Dodaj do ulubionych

Ostrzegam statek Rosetta, Mohammad i mr Tea

07.06.10, 15:39
Mohammad z recepcji i Mr.Tea kelner, taki misiowaty,dwaj bardzo
agresywni molestanci i obmacywacze,nie godźcie się na żadne rozmowy
bez świadków albo fotki w ciemnościach, żadnych tańców w parach,
moja koleżanka niestety padła ofiarą
Obserwuj wątek
    • mario_poland Re: Ostrzegam statek Rosetta, Mohammad i mr Tea 07.06.10, 16:15
      Trzeba było nie kusić losu, prawdopodobnie dostała to co podświadomie chciała.
      Jakbym ja zobaczył, że ktoś się dobiera do mojej dziewczyny to bym zęby wybił i
      palce połamał.
      Ale jak jedziecie tam same szukać okazji, to teraz nie ma się co skarżyć na forum.
      • flyr Re: Ostrzegam statek Rosetta, Mohammad i mr Tea 07.06.10, 16:22
        chyba troche przesadzasz !!!! Troche singli na tym świecie jest i
        zakazać im podróżowania to lekka przesada poza tym takie nie
        przyjemne sytuacje oględnie mówiąc zdarzają się na całym świecie .
        Co innego jak ktoś świadomie wybiera sex turystykę a co innego jak
        chciał miło spędzić wakację a został np. zgwałcony ( choć tego w tym
        poście bezposrednio nie ma ) . p.s gorzej jak by tobie ktoś wybił
        zęby za flirtowanie z jakąś kobietą na wywczasach bo jak znam życie
        to aniołków na tym świecie nie ma .
        • mario_poland Re: Ostrzegam statek Rosetta, Mohammad i mr Tea 07.06.10, 20:31
          Nikomu nie zakazuje podróżowania, niech ludzie zwiedzają cały świat.
          Ale niech najpierw sobie taka singielka szukająca przygody sprawdzi dokąd leci, bo Egipt to nie klasztor.
          Jak robiła sobie zdjęcia w ciemnościach i tańczyła nie wiadomo w jaki sposób, to chyba on(i) dostał (czy dostali) według nich jasny sygnał. Jestem dość mocno przekonany, że najpierw było flirtowanie, uśmiechy, komplementy itd. Dla tych arabów czasami nawet uśmiech kobiety wystarczy żeby wkręcili sobie, że ona chce się z nimi przespać.
          Ja nie jestem narażony na "dostanie w zęby" bo nie podrywam kobiet w taki sposób, a nie tym bardziej nie obmacuję i nie gwałcę. Gdybym tak robił to oczywiście tez by mi się należało, bo nie ma wyjątków.

Jeżeli było tak źle, jak ty myślisz to powinna jak najszybciej zgłosić się do policji turystycznej i może do polskiej ambasady ? Nie wiem nie znam się na działaniu w takich przypadkach.

Gdyby molestowanie turystek tak łatwo przechodziło w tamtym kraju, to byłoby ciężko z turystyką. Więc coś musiało być na rzeczy. Chociaż polecam artykuł "Lepiej nie być kobietą w Kairze" wyborcza.pl/1,76842,6026444,Lepiej_nie_byc_kobieta_w_Kairze.html
          • una_1 Re: Ostrzegam statek Rosetta, Mohammad i mr Tea 08.06.10, 08:34
            Nie wypłakuję się na forum bo nie mam powodu, chcę tylko oSTRZEC
            nieco naiwne dziewczyny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka