Dodaj do ulubionych

Lawina ruszyła...

03.04.11, 22:01
Wczoraj rosyjska telewizja pokazała, że lokalni operatorzy, w tym w szczególności TEZ mają z powrotem zgodę na operowanie Egiptu i od wczoraj Rosjanie już latają... Miało być dopiero we wrześniu, ale... Wygląda na to, że wszystko wraca do "normy".
Obserwuj wątek
    • darek.b70 Re: Lawina ruszyła... 03.04.11, 23:40
      Czyli znowu się zacznie pijaństwo chamstwo i pokazy swych ...
      • msa1 Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 01:18
        przynajmniej Polacy nie będą odosobnieni w takich praktykach ;)
        • colin1974 Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 08:00
          A już miałem nadzieje na piękny urlop w spokoju i bez tłoku ......
          • muszka.o Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 10:26
            No to Ruski znowu zaczną rządzić!!!
            • gladi3 Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 11:00
              trzeba wybierac hotele bez ruskich,sa takie no moze nie 100% ale mozna znalezc bez znaczacej ich ilosci,a kiedys sie na niemcow narzekalo.
              • olin1980 Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 12:50
                Nie przesadzajcie,co to za wakacje bez "Natasza from Russia" w sylwestrowej kreacji przy bemarze na kolacji i szpilkach na basenie ;-)
                • matanzas Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 17:18
                  no całe szczęście już myślałem że będe się nudził ...
                  • cairo7 Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 18:09
                    Jeszcze ich niestety nie ma:(.Dopiero wyleciało kilka samolotów,a decyzja była nagła...wiec mało doleciało.Myslę,że pojawią sie na swieta.
                    • matanzas Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 18:43
                      znaczy tak jak ja :))
                    • matanzas Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 18:44
                      Cairo napisz czy Sakkala strasznie rozkopana ?
                      • cairo7 Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 18:51
                        Jeszcze nie jezdzilem-to nie wiem.Pojade koło niedzieli to Ci napisze.Na pustych hotelach remonty idą pełną parą,a co wiecej to nie wiem...Coś mi nie idzie pisanie na gg do Ciebie...polukaj tam,bo Derdi mi pisal zebym sie odezwał.
                      • iwona967 Re: Lawina ruszyła... 11.04.11, 13:01
                        To moze ja odpowiem? W zeszlym tygodniu praktycznie nie dalo sie przejsc na druga strone ulicy, oprocz rozkopow pelno wody na ulicy. Szybciej bylo poruszac sie pieszo niz taksowka. Kolo El Joker wielki wykop i przejscie po kladce z 2 desek, wymieniaja jakie rury. Teraz juz troche zakopali, ale nie wiadomo kiedy i czy bedzie asfalt. Generalnie na ulicy jeden wielki balagan.
                        \pozdrowienia z Hurghady.
                    • elsalvador1 Re: Lawina ruszyła... 05.04.11, 23:02
                      cairo7 napisał:

> Jeszcze ich niestety nie ma:(.Dopiero wyleciało kilka samolotów,a decyzja była
                      > nagła...wiec mało doleciało.Myslę,że pojawią sie na swieta.
                      I dlatego przełożyłem wylot... ;-)))
                      P.S. ALADDYN I JASMINE DZIAŁAJĄ???
              • ymolah05 Re: Lawina ruszyła... 04.04.11, 20:57
                gladi3 napisał:

> trzeba wybierac hotele bez ruskich,sa takie no moze nie 100% ale mozna znalezc
                > bez znaczacej ich ilosci,a kiedys sie na niemcow narzekalo.
                A może lepiej wybrać się do rodziny na wieś ,tam na pewno nie będzie ruskich i żadnych innych narodowości . A może wybrać się na wycieczkę do Rosji,żeby wreszcie się pozbyć tych kompleksów,chociaż wiem że nie każdemu na to stać finansowo.Czytam rosyjskie turystyczne fora i nie spotkałam tam jadu do jakiej kol wiek narodowości w ogóle tego nie komentują . Za to mnogo innych ciekawych i naprawdę pomocniczych wątków.
                I nikt mnie nie wmówi że Polacy to bardzo wyciszony ,niepijący naród na wakacjach.
                A jeśli chodzi o kobiety to fakt ,że Rosjanki wyróżniają się od innych narodowości tak samo jak i Polki ,bo są bardzo ładne i zadbane.
                • tpige1 Re: ymolah05 05.04.11, 10:54
                  Popieram twoją wypowiedż w 100%
                  W Club farana była grupa farmaceutów z Gdańska naprawdę wstyd było się przyznać
                  że jesteśmy też polakami.Ochlaństwo od rana do wieczora.
                  • aurinko5 Re: ymolah05 05.04.11, 11:13
                    tpige1 napisał:

> Popieram twoją wypowiedż w 100%
                    > W Club farana była grupa farmaceutów z Gdańska naprawdę wstyd było się przyznać
                    > że jesteśmy też polakami.Ochlaństwo od rana do wieczora.

Tez bylam z farmaceutami w hotelu, tylko w Turcji . Zachowywali sie tak samo..
                    • cairo7 Re: ymolah05 06.04.11, 15:06
                      Nio ok...pomalutku się pokazuja...znaczy,że sie zacznie,bo nudno było:)
                      • matanzas Re: ymolah05 06.04.11, 16:49
                        właśnie tego się obawiałem i przełożyłem wyjazd na święta....
                        tylko niewiem czy pchać się do Sakkali ( słyszałem że strasznie rozkopana ) czy raczej Makadi bay ?
                        • matanzas Cairo ! 06.04.11, 19:43
                          właśnie oglądałem zdjęcia z forum wakacje ...tam są aż takie pustki ???? o której te zdjęcia były robione ?????
                          z tą Sakkalą to mnie troszkę zmartwiłeś :( znaczy nie trza się pchać do centrum /Makadi /Marsam będę chyba najlepszą alternatywą !!!
                          pozd
                          • cairo7 Re: Cairo ! 07.04.11, 01:08
                            hahah-zdjecia robione 13-14...samo południe.Tak to tam wygląda:)Ok.przy barze alebaby na plazy już gęsto,ale i tak wszędzie luz.Na innych plażach jak na załączonych obrazkach...kto tam był..nie bedzie wiedział o co chodzi..hahah.....ale już "nasi"jadą...bedzie lepiej-w sensie pełniej,a do tej pory-ja nie narzekam.Grac bylo z kim.Polaków trochę i to fajnych.
                            • matanzas Re: Cairo ! 07.04.11, 06:21
                              13/14 no zajefajnie .......
                              mam nadzieję że do jadą przed moim przyjazdem w większej ilości ....
                              pozdr
                              • eryk-555 Re: Cairo ! 07.04.11, 06:40
                                Moglibyście dać linka do tych zdjęć.
                                • matanzas Re: Cairo ! 08.04.11, 15:02
                                  Cairo dawaj co tam słychać ?
                                  • cairo7 Re: Cairo ! 08.04.11, 20:31
                                    Nio dzis juz melduja na Aladdina,ale jesc na Alibabie.Jutro bar aladdina na plazy bedzie otwarty..tylko z piciem,ale dla nas to super...a co do reszty...28 w cieniu,gramy ,pijemy...a teraz na tance:)
                                    • matanzas Re: Cairo ! 08.04.11, 20:52
                                      Dzięki:))
                                      coraz lepsze wiadomości zapodajesz....
                                      ale kto by niedawno przepuszczał że ponowne częściowe otwarcie hotelu w Hurghadzie będzie bardzo dobrym sygnałem :))
                                      a unas zimno wieje jak diabli i zbliża się 10 więc dzień Świra tuż...tuż....
    • konrad2020 Re: Lawina ruszyła... 08.04.11, 21:29
      Dorze wiedzieć gdzie nie jechać :)
      • cairo7 Re: Lawina ruszyła... 09.04.11, 08:50
        Masz rację...smutasy nie są tu mile widziani:)....proponuje jakies "złote klamki:",bez Ruskich,pachnące domem starców i drżące od krzyku bachorów:)
        • matanzas Re: Lawina ruszyła... 09.04.11, 15:53
          Cairo Ty tu nie o klamkach pisz tylko co tam się dzieje bo nam tu kilku oszołomów wmawia że zaraz zacznie się bez mała wojna domowa ....
          ja juz nie mogę się doczekać ...a dopiero lecę 22....

----
          Uwolniony od religii na dobre. Wyobraź sobie nasza planetę bez religii. Bez
          wojen, bez nienawiści, bez fanatyzmu religijnego....
          • cairo7 Re: Lawina ruszyła... 09.04.11, 19:01
            Tu luzik..na hotelu,w nocy skoczę na miasto.Uruchomoli juz ciut Aladdina..znaczy ze turystow przybywa.Bar na plazy dzis pierwszy dzien pracowal...wszyscy happy.Co jeszcze dodac-cieplo,wesolo...ogólnie supi.I zeby nie bylo..ja nic juz nie zwiedzam i nikogo nie namawiam.
            • maoko Re: do Cairo 09.04.11, 19:45
              Jak tam pogoda teraz? Co prawda wylatuje dopiero za 2 tygodnie, ale obserwuje na portalach pogodowych, to strasznie silne wiatry 70 - 80 km/h. Czy faktycznie tak jest i jak są odczuwalne temperatury przy takich wiatrach?
              • cairo7 Re: do Cairo 10.04.11, 00:24
                Pogoda-słonko i supi.W cieniu 28.Wiatr jest na morzu i plazy,10 metrow w głąb plaży patelnia.Ci od latawców i serferzy zadowoleni,nam w siatke nie bardzo przeszkadza...czyli wsio ok.
                • maoko Re: do Cairo 10.04.11, 00:55
                  Dzięki
                  • m-ery Re: do Cairo 10.04.11, 18:37
                    a dlaczego nie zwiedzasz i nie namawiasz na zwiedzanie? uważasz ze powinno się raczej zostać w hotelu i nie zwiedzać biorąc pod uwagę bezpieczeństwo?
                    • matanzas Re: do Cairo 10.04.11, 21:26
                      m-ery napisała:

> a dlaczego nie zwiedzasz i nie namawiasz na zwiedzanie? uważasz ze powinno się
                      > raczej zostać w hotelu i nie zwiedzać biorąc pod uwagę bezpieczeństwo?

Wiesz ile razy Cairo juz był w Egipcie ????napiszę tak od .uja i ciut ciut....niech Ci to wystarczy za liczbę....
                      • kasia_p45 Re: do Cairo 10.04.11, 22:14
                        Cosik mi sie zdaje, że Cairo to bardziej w Egiptowie pomieszkuje niz w kraju :) :P
                        • matanzas Re: do Cairo 11.04.11, 17:33
                          :)
                          • matanzas Re: do Cairo 13.04.11, 18:41
                            Cairo trafię do Twojego hotelu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka