Dodaj do ulubionych

Egipt z Triadą ????

IP: 213.17.171.* 13.02.04, 09:07
W czerwcu mam zamiar polecieć do Egiptu.Zapoznałam się z ofertami biur i tak
naprawdę znalazłam fajną ofertę Triady.
Za ok 2500 zł pobyt wypoczynkowy w EL Guoanie w hotelu 5 gwiazdkowym Sheraton
Miramar.
Myślę że ofrta bardzo kusząca, jednak nigdy nie korzystałam z biura Triada.
Bardzo liczę na waszą pomoc czy warto się skusić. Na miejscu chcę wykupić
wycieczki do Kairu 2 dni i Luksoru. Boję sie sytuacji kiedy może si e okazac
że nie mają polskiego przewodnika lub coś w tym rodzaju.
prosze was którzy byli już z Triadą i mają wyrobione zdanie o tym biurze czy
warto?
dziękuje z góry za wszelkie informacje
ika
Obserwuj wątek
    • Gość: ika Re: Egipt z Triadą ???? IP: *.mks.com.pl 13.02.04, 11:29
      czy naprawdę nikt nie był w Egipcie z Triadą??????????
      • Gość: Kaktus Re: Egipt z Triadą ???? IP: 80.48.31.* 14.02.04, 08:51
        Był i to niejeden/niejedna ... proponuję zadać sobie trochę trudu i looknąć do
        forum nieco wstecz, temat wałkowany wiele razy.
      • tomcio_lodz Re: Egipt z Triadą ???? 05.05.04, 07:49
        Ja lecę 05.06 - to będzie mój czwarty wyjazd z Triadą . Jak do tej pory do
        biura nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam . Więcej pod GG 1943335.
    • Gość: GRZEGORZ Re: Egipt z Triadą ???? IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 14.02.04, 14:54
      Byłem z żoną w tym samym hotelu do którego ty zamierzasz się wybrać.
      A nawet z tego samego biura. Ja osobiście polecam biuro i hotel.
      Wv marcu lecimy do Egiptu tym razem do Sharm el Sheikh z Triadą.
      Podobało nam się za pierwszym razem, zobaczymy jak będzie za drugim.
      Z hotelu będziesz zadowolona, obsługa, jedzenie - jednym słowem WSZYSTKO.
      pozdro
      • Gość: me Re: Egipt z Triadą ???? IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 03.05.04, 13:50
        odkąd to triada lata do sharm?
    • Gość: tosa Re: Egipt z Triadą ???? IP: 217.98.107.* 03.05.04, 13:12
      Byłem z nimi w Grecji, bez zastrzeżeń. Jadę do tego hotelu pod koniec maja,
      może sie miniemy:-)
      • Gość: rafałv Re: Egipt z Triadą ???? IP: 213.25.33.* 05.05.04, 16:02
        Z żoną także lecimy 22.05 z W-wy i też ten sam hotel.Do zobaczenia w ElGounie
    • Gość: justyna Re: Egipt z Triadą ???? IP: *.ptf.pl 05.05.04, 15:52
      witam
      byłam w zeszłym roku z Triada w Egipcie i było naprawde ok, tydzień zwiedzania
      i tydzień odpoczynku, nie było zadnych niespodzianek;-)), ale przed chwila
      przczytałam,że Triada podniosła ceny już wykupinych wycieczek, poniewaz
      podrozało paliwo i LOT podnióśł ceny, troche nie fair w stosunku do klienta.
      radze wszystko sprawdzić. pozdrawiam i zycze miłej podrózy
      • Gość: paradi Re: Egipt z Triadą ???? IP: 212.160.106.* 06.05.04, 09:53
        w
        komunikacie lotowskim jest jasno napisane ,że podwyżka dotyczy wszystkich
        rejsów począwszy od 1.05 ,czyli różnice w dopłatach tj miedzy 1.05 a 25 maja +
        ci którzy dopłacili do całości przed 4.05 pokrywa triada-chyba to uczciwe.
        A paliwo jak wiadomo wzrosło o 35 %-EUR o 20 % itp to 40 zł za dalekie i 25 zł
        za bliskie przy cenach śr 2000 zł to chyba nie jest przesada
        ps.AIR POLONIA podniosła wczśniej i o 10 usd bliskie ,15 usd dalekie-wiec nie
        przesadzajmy -nie narzekajmy.te podwyzki i tak nie zrównoważą strat ani biura
        ani przewożnika

• ra.kr Re: Egipt z Triadą ???? 06.05.04, 10:05

Powiem wam coś. Nawet gdyby podnieśli te ceny o złotówkę to i tak było by źle, ponieważ większość osób w tym kraju nie rozumie tego, że nie można przewidzieć takich sytuacji jak ta teraz. Niestety w naszym społeczeństwie nadal panuje przeświadczenie jak raz zapłaciłem to już nic nie będę dopłacał, najwyżej państwo za mnie dołoży. A tu się nie da trzeba wyciągnąć 40 PLN i dopłacić. Wiem zaraz zaczniecie liczyć, że na 4 osobową rodzinę to 160 PLN i tak dalej, ale ludzie z zażaleniami do państw OPEC to oni podnoszą ceny rop naftowej. Ani przewoźnik ani organizator nie mają na to żadnego wpływu.
          Pozdrawiam.
          • przemoa Re: Egipt z Triadą ???? 06.05.04, 21:48
            ra.kr napisał:

>
            > Powiem wam coś. Nawet gdyby podnieśli te ceny o złotówkę to i tak było by źle,
            > ponieważ większość osób w tym kraju nie rozumie tego, że nie można przewidzieć
            > takich sytuacji jak ta teraz. Niestety w naszym społeczeństwie nadal panuje prz
            > eświadczenie jak raz zapłaciłem to już nic nie będę dopłacał, najwyżej państwo
            > za mnie dołoży. A tu się nie da trzeba wyciągnąć 40 PLN i dopłacić. Wiem zaraz
            > zaczniecie liczyć, że na 4 osobową rodzinę to 160 PLN i tak dalej, ale ludzie z
            > zażaleniami do państw OPEC to oni podnoszą ceny rop naftowej. Ani przewoźnik a
            > ni organizator nie mają na to żadnego wpływu.
            > Pozdrawiam.
            >
            Zupelnie sie zgadzam. Podpisujac umowe jestesmy zapoznawani z mozliwosciami takiego wzrostu ceny. Jest ona nie zawiniona przez operatora. Mozna bylo wczesniej zaplacic aby uchronic sie od podwyzki. Wszystkie media od ponad tygodnia krzyczaly, ze cena ropy na swiecie idzie w gore. Robienie teraz larum o 40 PLN to mala przesada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka