10.03.11, 17:22
Prosze o nowe informacje z Hurghady
Byliśmu w Egipcie 7 razy ale teraz się zastanawiamy co zrobić
8 kwietnia muszę wpłacic pozostałą kwote lub się wycofać
Lecimy 12 maja do Jungle aquapark - doradżcie co zrobić
Pozdrawiam Egipcjomaniaków
Obserwuj wątek
    • gosh641 Re: Hurghada 10.03.11, 18:34
      Witam,
      Ja wróciłam wczoraj z Sharmu, to mój 8 wyjazd do egiptu i prosze mi uwierzyć, że nie ma się czego bać. Mogę nawet powiedzieć śmiało, ze był to najlepszy wyjazd! St5rasznie się stresowałam, przed wylotem czytając to forum, ale będąc tam na miejscu można się tylko śmiać!! Proszę jechać i bawić się dobrze i nie czytać tych głupot na forum!! Ja lecę znów w Maju i nie mogę się doczekać:)
      • kxjp Re: Hurghada 10.03.11, 18:54
        jak wrócisz, napisz jakie obłożenie w Jungle.
      • tpige1 Re: Hurghada 10.03.11, 22:25
        Dzięki-pozdrawiam
        • usialalaaa Re: Hurghada 11.03.11, 17:39
          tak koniecznie napisz jak wrócisz jak wyglada Hurghada, czy wznowiono wyjazdy do kairu i luxoru/ udanego wypoczynku!!!
    • mob-os Re: Hurghada 11.03.11, 19:35
      Ok! ci co wrocili mówią super,ale ja od 13 lat rok w rok we wrześniu odwiedzam mój wspanialy Egipt, ale w tym roku niestety robię przerwę.Nie dlatego że mi się znudził ale dlatego że mimo wszystko dla mnie nie jest komfortem 10 % obłożenie hotelu i 10% tego za co zaplaciłam 100% .Biura podróży nie proponują niższych cen za niepełne uslugi.Poczekam jak wrócą turyści na 100%.Ja też tam wrócę.
    • nana2220 Re: Hurghada 11.03.11, 21:08
      Witam, z tego co wiem, to w Jungle Park jest sporo gości, ponieważ turyści z innych hoteli są przekwaterowywani m.in. właśnie do Jungle. Pozdrawiam!
      • mob-os Re: Hurghada 16.03.11, 21:57
        Rozumię ze przylatuje samolot z Polski ok 200 osób i nie jest ważne jaki hotel wykupiłam ,tylko ktory ma 200 wolnych miejsc i tak jedziemy!.To jakaś paranoja! Ludzie zastanówcie się i czytajcie ze zrozumieniem WSZYSTKIE wpisy na temat sytuacji w Egipcie.Pozdr.
        • usialalaaa Re: Hurghada 16.03.11, 23:23
          tez o tym slyszalam ale niewiadomo czy to prawda tutaj sie nie dowiesz kazdy pisze co innego
        • cairo7 Re: Hurghada 17.03.11, 06:51
          mob-os-ma racje.Biura i hotele leca w kulki..kupujesz coś...a oni juz wiedzą,ze tam nie trafisz...lece mimo wszystko,bo kosci sie upominaja o słońce... moj hotel zamkniety na 4 spusty...ale go sprzedają:)
    • tyska233 Re: Hurghada 21.03.11, 18:04
      Na spokojnie, mozna juz jechac, ludzie wracaja- nic sie nie dzieje:)
      • mob-os Re: Hurghada 21.03.11, 20:53
        Nie interesuje nas ze już można lecieć bo w każdym biurze ktore sprzedaje Egipt to mówią. Ale proszę o odpowiedz jak obłożone są hotele?czy wszystkie restauracje hotelowe są czynne i czy organizowane są wycieczki fakultatywne.To jest istotne dla turystow planujących urlop w Egipcie podobnie zresztą jak w Tunezji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka