rewelka86 20.09.09, 14:59 Witam, czy warto do tego hotelu? i za jaką cenę warto? szukam wycieczki od 5 października na 7 dni i na 14 dni. Prosba o opinie, ewentualna pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maurra Re: Sharm Clif 20.09.09, 16:37 Zobacz ofertę Selectours, mają ten hotel w terminie 6 października i na 1 tydz i na 2 tyg. Hotel ma dobre opinie, jest nowy i nieduży, tylko do plaż trzeba dojechać (są dwie, jedna 500 metrów, druga 7-8 km) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Sharm Clif 21.09.09, 10:13 www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Sharm+Cliff+Resort-hid_147310.html troche opinii w linku wyżej i również tu forum.gazeta.pl/forum/w,622,100211794,,Sharm_Cliff_Resort_czy_Sharm_Holiday.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
rewelka86 Re: Sharm Clif 21.09.09, 21:11 dziekuje. znam juz te opinie, oferte z selectours tez juz przegladalam. prosze o WASZE opinie na temat hotelu oraz tej oferty: czy warto ten hotel na tydziec za 1820zł? biore jeszcze pod uwage ten hotel: www.travelplanet.pl/wczasy/egipt/sharm-el-sheikh/sharm-el-sheikh/the-three-corners-palmyra-resort,1895944.html cena podobna (na 2 tygodnie tanszy od sharm clif) ktory wg Was bardziej sie oplaca, ktory jest fajniejszy? chyba do konca tego tygodnia powinnam sie zdecydowac:/ z gory thx za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Sharm Clif 22.09.09, 07:50 niestety z The Three Corners byłam tylko w Kiroseiz w Sharm. Gdyby nie odległośc od plaży to hotel byłby idealny Odpowiedz Link Zgłoś
wri1 Re: Sharm Clif 23.09.09, 12:52 Witam.Byłem w tych hotelach i niestety nie wiem który ci polecić.To zależy od tego co chcesz robić w Egipcie.Np.jak chcesz się bawić to Cliff bo jest w centrum,Palmyra na obrzeżach.Palmyra ładniejsza(baseny,więcej zieleni itp),plaża-Palmyra-ładna rafa,zejście z pomostu,ok.10-15min.busem Cliff dwie plaże,jedna w centrum(mała,ale za to dużo rozrywek)5min.na piechotę,lub busem.Druga w Hadabie,piękna rafa,pomost(na który nie zawsze chcą wpuszczać),niestety brak barku i WC,około 20min.busem.Dużo by tu pisać,może napisz co cię interesuje. Pozdrawiam. Irek. Odpowiedz Link Zgłoś
rewelka86 Re: Sharm Clif 23.09.09, 19:04 dziękuję bardzo za odpowiedz, ale już nie ma ofert do tych hoteli, ktore mnie interesuja (mam na mysli termin, cene). Teraz moja uwagę zwrócił hotel el faraana lub tropicana azure club. moze cos o tych hotelach ktos sie wypowie?:) Odpowiedz Link Zgłoś