Dodaj do ulubionych

Hilton Long Beach !

31.10.10, 04:18
Hej dziewczyny !
Właśnie nie dawno wróciłam z hotelu Hilton Long Beach. Wakacje były świetne, plaża i to wspaniałe morze. Na pewno wrócę do tamtego hotelu.
Jeśli któraś z Was chce najnowszych wiadomości z tego hotelu to z chęcią pogadam :)
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ferdynand_007 Re: Hilton Long Beach ! 31.10.10, 06:42
      Hejka
      Co tam u Mohameda? Cały czas używa persen czy już może odstawic?
    • aszrin Re: Hilton Long Beach ! 31.10.10, 16:49
      Poznałaś może Jordana - animatora?
    • e_podmiejska Re: Hilton Long Beach ! 31.10.10, 20:38
      zapewne odezwą się samie młode nimfomanki. Po co wywoływać taki temacik?
    • agick Re: Hilton Long Beach ! 03.11.10, 12:01
      ja też wróciłam dopiero co - tyle, ze mnie się tak średno ten hotel podobał.
      ja nie jestem typowym leżakowym turystą, ale mając maleńkie dizecko nie mam specjalie innej opcji:)
      hotel jak hotel, duzo rosjan. dużo za dużo.
      animatorów nie poznałam, bo nie uczestniczyłam w zajęciach, na dyskotece nie byłam:)
      • hilal_00 Re: Hilton Long Beach ! 08.11.10, 00:37
        No tak to już jest z dziećmi :)
        Ja leżakowałam, bo dość już tej polskiej pogody mam :) dlatego lenistwo w niczym mi nie zaszkodziło przez 2 tygodnie. Tak szczerze to słyszałam,że jednym z najlepszych hoteli jest Dana Beach, tylko tam znowu masa niemców.
        A u którego Mohameda ? ;) ii jeżeli chodzi o Animatorów to szczególnie nie pamiętam imion, ale pamiętam z wyglądu jednego łysego, dosyć niskiego i drugiego takiego z jerzykiem postawionym.
        • anyanka_72 Re: Hilton Long Beach ! 12.11.10, 22:30
          A kojarzysz może barmana o imieniu Romany? Pracuje przy barze w recepcji (wcześniej na basenie). Jeśli tak to może udało ci się nieco go poznać? Niestety kontakt z mojej strony się urwał, ale jestem ciekawa co u niego.
          Pozdrawiam.
          • recznik.frotte Zatrucie malinami 13.11.10, 01:24
            Droga Anyanko,

Z olbrzymim smutkiem informuje Ciebie, ze Ramony zatrul sie ostatnio malinami
            i lezy w szpitalu na Oddziale Zakaznym. Plotka mowi, ze calowal przy basenie
            tleniona Polke lub Rosjanke (nie udalo sie tego dotychczas ustalic jednoznacznie).
            Calowal ja namietnie w policzek posuwajac sie delikatnie nizej. Przy probie robienia
            Polce lub Rosjance "malinki" gruba warstwa makijazu przykryta tanim pudrem dostala
            sie do jego drog oddechowych. Historia medycyny zna takie przypadki gdy turystka
            -baseniarka lezy na lezaku w ostrym egipskim sloncu i pot, tfu, makijaz z niej spywa.
            Tlusty makijaz...

Wiadomosci nadchodzace z Oddzialu Zakaznego mowia, ze Ramony czuje sie juz
            troche lepiej ale ciagle jest oslabiony. Lekarz podejrzewa powiklane zapalenie
            drog oddechowych z ostra alergia na tanie kosmetyki. Zalecil, co najmniej, przez
            miesiac unikania kontaktow z kobietami mieszkajacymi na wschod od rzeki Odry
            i na poludnie od rzeki Olzy.

Wczoraj dostal olbrzymi kosz kwiatow z przewaga storczykow od zaniepokojonej
            Paris Whitney Hilton i zyczeniami szybkiego powrotu do zdrowia. Paris chce Ramony
            widziec na swoich ciagle 25. urodzinach ktore wypadaja w czwartek 17. lutego.
            Goraco wierzy, ze Ramony do tego czasu odzyska swoja egipska werwe i po...
            (bylo zamazane i nie mozna bylo odczytac)

Gdyby Ciebie, droga Anyanko, ciagle cos jeszcze interesowalo z przebiegu rekonwalescencji
            Ramony to daj znac. Moj dobry kolega podaje basen lub kaczke na Oddziale Zakaznym
            i chetnia za pare L odsprzeda mi najnowsze informacji. Fotokopia w kolorze (fioletowym)
            lisciku Paris tez jest do nabycia. Kiedy przyjezdzasz?

Pozdrawiam

recznik (frotte)
            • hilal_00 Re: Zatrucie malinami 14.11.10, 13:15
              yyyyy ? o.O
              JAK MASZ PISAĆ TAKIE GŁUPOTY, TO LEPIEJ SIĘ POWSTRZYMAJ I WYŁADUJ SWOJĄ AGRESJĘ GDZIE INDZIEJ NIE NA MOIM WĄTKU !
              • recznik.frotte Re: Zatrucie malinami 15.11.10, 08:22
                Wow! Dlaczego tak krzyczysz? Przekrzykujesz burze piaskowa?
                Odnosze wrazenie, ze mylisz pojecie agresji z animacja:)
    • shenon Re: Hilton Long Beach ! 14.11.10, 14:12
      a kojarzysz może chłopaka o imieniu Ibrahem ,sprzedaje wycieczkę na łódkę ze szklanym dnem.
      • szpiro czy lubi facetoe 14.11.10, 14:53
        czy facet z kasa ma u niego szanse
        • shenon Re: czy lubi facetoe 14.11.10, 15:46
          twierdzi że nie lubi facetów ale znam takich którzy wręcz przepadają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka