przemoa 04.05.04, 20:48 Na forum wyczytalem ze nr sms-a do Soni to +201003065170. Przed chwila probowalem wyslac wiadomosc z Polski aby sie umowic na wycieczki, ale wiadomosc nie przechodzi ( z PLUSA ). Czy ktos moglby mi pomoc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zojko Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 21:45 za duzo zer ... spróbuj ... +20 10 306 51 70 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 21:55 zojko napisała: > za duzo zer ... > spróbuj ... +20 10 306 51 70 > pozdrawiam dzieki za pomoc teraz przeszedl, ciekawe czy otrzymam odp Odpowiedz Link Zgłoś
zojko Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 22:36 Po powrocie opisz wrażenia. Też chciałabym skorzystać z usług Soni, ale .... niestety dopiero jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 22:44 dzieki bardzo, ale tez musze troche poczekac bo lece dopiero 29 maja, ale napewno opisze spotkanie z Sonia Odpowiedz Link Zgłoś
flightins Re: NR SMS-A DO SONI 05.05.04, 18:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=12428799 Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 22:02 jeszcze raz wielkie dzieki bo nr okazal sie prawidlowy, dostalem odp Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 21:51 drobna korekta tematu, nr telefonu do soni a nie nr smsa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 21:55 izzaa napisała: > drobna korekta tematu, nr telefonu do soni a nie nr smsa ;P zawsze jestes taka zasadnicza ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 21:57 hehs, może ;) ale strasznie mnie rozśmieszył temat :p Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 22:03 no bo sms nie chcial mi przejsc dlatego tak napisalem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 22:08 no wiem wiem ;))) to wszystko ze zdenerwowania i nawet to jedno zero za duzo razy wciśniete ;))) ahhh jak ja Ci zazdroszcze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: NR SMS-A DO SONI IP: *.k241.webspeed.dk 04.05.04, 22:35 > ahhh jak ja Ci zazdroszcze ... tego, ze dostal SMS-a od Sonii, czy tego, ze leci :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 22:46 Gość portalu: cs napisał(a): > > ahhh jak ja Ci zazdroszcze ... > > tego, ze dostal SMS-a od Sonii, czy tego, ze leci :-)) czy to wazne ?, ale spotkanie z Sonia jak obiecalem tez opisze :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 22:48 przemoa napisał: > Gość portalu: cs napisał(a): > > > > ahhh jak ja Ci zazdroszcze ... > > > > tego, ze dostal SMS-a od Sonii, czy tego, ze leci :-)) > > czy to wazne ?, ale spotkanie z Sonia jak obiecalem tez opisze :)))))))) mamy nadzieję, że dostarczy Ci niezapomnianych wrażeń ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 22:52 izzaa napisała: > przemoa napisał: > > > Gość portalu: cs napisał(a): > > > > > > ahhh jak ja Ci zazdroszcze ... > > > > > > tego, ze dostal SMS-a od Sonii, czy tego, ze leci :-)) > > > > czy to wazne ?, ale spotkanie z Sonia jak obiecalem tez opisze :)))))))) > mamy nadzieję, że dostarczy Ci niezapomnianych wrażeń ;)))))) > > no nie wiem , mam nadzieje ze dostarczenie mi wrazen przez Sonie bedzie poparte przez jej meza i po jego mysli :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: NR SMS-A DO SONI 04.05.04, 22:54 przemoa napisał: > izzaa napisała: > > > przemoa napisał: > > > > > Gość portalu: cs napisał(a): > > > > > > > > ahhh jak ja Ci zazdroszcze ... > > > > > > > > tego, ze dostal SMS-a od Sonii, czy tego, ze leci :-)) > > > > > > czy to wazne ?, ale spotkanie z Sonia jak obiecalem tez opisze :))))) > ))) > > mamy nadzieję, że dostarczy Ci niezapomnianych wrażeń ;)))))) > > > > > no nie wiem , mam nadzieje ze dostarczenie mi wrazen przez Sonie bedzie poparte > przez jej meza i po jego mysli :))))) Hehs :P oby ;)) Odpowiedz Link Zgłoś