Dodaj do ulubionych

Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie

01.05.10, 22:49
W tym roku obserwuję w Egipcie różne anomalia pogodowe. W styczniu
mieliśmy ulewę i burzę, marzec był wyjątkowo ciepły z wilgotnym
tropikalnym powietrzem, kwiecień - zimny, a maj rozpoczął się deszczem!

Wiecej na temat dzisiejszego deszczu w Hurghadzie na

[www.fatmaewa.blogspot.com]
Obserwuj wątek
    • cairo7 Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 02.05.10, 10:19
      W 2009 od 1.05 do 10.05...wialo i nie było ani jednego dnia
      slońca..jakby mi ktos to powiedzial wczesniej w zyciu bym nie
      uwierzyl:))
      • zachodniopomorskie Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 02.05.10, 15:32
        w lecie , na bank bedzie drugi wybuch wulkanu.
        Wiec powtórka z rozrywki
        • ja123dwa Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 02.05.10, 16:14
          a skad wiesz ?ja wiem ze moze byc, ale nie musi, wiec nie trzeba
          krakac
          • jusytka Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 02.05.10, 16:28
            Niestety są wśród nas tacy, którzy są urodzonymi pechowcami, może przedmówca do
            nich należy i wykracze?
            • koalabis Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 02.05.10, 20:29
              Czytałem, że ten wulkan chociaż większy to jest pokryty grubą warstwą lodu,
              która w jakiś sposób chociażby częściowo zneutralizuje pył. A po drugie to
              jeszcze wiatry muszą być w kierunku na Europę. Ja jestem dobrej myśli- a jeżeli
              już ma wybuchnąć to najlepiej po drugim lipca :)
              • jusytka Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 02.05.10, 20:56
                O nie, jak już niech się wstrzyma do 7 lipca ;)
                • janan2 Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 03.05.10, 10:03
                  Wytrzyma,wytrzyma.Do września.Zdążysz.Katla czeka na Kasię,to z jej
                  wyjazdem ma sprzężenie zwrotne.Ale z tą ostatią erupcją to dali
                  czadu.Całkiem niepotrzebnie jak widać.Tyle strat i paniki ze
                  sztucznie napędzonego problemu i paniki łączącej wybuch z katastrofą.
                  • kasia_p45 Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 03.05.10, 10:57
                    janan2 napisał:

> Wytrzyma,wytrzyma.Do września.Zdążysz.Katla czeka na Kasię,to z
                    jej
                    > wyjazdem ma sprzężenie zwrotne.Ale z tą ostatią erupcją to dali
                    > czadu.Całkiem niepotrzebnie jak widać.Tyle strat i paniki ze
                    > sztucznie napędzonego problemu i paniki łączącej wybuch z
                    katastrofą.

Wiesz co?... Dziękuje ci bardzo...
                    • janan2 Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 03.05.10, 11:25
                      Uderz w stół...A gdzie napisane że o Ciebie akurat idzie.Pożartować
                      już nie można, czy co?Taka przejęta wyjazdem.Można jeszcze
                      nakręcić.Nie ma tak czym się podniecać.Bezpośrednio nad wulkanem nie
                      będziesz lecieć.A pyły bywają wszędzie.Pustynne z Sahary czy Gobi to
                      praktycznie to samo.Tylko z tego akurat nikt od lat nie czyni
                      problemu.Samoloty latają paniki brak,tyle że tym razem była
                      sztucznie nakręcona.Już pisałem przed wyjazdem że ustąpi sztuczna
                      przyczyna to i chmura pyłu zniknie.Wychodzi na moje.Więc i ten
                      wrzesień optuję tak bardziej żartem i z fantazji.A będzie jak Alla
                      (ch) pozwoli.Kto by się tam tym przejmował.
                      • kasia_p45 Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 03.05.10, 11:30
                        A niby o kogo chodzi? Co?... zęby masz jeszcze całe???

hyhy
                        • janan2 Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 05.05.10, 09:45
                          >A niby o kogo chodzi?...zęby masz jaszcze całe???

Kasia to imię.A Twój nick inny,choć okoliczności wskazują na...Nie
                          bądz taka zachłanna i nie bierz tak wszystkiego do siebie.Zębów
                          raczej nie tykaj bo nawet na konduktora się nie nadam po kontaktach
                          z Twoją piąchą przez monitor,qrde jaka bojowa.Chciałbym jeszcze
                          ponurkować,więc czymś trzeba trzymać ten aparat.A jak rekin się
                          trafi to czym go ugryzę albo postraszę?Trochę zrozumienia i
                          litości,no i mniej nerwowo.
                          • kasia_p45 Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 05.05.10, 18:22
                            Noo juz tu jeden straszył rekinem....
                            Szkoda tylko, ze go ten rekin w d...e nie użarł :))
      • travelka2 Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 03.05.10, 14:33
        Byłam w Hurgadzie od 11 do 25 kwietnia br. i było przez dłuższy
        czas ok 35 stopni.
        • annmagmar Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 03.05.10, 14:59
          ja byłam przed Tobą, bo do 11.04 i też taka sama temperatura!
    • karuzela100 Re: Pochmurny i deszczowy 1 maja w Hurghadzie 02.05.10, 20:39
      To się w Egiptowie dziwią anomalie dotykają cały świat :)
      pozdr Karuzela100
    • zyzyryx Sprostowanie... 03.05.10, 15:58
      Ulewa w styczniu - ok.
      Luty - cieply jak na luty i bardzo wilgotny.
      Marzec - typowy.
      Kwiecien - goracy!!! Juz przed Wielkanoca klima zaczela chodzic non stop i tak
      jest do tej pory. Nie bylo dnia kiedy nawet wieczorem trzeba bylo zakladac cos
      wiecej niz t-shirt z krotkim rekawkiem.
      Pierwszomajowy deszcz - w ubieglym roku te padalo, pod koniec maja, duzo mniej i
      krocej, ale jednak, w dodatku tamten dzien byl paskudnie wilgotny, a teraz
      szybko sie przejasnilo i pogoda wrocila do normy.
      Teraz jest gorrraaacooo i bedzie z dnia na dzien coraz gorecej ( w przyszlym
      tyg. 40!), a pare minut ewentualnego deszczu (chociaz nie sadze zeby znowu
      padalo) nikomu urlopu nie zepsuje.
      • leemoniada Re: Sprostowanie... 03.05.10, 19:16
        a w sharmie jak pogoda teraz
        • maj55 Re: Sprostowanie... 05.05.10, 17:35
          ostatniego kwietnia i 1 maja padało, do dzisiaj od tego czasu temp.
          30 stopni
        • jooasiaa Re: Sprostowanie... 05.05.10, 18:35
          Ostatniego kwietnia padało nawet zagrzmiało pare razy,1 maja tez
          popadało ale juz mniej- do wczoraj było 30 stopni. Pochmurny cały
          tydzień był.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka