Gość: iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 14:28 Jeśli do Egiptu to poradźcie gdzie jest najciekawiej( najładniejsze plaże,otoczenie i miejsca do nurkowania),Hurgada,Sharm el Sheikh czy Makadi Bay? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: egipt-którą miejscowość wybrać IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.04, 17:54 Hej! Byłem w Hurgadzie i Sharm, w makadi nie. Staniowczo i zdecydowanie polecam Sharm, a zwłaszcza hotele w Naama Bay-będziesz zachwycona! Pozd!M Odpowiedz Link Zgłoś
ra.kr Re: egipt-którą miejscowość wybrać 15.03.04, 18:00 Jeżeli masz na myśli takie prawdziwe nurkowanie, a nie zależy Ci na zwiedzaniu zabytków, to zdecydowanie Sharm. Makadi to nie miejscowość to tylko hotel położony jakieś 20 km za HRG w sronę Safagi, jak masz ochote na odizolowanie sie od innych części HRG to jest to niezłe miejsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: egipt-którą miejscowość wybrać IP: *.smrw.lodz.pl 17.03.04, 18:54 Zarówno prawdziwe nurkowanie jak i pływanie z maską i fajką - tylko Sharm. A chyba najpiękniejsza rafa tuż przy plaży w Ras um Sid, druga w Sharks Bay (to też zalicza się do Sharm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: egipt-którą miejscowość wybrać IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.03.04, 12:57 A ja polecam Makadi Bay piekna okolica , plaże piekne , hotele tez super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarekRokowski Re: egipt-którą miejscowość wybrać IP: 62.233.171.* 19.03.04, 13:48 czesc jesli wypady turystyczne i zwiedzanie - Hurghada jesli plaze to Makadi Bay jesli rafy to Sharm - przy czym to miejsce jest najbardziej uniweralne (klimat. otoczenie, rafy etc -jesli chcesz wiecej info - napisz czesto bywam w tych okolicach :) pozdrawiam MArek Rokowski marekrokowski@wp.pl ps a tutaj kilka zdjątek z mojej ostatniej wyprawy do Sharm: www.rebreather.pl/marekr/wypr16wsp/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś