z0227 16.10.11, 14:26 był ktośw lutym ok 15 jaka jet temperatura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko5 Re: luyt temperatura 16.10.11, 14:37 We wszystkich portalach meteorologicznych są podawane temp. dla danych krajów ,w każdym miesiącu. Łącznie z siłą wiatru, opadami i godzinami nasłonecznienia. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda41 Re: luyt temperatura 17.10.11, 22:16 Na portalach podawane jest zawsze ok.19-21stopni.Nastawiona tak wzięłam po 1 blizce na ramiączkach i 1 kostiumie z nadzieją na może 1-2 dni opalania(po 2-3 godz.).Ciepło jest na słoneczku superancko!!Nasze lato w pełni!.Dzieciom się nosy pospiekały.Rano bluzeczka na ramiączkach i mały sweterek a od ok.10-ej upał.Chociaż ja to zmarźluch jestem ,a inni od 8-9 już w basenach się pluskali.Na specjalny wiatr akurat nie trafiliśmy-raz wiało z 2 godz.tak ,że na basenie nie zdjęłam swererka i krótkich spodenek ,to wszystko.Wieczorem polarek,chociaż mój mąż nie skalał się długim rękawem przez cały pobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 Re: luyt temperatura 17.10.11, 22:50 chuda41 napisała: > Na portalach podawane jest zawsze ok.19-21stopni.Nastawiona tak wzięłam po 1 bl > izce na ramiączkach i 1 kostiumie z nadzieją na może 1-2 dni opalania(po 2-3 g Pierwszy lepszy portal z pogoda - onet, wskazuje srednią temp. ok 25.... Pozatym wystarczy podstawowa wiedza nt stref klimatycznych, żeby nie martwić się, że słońca zabraknie i, że wystraczy jedna bluzka z dlugim rękawem o tej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
blueterrence Re: luyt temperatura 18.10.11, 14:33 Witam W lutym zwykle ponad 20 stopni w ciągu dnia.Czasem wieją wiatry dość silne.Dla zmarźluchów długi rękaw się przyda.Zwłaszcza rankiem i wieczorami. pozdrawiam z SHARM EL SHEIKH Blueterrence Odpowiedz Link Zgłoś
hania_hanna Re: luyt temperatura 18.10.11, 15:29 Dobrze wiedzieć, że optymistycznie to wygląda :) chciałabym się wybrać gdzieś na początku roku i tak właśnie o Egipcie pomyślałam - chyba cenowo wychodzi najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: luyt temperatura 18.10.11, 21:36 W dzień ok 20C, silny chłodny wiatr, noce zimne. Woda ok. 20C. Polskie lato toto nie jest. Basen tylko podgrzewany, morze tylko w piance, ale po 20 minutach ma się dość. Opalać się można ale tylko z parawanem, bo inaczej za chłodno. Odpowiedz Link Zgłoś
white_swan Re: luyt temperatura 18.10.11, 22:40 Przełom lutego i marca. Temp przewaznie 25 stopni. Przyjemne ciepło, wiatr mało uciążliwy .Wieczorami szal na ramiona się przydał. Woda w niepodgrzewanym basenie lodowata, ale w morzu chłodna. Spokojnie da się wytrzymać. Znajomi, którzy byli pod koniec stycznia mieli podobne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_agentka Re: luyt temperatura 19.10.11, 08:13 nie można porównywać temperatur w lutym do tych letnich, ale porównując do tych które mamy w Polsce, to bajka. A i tak na 100% poopalasz się i nasycisz słoneczkiem, a w sumie o to nam chodzi jadąc do Egiptu zimą, by naładować akumulatory:)) Odpowiedz Link Zgłoś