berci84 29.09.08, 20:34 WITAM SERDECZNIE CZY ROBIŁ KTOŚ Z WAS WESELE W ISKIERCE? JAK TAM JEST?CZY JEDZONKO DOBRE? A DUŻO? A JAK Z OBSŁUGĄ? BARDZO PROSZĘ O OPINIE! Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE I POZDRAWIAM CIEPLUTKO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella1985 Re: ISKIERKA ??? 29.09.08, 20:39 "iskierka'.. * musisz robić wesele na 100 osób * podstwawowa wersja jedzonka jest skromna * konkretne dania to dopiero wariant ok.160zł * siedzenie przy okrągłych stołach /może i ładnie, ale niewiadomo kogo z kim usadowić/ Odpowiedz Link Zgłoś
berci84 Re: ISKIERKA ??? 29.09.08, 21:48 MNIE INTERESUJE RACZEJ WARIANT ZA CHYBA 180ZŁ, PODOBNO MOZNA ZROBIC AZEBY STOLIKI BYŁY PROSTOKĄTNE A NIE OKRĄGŁE! ALE JEDZONKO JEST SMACZNE??WARTE TO WSZYSTKO JEST TYCH PIENIEDZY? BARDZO DZIEKUJE ZA ZAINTERESOWANIE I ODPOWIEDZ Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynadudek7 Re: ISKIERKA ??? 12.12.08, 20:17 Jakie 100 osób ? Moje było na 55. Pakiet środkowy. Nie będę się rozpisywała na temat jedzenia, obsługi itp. Ja nie zrobiłabym już wesela nigdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: ISKIERKA ??? 13.12.08, 18:08 mnie powiedziano /w sierpniu tego roku/, że dopiero przy 100 osobach przyjmują rezerwacje na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynadudek7 Re: ISKIERKA ??? 15.12.08, 14:11 Mała sala mieści do 60 osób i jest bardzo przytulna. Trzeba tylko dopytać bo na dużej sali to by nawet śmiesznie wygladało. Ale lokal polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: ISKIERKA ??? 14.03.09, 21:22 Ja też polecam, moje było na 50 osób i było świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
draculo1 Re: ISKIERKA ??? 18.03.09, 22:03 NIE PRZESADZAJCIE Z TA ISKIERKA.NIE MA REWELACJI A WRECZ ODWROTNIE.NA REKLAMIE WSZYSTKO WYGLADA SUPER A W REALU TRAGEDIA. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka82 Re: ISKIERKA ??? 19.03.09, 20:48 Bardzo chciałam mieć tam wesele ale niestety brak treminu Odpowiedz Link Zgłoś
asia.klimek Re: ISKIERKA ??? 24.03.09, 21:34 W moim realu wszystko wyglądało jak w reklamie Odpowiedz Link Zgłoś
draculo1 Re: ISKIERKA ??? 26.03.09, 14:06 MOJ KUZYN MIAL WESELE W ISKIERCE I ON BYL BARDZO ROZCZAROWANY ROZLICZENIEM KONCOWYM ,KTORE OKAZALO SIE NIEZBYT SPOJNE Z USTALENIAMI A GOSCIE BYLI NIEZADOWOLENI BO WYSZLI DOSC GLODNI.JEDYNY PLUS TO WYSTROJ SALI ALE ZA 180 ZL.COS SIE JEDNAK NALEZY. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.klimek Re: ISKIERKA ??? 26.03.09, 14:36 Moi goście byli zadowoleni i najedzeni Jedzenie zostało nawet na całe poprawiny więc jak tu mówić że jedzenia było mało ? Jeśli mowa o pakiecie za 180pln/os to pakiet ma potrawy dość wyszukane i być może Twoim znajomym nie smakowały ? Ale to nie wina Iskierki Co do rozliczenia : wystarczyło na spokojnie słuchać za co jest dopłata i ile (nawet na materiałach które się od nich dostaje jest to wyszczególnione). Chyba nie myślał że wszystko jest w cenie 180pln bo nigdzie tak nie ma Ja wybierając ten lokal sugerowałam się opiniami znajomych (młodych i gości). Draculo wyłącz caps lock bo nieładnie jest krzyczeć Odpowiedz Link Zgłoś
draculo1 Re: ISKIERKA ??? 27.03.09, 13:44 WYGLADA NA TO ZE MASZ UDZIALY W ISKIERCE A JA TYLKO PISZE PRAWDE, Odpowiedz Link Zgłoś
asia.klimek Re: ISKIERKA ??? 27.03.09, 14:20 Tak,jeśli ktoś jest z czegoś zadowolony i coś poleca to jest właścicielem Durna mentalność naszego narodu ! A Ty co polecasz ? Może jesteś właścicielem Ateny,Anny lub innego lokalu ? Ja też piszę prawdę ale widać mamy inne gusty bo Tobie się nie podobało a mnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
draculo1 Re: ISKIERKA ??? 30.03.09, 21:36 DROGA ASIU.KLIMEK TROCHE MNIEJ EGZALTACJI A WIECEJ UCZCIWEGO OPISU SYTUACJI.A NA MARGINESIE W CZYM ATENA,ANNA CZY INNY LOKAL JEST GORSZY OD TWOJEGO "FAWORYTA" P O Z D R A W I A M Odpowiedz Link Zgłoś
asia.klimek Re: ISKIERKA ??? 31.03.09, 11:02 Nie napisałam że któryś z tych lokali jest gorszy trochę czytania ze zrozumieniem Dyskusja z Tobą nie ma sensu bo widać mamy inne gusta. Ty znasz ludzi którym się nie podobało a ja znam ludzi którym się podobało. Iskierka nie jest moim "faworytem". To miejsce w którym ja miałam swoje wesele i opisuję sytuację jaką ja tam zastałam. A chcesz wiedzieć dlaczego nie podobają mi się niektóre inne lokale ? Nie podoba mi się np. wygląd typowej sali weselnej Każdy ma swój gust i swoje potrzeby. Bywa że inne niż Ty i Twój kuzyn Odpowiedz Link Zgłoś
draculo1 Re: ISKIERKA ??? 01.04.09, 20:57 W JEDNYM MASZ RACJE DALSZA DYSKUSJA Z TOBA NIE MA SENSU .JA PODTRZYMUJE JEDNAK SWOJA OPINIE I NIE POLECAM ISKIERKI. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka82 Re: ISKIERKA ??? 02.04.09, 07:56 Ja również polecę klasa sama w sobie póki co najlepszy lokal w mielcu - otoczenie trochę niefajne ale jak ktoś lubi industrialne klimaty bedzie w 7-niebie Odpowiedz Link Zgłoś
zosias-amosia Re: ISKIERKA ??? 09.04.09, 22:26 Nie ma czegoś takiego jak - NAJLEPSZY LOKAL WESELNY - tak jak niem - NAJLEPSZY MĄŻ - NAJSMACZNIEJSZA KIEŁBASA - - akurat w takim rankingu zawsze sie znajdzie kilku malkontentów i im akurat w Iskierce będzie za ciasno, jedzenie bedzie za tłuste lub zimne, kelnerki za stare, a otoczenie smierdzące i nieeleganckie. Dla mojego starszego rodzenstwa standarem wykwinntnym byłby lokal remizy w Woli Mieleckiej - bo oni mieli wesele pod plandekowym domkiem weselnym wypozyczanym z Cyranki. W okolicy Mielca i w samym Mielcu jest w sumie kilkadziesiat lokali welselnych - i przy odrobinie dobrej woli żaden z nich nie odstaje zbyt od sredniej - a na fakt zadowolenia z wesela ma wplyw wiele czynników, min lokal weselny ,ale moim zdaniem orkiestra jednak jest czynnikiem decydującym. Reasumując - Iskierka jest lokalem wysokiej klasy jako lokal weselny - sporo ponad średnią mieleckich lokali - ale sam fakt przeprowadzenia tam biesiady weselnej nie gwarantuje jeszcze wszechstronnego zadowolenia... czyż nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś