Gość: miki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 13:47 Proszę o radę.Zastanawiam się nad biurem podrozy.Wybrałem ten hotel i nie chciał bym aby po wykupieniu wycieczki zmienili mi hotel.Czy macie jakieś doswiadczenia.[może z tym hotelem] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zachary Re: Sheraton miramar-triada czy exim IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.03.04, 14:50 Lecę do Sheraton'a 17 marca z Eximem. Powód - są tańsi.Poza tym znam osoby ,które skorzystały z usług tego biura i nie mieli zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Sheraton miramar-triada czy exim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 21:05 Jeśli mozesz to po powrocie opisz wyjazd.Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Sheraton miramar-triada czy exim IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 12:54 Latalam z Eximem trzykrotnie i nigdy hotel nie zostal mi zmieniony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Sheraton miramar-triada czy exim IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.03.04, 16:28 Byłem z Triadą 3 razy i wszystko było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kob Re: Sheraton miramar-triada czy exim IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 11:03 Ten sam hotel można kupić też w Best Reisen. Sprawdzeni, nie zawodzą! Odpowiedz Link Zgłoś