mila_fiora 10.02.10, 09:49 Czy ma ktoś może jakiś doświadczenia z tymi biurami? Mam do wyboru, termin ten sam, a różnica w cenie 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oskarek05 Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 10.02.10, 10:49 ja bym w tym roku obstawiała oasis tours poniewac otworzył nowe kierunki, zmienił logo co świadczy ze firma sie odbywa ja sama decyduje sie na wczasy w Jungle Aqua PArk w Hurgadzie mają go w tym roku w ofercie jako hotel klubowy z polska animacją polską animację do tej pory miałt tylko drogie biura jak Scan, TUI.. Z Eximu ponoć utworzyło się nowe biuro Bee Free nie wiadomo w jakim celu i po co ja bym sie bała splatowania Eximu nie podoba mi się taka kombinacja Tak jak z Kopernikiem sama utopiłam 6 tyś. w lipcu 2009 nie interesowałam się tym tak bardzo ale były pogłoski w internecie że firma juz miała problemy i zmieniała nazwę.. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 10.02.10, 10:50 - co świadczy ze firma sie odbywa ---> rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
blueazur Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 10.02.10, 14:28 Bzdury piszesz o Eximie. To były prezes Eximu załozył nowe biuro. Exim ma sie dobrze i sprzedaje mnóstwo wycieczek do tego stopnia że co lepsze hotelezostały wykupione (szczególnie te z aquaparkami) Odpowiedz Link Zgłoś
sim-ba4 Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 10.02.10, 10:57 Hotel w brudnej Hurghadzie , w którym zemsta faraona nie omija nikogo . :-((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mila_fiora Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 10.02.10, 11:39 Byłeś w tym hotelu czy to opinia o brudnej Hurghadzie, bo nie rozumie? Jak dotąd to raczej pochlebne opinie czytałam nt. Aqua Blue. Odpowiedz Link Zgłoś
muchospatatos Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 10.02.10, 14:26 takze wyjezdzam do egiptu i rozwazalem polecany mi Aqua Blue...jest w Oasisie i Eximie własnie...TYLE ZE W SHARM W necie ten w Sharm ma dobre opinie...w hurgadzie jednak gorsze, sprawdz dokladnie. Ja wybralem ostatecznie Jungle Aqua Park :) wg mnie wypadl lepiej a cena bardzo podobna...ale to na pewno subiektywna opinia Odpowiedz Link Zgłoś
a1563340 Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 10.02.10, 15:28 Byłam w Aqua Blu w Hurghadzie - super! Zero zemsty, czysto, nie ma sie do czego przyczepic Odpowiedz Link Zgłoś
evisia1802 Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 10.02.10, 17:30 Ja byłam z Eximem 4 lata temu w hotelu Aqua Blue było super!!!!teraz wybieram sie również do tego hotelu 03.04.Gorąco go polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
skazana111 Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 10.02.10, 17:37 byłam 2 razy z oasis tours i wszystko było dopięte na ostatni guzik:) Odpowiedz Link Zgłoś
sim-ba4 Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 10.02.10, 18:59 Byliśmy w tym hotelu w czerwcu z dziećmi . Niestety to, co pisałem o zemście faraona ,to prawda - dotknęła szczególnie dzieci . Poza tym problemy miała większość Polaków . Sam hotel ogólnie wygląda nieźle , jest w nim w miarę czysto , dużo basenów . Minusem jest jego położenie - daleko od plaży ( plaża hotelowa to kawałek wydzielony z plaży publicznej , ta - bardzo brudna ). Odległość hotelu od morza ok.1km. Jest to jeden z tańszych hoteli .W ub.roku Holidaycheck określał ten hotel jako 3,5*. Odpowiedz Link Zgłoś
evisia1802 Re: AquaBlue Hurghada z Exim czy Oasis 11.02.10, 09:04 na portalu ,,wakacje" hotel Aqua Blue ma chyba najlepsze opinie , a najwaznejsze jest co , ze piszą je ludzie ktorzy tam byli:) Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek sim-ba4 piszesz bzdury 11.02.10, 11:31 i tyle co ma zemsta do narodowości /pytanie retoryczne/ większość polaków ją miała piszesz a niemcy anglicy włosi nie mieli ? Odpowiedz Link Zgłoś