agnieszka222-7 14.08.10, 14:00 Poszukuję ludzi oszukanych przez deweloperów w Egipcie (szczególnie w Hurghadzie) celem rozpoczęcia wspólnej sprawy sądowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2009wa-wa Re: poszukuję 15.08.10, 10:41 agnieszka222-7 napisała: > Poszukuję ludzi oszukanych przez deweloperów w Egipcie (szczególnie w > Hurghadzie) celem rozpoczęcia wspólnej sprawy sądowej. O!ha jest ich bardzo duzo, ale nie jest latwo wygrac z nimi sprawe w sadzie, wiadomo jest wiele barier przez ktore trzeba przebrnac jest to bardzo kosztowne, najlepiej nie zaczynac z deweloperami, obojetnie z jakiego sa kraju i pracuja w Hurghadzie karzdy chce tylko zarobic i jak sie uda oszukac i zniknac, "pustynia jest duza" Napisz z jakiego kraju byl Twoj deweloper, jezeli egipcjanin to umiesc go tutaj forum.gazeta.pl/forum/w,24864,113589027,113589027,CZARNA_LISTA_HURGHADA_I_SHARM.html Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: poszukuję 22.08.10, 17:04 Nikt nie chce sie przyznac ze zakopal pieniadze na pustyni. Z tego co wiem jest takich osob bardzo duzo, ale nawet najlebszy sad im nie pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka222-7 Re: poszukuję 23.08.10, 12:35 Można i tak myśleć ale tak się składa że pracuję dla Egipskiego prawnika prowadzącego sprawy karne Europejczyków. Odzyskujemy zarówno majątki jak i skazywani są winni wykroczeń. Można ale brakuje wiary Polek i Polaków że jeszcze nie wszystko stracone bo żle zainwestowałem w Egipcie bo okradli mnie to już niemam czego szukać. Chcę żeby ludzie wiedzieli że nie są sami i tu też można dochodzić swoich praw w cywilizowany sposób. Pozdrawiam z Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: poszukuję 23.08.10, 21:53 Moze napisz na innych forach bo gdzies czytalam ze ktos szuka pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
archivario Re: poszukuję 26.08.10, 10:02 agnieszka222-7 napisała: > Można i tak myśleć ale tak się składa że pracuję dla Egipskiego prawnika I jak wam idzie z tym zerowaniem na oszukanych ludziach? Przeciez wiadomo ,ze i tak gowno mozecie pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś