, ze na pewno jest nowa. Wiec jak mozna to sprawdzic?? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: do salsa.loca !! 27.06.07, 19:30 oliwiaaa1 napisała: > A skad mam sie dowiedziec czy byla ona mierzona?? Babki w salonie powiedzialy, > ze nie byla i, ze na pewno jest nowa. Wiec jak mozna to sprawdzic?? hmmm, ale t co zapytałąs sie wprost a one bez zająkniecia ze nowa, tak?? no mzoe istnieje taka mozliwosc, tylko wiesz chodzi oto, ze mi pani w salonie mowiła, ze nie maja sukien na stanie zadnych , tylko mierzone i z komisu i jeszcze ten rzmiar 38-w tym rzmiarze najwecej sukien jest do mierzenia no chyba ze a) własnie rpzyszła nowa do mierzenia i faktycznie nikt jej nie mierzył B) ktos zamowił, suknia rpzyszła a ten ktos sie wycofał moze zpaytaj sie wprost-skad w takim razie nowa suknia w sklepei skoro nie w celach przymiarkowych?? a skad ona ta suknie brała?? z wieszaka z sukniami, czy np oszla po nia do jaiegos magazynu??? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa1 Re: do salsa.loca !! 27.06.07, 19:37 No wlasnie nie brala jej z wieszaka, tylko poszla do magazynu. A do tej pory jak mierzylam u nich inne sukienki, to zawsze braly je z wieszaka.. Hmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa1 Re: do salsa.loca !! 27.06.07, 19:43 Pamietam tez, ze jak bylam w Madonnie ok. miesiac temu i przymierzalam wlasnie London, to daly mi do przymierzenia tylko ecru, bo powiedzialy, ze maja biala, ale jest ona nowa i nie moga jej dawac do przymierzania, bo bedzie ona tylko dla kogos, kto bedzie od razu chcial ja kupic. No i rzeczywiscie pokazaly mi ja - byla zamknieta w worku, z metkami itd. Teraz wydaje mi sie, ze dzis mierzylam wlasnie ta. Tez byla w worku i biala. No i przyniosly mi ja z magazynu (nie wisiala na wieszaku ze wszystkimi). No, ale pytanie dlaczego teraz juz moglam ja zmierzyc.. Moze dlatego, ze ecru tym razem w ogole w salonie nie bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: do salsa.loca !! 27.06.07, 19:53 hmmmmm moze faktyccznie ktos zrezygnował jak z worka to chyab na prawde nowa sorki za zamieszanie Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: do inkageo 27.06.07, 15:06 oliwiaaa1 napisała: > A Tobie tez welon dali w prezencie?? mnie dali w madonnie w krakowie dali mi tez szlafroczek Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: do inkageo 27.06.07, 15:08 Ja nie kupowałam w Madonnie tylko we Flossmannie, panie nic nie wspominały o welonie gratis, ale ja się nie domagałam, bo suknia u nich była tańsza akurat o koszt welonu Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: do inkageo 27.06.07, 15:10 inkageo napisała: > Ja nie kupowałam w Madonnie tylko we Flossmannie, panie nic nie wspominały o > welonie gratis, ale ja się nie domagałam, bo suknia u nich była tańsza akurat o > > koszt welonu a co to za salon??? we wrocławiu czy za granicą?? pytam bo pierwsze słysze Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: do inkageo 27.06.07, 15:16 Tak we Wrocławiu Mamy tu dobrze, bo od tego roku dwa konkurencyjne salony z sukniami Pronovias. Flossmann to stary i z tradycją, a w tym roku otworzyli drugi Prima Sposa, podobno sporo tańszy, ale już tam nie byłam, bo suknię miałam zamówioną.. Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 29.06.07, 14:44 piękna szkoda ze ja takiej nie miałam 3 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
wanesska Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 02.07.07, 14:23 A zamierzasz ja moze sprzedac po slubie? Jesli tak, to za jaka cene? Bo nowa london niestety strasznie duzo kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa1 Re: Moja sukienka. Co o niej sądzicie? 03.07.07, 11:53 Tak, zamierzam. Za ok. 2200. Ale cena do negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś