magdafil 02.08.08, 17:54 Hejka dziewczyny. Forum czytam od jakigos czasu no i chcialam sie w koncu przedstawic i przywitac. Slub biore dopiero w 2011 roku, ale fajnie jest poczytac zawczasu i przygotowac sie na niektore problemy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdafil Re: powitanie 02.08.08, 19:39 znaczy sie tak wszyscy sie dziwia, ze tak dlugo chcemy czekac, juz 7 lat jestesmy ze soba, a od roku mieszkamy razem. Ale nam to pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karola Re: powitanie 02.08.08, 19:56 A sukienkę już masz? Trzeba się spieszyć i pamiętaj,żeby zarezerwować fryzjera, bo w przyszłym roku może już mieć zajęty Twój temin. Odpowiedz Link Zgłoś
magdafil Re: powitanie 02.08.08, 20:17 pewnie cie to zszokuje, ale jeszcze niczego nie mam. tal tylko chcialam sie przywitac pozdrawiam zlosnice Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna1980 Re: powitanie 02.08.08, 21:49 co za bzdura planowac wesele na trzy lata przed....... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: powitanie 02.08.08, 22:05 magdafil napisała: > pewnie cie to zszokuje, ale jeszcze niczego nie mam. tal tylko > chcialam sie przywitac > pozdrawiam zlosnice no nie, masz już termin ) Odpowiedz Link Zgłoś
magdafil Re: powitanie 03.08.08, 21:11 dziewczyny pogielo Was?? mialam zostawic to bez komentarza, ale nie moge. W ktorym miejscu napisalam, ze juz planuje wesele? ze zamawiam fryzjera, sale itp? chcialam sie kulturalnie przywitac na forum i tyle. jestem zareczona, mamy date i tyle. slub bede planowala jak przyjdzie na to czas. boli Was cos? kaamolka moze Tobie upaly nie sluza?? NAUCZCIE CZYTAC SIE TEKS ZE ZROZUMEINIEM!! !! !! pomyslcie troche - to nie boli. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: powitanie 03.08.08, 21:16 ale mnie ustalenie daty na trzy, ba! nawet na dwa lata wcześniej zaskakuje\śmieszy\zadziwia... no i tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatson Re: powitanie 03.08.08, 21:29 czemu się dziewczyny czepiacie? przywitała się kulturalnie i tyle. Czytać forum każdy ma prawo i myśleć o swoim ślubie z wyprzedzeniem też... po co te ironie... Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: powitanie 03.08.08, 21:36 Po to, że im dłużej się o czymś myśli tym głupsze i bardziej wyimaginowane problemy przychodzą do głowy (sikanie). Bedę się powtarzać, ale idiotyzmem jest dla mnie planowanie ślubu trzy lata przed! Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: powitanie 03.08.08, 21:52 absolutnie nie zakazany! ale czyż zakazanym jest, aby mnie niezmiernie i niezmiennie zadziwiała taka głupota oraz żebym mogła to zdziwienie przekazać innym? Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: powitanie 03.08.08, 21:58 no to piątka! albo żółwik - jak kto woli! Odpowiedz Link Zgłoś
magdafil Re: powitanie 03.08.08, 22:01 dzieki za jakis mile slowa na forum date ustalam z 3 letnim wyprzedzeniem, poniewaz tak wypada nasza rocznica zareczyn - akurat w sobote za 3 lata. wiec nie uwazam to za glupie, no ale najpierw trzeba poznac czyjes pobudki zanim bedzie sie z niego nabijac - niektozy tego nie rozumeija. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bamisia Re: powitanie 03.08.08, 23:33 czesc Magdafil! my swoj koscielny slub planowalismy na 2009, ale juz jestesmy po w styczniu 2008 zdecydowalismy ze jednak chcemy szybciej. pozdrawiam, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś