Dodaj do ulubionych

el farana animacje

09.10.11, 19:37
w animacjach o 21 po tych dla dzieci były tańce i grali taką śliczną chyba włoską piosenkę, pomóżcie :)
Obserwuj wątek
    • ferdynand_007 Re: el farana animacje 09.10.11, 21:45
      szukałem parę dobrych godzin, ale udało się

www.youtube.com/watch?v=Of-i7T77h_o
    • monia1409 Re: el farana animacje 10.10.11, 18:24
      W wieczornym programie animacji w Faraanie jest taniec latynoamerykański o 21:30. Animatorzy zapraszają do tańca - bachata, salsa, merengue. Pracowałam tam i znam wiele tytułów piosenek, do których tańczyliśmy. Wszystkie są piękne, dlatego bardzo proszę napisz coś więcej, wtedy postaram się pomóc. Pozdrawiam :)
      • ba3sia Re: el farana animacje 10.10.11, 20:34
        ojej nie wiem jak mogę podpowiedzieć:( taka spokojniejsza delikatna.....
      • ba3sia Re: el farana animacje 10.10.11, 20:37
        jakbś mogła wrzucić kilka tytułów......proszę:) może znajdę
        • monia1409 Re: el farana animacje 10.10.11, 23:33
          Podejrzewam, że chodzi o bachatę, bo to takie spokojne, piękne piosenki, ale na wszelki wypadek napiszę też coś o merengue. A więc podaję tytuły, które teraz przyszły mi do głowy:
          AVENTURA: Un Beso, Obsesion, Cuando Volveras
          TOQUE DIKEDA: Lamento Boliviano
          PRINCE ROYCE: Stand by me
          JUAN LUIS GUERRA: Bachata en Fukuoka
          WISIN & YANDEL: Estoy Enamorado
          ELVIS CRESPO: Suavemente
          SONIA ARAUJO: Danca Comigo

Mam nadzieję, że podane przeze mnie tytuły okażą się pomocne. Daj znać czy znalazłaś piosenkę, która tak Ci się spodobała. Powodzenia!
          • kan111 Re: el farana animacje 11.10.11, 11:06
            MONIA-może znasz tytuł piosenki,nie wiem czy też ją puszczaliście;;w refrenie--take my heart-to taka powolna ,romantyczna piosenka.Chyba jest nawet podkładem filmowym,tylko akurat nie kojarzę tytułu filmu.Taka znana też W EUROPIE.Pomożesz??Winnych hotelach to lecialo.
          • ba3sia Re: el farana animacje 11.10.11, 13:55
            BINGO! Obsesion :):) dzięki, dzięki, dzięki:* monia
            • monia1409 Re: el farana animacje 11.10.11, 17:12
              Cieszę się Basiu, że mogłam pomóc. Napisz proszę kiedy byłaś w Faraanie i jakie masz wrażenia po urlopie tam spędzonym. Jak spodobał Ci się zespół animatorów?

Jeżeli chodzi o piosenkę z "take my heart" w refrenie, to niestety nie potrafię pomóc. Nie kojarzę nic takiego. W Faraanie króluje włoska muzyka i klimaty latynoskie, a to dlatego, że pracuje tam włoski team.

Pozdrawiam :)
              • ba3sia Re: el farana animacje 12.10.11, 20:15
                byłam od 27.09 tego roku, wszysko ok trochę kiepska kuchnia. ale zachwyciłam się figami ,nigdzie indziej ich nie było , a to była moja ósma wizyta w Egipcie :) animacje fajne , animatorzy także. ale tam jest zawsze fajnie, wracam tam jak do domu:) pozdrawiam
                • monia1409 Re: el farana animacje 13.10.11, 21:31
                  Kuchnia włoska, co nie każdemu Polakowi odpowiada. Ja spędziłam w tym hotelu dwa miesiące (lipiec i sierpień) i jedzenie wydawało mi się całkiem znośne. Może dlatego, że po pewnym czasie się do niego przyzwyczaiłam? Uważam, że animacje są na wysokim poziomie (mam porównanie z innymi hotelami, w których pracowałam). Ogólnie bardzo polecam ten hotel, jak każdy ma minusy, ale jest ich niewiele w porównaniu pozytywami. Ja do Egiptu też wracam jak do domu, czasami czuję się tam nawet lepiej niż w Polsce. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka