kolejkooole 24.10.07, 16:51 Witam, wiele na forum o zdjeciach, natomiast chcialam zapytac jakich kamerzystow polecacie (Warszawa). ! Nie interesuja mnie filmy, gdzie przez ''pol godziny'' ogladam ten sam watek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
videobeta Re: Kamerzysta, W-wa, kogo polecacie? 24.10.07, 17:01 Polecam Kolegę VIDMARK z W-wy. Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: Kamerzysta, W-wa, kogo polecacie? 24.10.07, 19:18 Wielkie dzięki za zaufanie, chętnie pomogę, ale w takich miesiącach jak listopad i grudzień 2008. Pozostałe już zarezerwowane. Swego czasu dobrze pisano o: www.omegahomevideo.pl www.artvideo.pl no i www.videobeta.com zbiera dobre noty u Pań)) Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Do Vidmarka..... 24.10.07, 22:53 He he he....nie tylko " U Pań ". Nie mnie jest oceniać swoją pracę, lecz niech oceną będzie ilość zadowolonych klientów które nas poleca. Swoją drogą gratuluję zapełnienia kalendarza 2008. U mnie też full ale ze mną jest jeszcze 2 kamerzystów i moje moce są ciut większe. Pozdrawiam dla kolegi z VIDMARK. PS. Dla założycielki postu to informuję, że W-wa nie stanowi dla mnie problemu, zresztą jak i cała reszta kraju. Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
kolejkooole Re: Do Videobeta..... 25.10.07, 10:15 bardzo dziekuje za odpowiedz dla obu video... to dobrze, ze nie tylko u Pań, bo kamerzystą będzie zajmować się mój narzeczony, ja tylko po cichu pomagam do videobeta: a propos kalendarza, czy posiadaja Panstwo jeszcze wolnymi terminami w pazdzierniku (25/10) ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Do Videobeta..... 25.10.07, 11:19 Tak. Na szczęście w październiku nie ma zbyt dużo ślubów więc ta data jest u nas wolna. Proszę o kontakt z strony internetowej. Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś