matanzas 07.05.11, 12:10 czyżby to nasz księciunio.... oniet.o0o.pl/Sharm+El+Sheikh/8-69/prince--prince-ashraf+.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladi3 Re: Atak szaleńca Sharm 07.05.11, 13:41 hej nareszcie sie sie wyjasnilo i zlapali naszego princa!! wiedzielismy ze to wariat od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: Atak szaleńca Sharm 07.05.11, 14:19 dobre ale to jakaś lipa jest w sensie ta wiadomość niby z Onetu . Jakoś mi tak coś podjeżdza jak z tym reksiem co go tam jakiś bałkan zabił ( pózniej sie wyjaśniło , że to lipa ) , skacząc na niego na bani z pomostu . W sumie dobrze by było ale za piekne aby było prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: Atak szaleńca Sharm 07.05.11, 14:20 ale ze mnie kretyn . Teraz dopiero sie dopatrzyłem . Dobre , dobre . Odpowiedz Link Zgłoś
dana_n Re: Atak szaleńca Sharm 07.05.11, 16:10 Żałosne....Zgłaszam wniosek do administratora tego forum o zmianę nazwy z "Forum o Egipcie" na 'Forum dla debili", ponieważ od jakiegoś czasu to forum zostało zdominowane przez bezmózgowców, których wiedzo o Egipcie jest żadna, z poczucie humoru na żenującym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Atak szaleńca Sharm 07.05.11, 17:09 Bywaja gorsi!To nie wstyd jeśli sam sobie przyznałeś tak szacowny "tytuł" naukowy.Gorzej ma metanzas.On już umoczył na całego he he.A zapodać go do IPN-u, a nie do moderatora.Będzie się miał z pyszna,moment mu doprawią właściwy życiorys.Za ataki na "najbardziej wiarygodnego księcia".A fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Atak szaleńca Sharm 07.05.11, 18:37 A ten niby szaleniec to skad sie tam wziąl? Odpowiedz Link Zgłoś
darrek4.pl Re: Atak szaleńca Sharm 07.05.11, 22:36 kasia_p45 napisała: > A ten niby szaleniec to skad sie tam wziąl? Na oniecie.......to każdy może być (LOL) Odpowiedz Link Zgłoś
irhana Re: Atak szaleńca Sharm 07.05.11, 23:12 Atak szaleńca Sharm ... No to widzę wesoło jest, przynajmniej nie będę się nudziła jak tam pojadę, bo tyle się dzieje, szaleńcy, bediuni, rekiny, demokracja... Odpowiedz Link Zgłoś
irhana Re: Atak szaleńca Sharm 07.05.11, 23:17 Jeszcze o zbiorowych gwałtach zapomniałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Atak szaleńca Sharm 08.05.11, 10:17 Z tymi zbiorowymi,no to już przesada.Też masz zachcianki na takie atrakcje.Daj sobie na luz,wystarczy zmiana habisiów kilka razy na dzień.Bardzo chętni,no i garną się do roboty.Tak, że ta akurat plaga jest jakby lekko życzeniowa i nic chyba z tego.Ale to oczywiście żart,bez urazy,że cokolwiek insynuuję. Trzeba by popytać u księciunia.Akurat biegły w tym temacie sensacji jak od bardzo dawna nikt na tym forum.No i pracowity w szukaniu sensacji.A tak swoją drogą to nie wiem jaki ma w tym cel.Tak widzieć świat na czarno,bez żadnego promyka nadzieji na poprawę,no to tylko ubolewać.Straszna przypadłość i sądzę że już wpada w obłęd albo inną chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś
irhana Re: Atak szaleńca Sharm 08.05.11, 10:51 Faktycznie chyba mnie coś wyobraźnia poniosła. Tak czy inaczej widzę, że będzie wesoło. Habisiów to Ty mi nie proponuj, bo aż tak używanego towaru to jednak nie lubię :D A te rekiny to są dalej czy już się najadły i sobie odpłynęły? A w ogóle too już nie mogę się doczekać bo trochę się stęskniłam za Synajem. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Atak szaleńca Sharm 08.05.11, 11:05 Rekinów już nie nęcą padliną,no to odpłynęły.Teraz już im za gorąco blisko brzegu,więc i poooszły na głębsze i zimniejsze wody zapewne.A polowały na skóry,co widziałaś na płotach jesienią.Baranki padły w drodze z Australii na święta islamskie to ich wyrzucali za burtę.Tak się im spodobało darmowe żarcie,że pomyłkowo napoczynali turystów.Jak pojedziesz,to przynajmniej mimo wodowstrętu postaraj się zejść pod powierzchnię.Z pewnością Ci się spodoba,po pierwszym razie i przeminięciu sztywności czy tam stabilizacji oddechu.Wrażenia niezapomniane,ciekawska jesteś z natury,więc i wrócisz z pewnością jak raz popróbujesz.Nurków akurat nie atakują,bo zbyt wiele hałasu od bąbli,no i nie będziesz sama.Co tam będziesz się suszyć na klifie,jak tyle atrakcji pod wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Atak szaleńca Sharm 08.05.11, 15:39 Kurcze... Tez bym teraz chetnie pojechala :( Odpowiedz Link Zgłoś
irhana Re: Atak szaleńca Sharm 08.05.11, 19:54 Ale ja nie mam wodowstrętu a wręcz przeciwnie, mam wstręt do wygrzewania się na leżaku. Uwielbiam morze czerwone mogę z niego nie wychodzić godzinami, różnica pomięcy mną a większością jest taka, że ja zawsze głowę mam nad wodą. Pływać uwielbiam, ale już nie bardzo chcę wiedzieć jakie żyjątka są obok mnie, świat zwierzątek niestety nie jest moim światem. No i własnie z tym mam problem, to jakieś tam moje prywatne fobie (na szczęście nie aż tak groźne). Tak czy inaczej nurkowanie dla mnie to pokonanie strachu przed tym całym życiem wokół mnie, a nie przed wodą. No ale może kiedyś, kto wie ... Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Atak szaleńca Sharm 08.05.11, 20:08 No to nie "kiedyś".Tylko już,raz ten pierwszy trzeba się odważyć.Zycie jak życie.Niech sobie pływa obok.Ale piękne i kolorowe.Nawet skały udają życie,a ryby, skały lub inne żyjątka.Trzeba głębiej.No i rekina szybciej zobaczysz,lepiej widać.A tak nawet go nie zobaczysz he he.Atakuję pluskaczy powierzchniowych myląc je z żółwiami a może fokami.Kto to zresztą wie. Odpowiedz Link Zgłoś
irhana Re: Atak szaleńca Sharm 08.05.11, 23:01 Oj tam to "kiedyś" jest świetnym powodem żeby znowu wrócić :)) Zobaczymy jak to będzie tym razem, wszystko kusi, przypomina o sobie, a czasu tak mało. Tęsknię troszkę za Luksorem i za tamtejszym jedzeniem, bo nigdzie mi tak nie smakowało jak tam, chciałoby się do Kairu, bo jeszcze tyle do zobaczenia, jak pomyślę o pięknych górach i pustyni na Synaju to aż łezka w oku się kręci, o Białej Pustyni nie wspomnę, na której przeżyłam najpiękniejszą noc pod gwiazdami. Ech trudno będzie w tym hotelu wytrzymać. Może masz rację, może to czas na rybki, a może poprostu na zabawę w parku wodnym- jedno i drugie jest dla mnie nowością, bo takich głośnich i tłocznych miejsc zawsze unikałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś