Dodaj do ulubionych

egipt-którą miejscowość wybrać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 14:28
Jeśli do Egiptu to poradźcie gdzie jest najciekawiej( najładniejsze
plaże,otoczenie i miejsca do nurkowania),Hurgada,Sharm el Sheikh czy Makadi
Bay?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: egipt-którą miejscowość wybrać IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.04, 17:54
      Hej!
      Byłem w Hurgadzie i Sharm, w makadi nie. Staniowczo i zdecydowanie polecam
      Sharm, a zwłaszcza hotele w Naama Bay-będziesz zachwycona!
      Pozd!M
      • ra.kr Re: egipt-którą miejscowość wybrać 15.03.04, 18:00
        Jeżeli masz na myśli takie prawdziwe nurkowanie, a nie zależy Ci na zwiedzaniu
        zabytków, to zdecydowanie Sharm. Makadi to nie miejscowość to tylko hotel
        położony jakieś 20 km za HRG w sronę Safagi, jak masz ochote na odizolowanie
        sie od innych części HRG to jest to niezłe miejsce.
        Pozdrawiam
        • Gość: hania Re: egipt-którą miejscowość wybrać IP: *.smrw.lodz.pl 17.03.04, 18:54
          Zarówno prawdziwe nurkowanie jak i pływanie z maską i fajką - tylko Sharm. A
          chyba najpiękniejsza rafa tuż przy plaży w Ras um Sid, druga w Sharks Bay (to
          też zalicza się do Sharm)
          • Gość: monika Re: egipt-którą miejscowość wybrać IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.03.04, 12:57
            A ja polecam Makadi Bay piekna okolica , plaże piekne , hotele tez super
    • Gość: MarekRokowski Re: egipt-którą miejscowość wybrać IP: 62.233.171.* 19.03.04, 13:48
      czesc
      jesli wypady turystyczne i zwiedzanie - Hurghada
      jesli plaze to Makadi Bay
      jesli rafy to Sharm - przy czym to miejsce jest najbardziej uniweralne (klimat.
      otoczenie, rafy etc
      -jesli chcesz wiecej info - napisz
      czesto bywam w tych okolicach :)
      pozdrawiam
      MArek Rokowski
      marekrokowski@wp.pl

ps a tutaj kilka zdjątek z mojej ostatniej wyprawy do Sharm:
      www.rebreather.pl/marekr/wypr16wsp/index.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka