Dodaj do ulubionych

SANTA MARIA ?????????????????????

27.05.04, 21:05
WYBIERAM SIĘ DO EGIPTU Z TRIADĄ. W JEJ OFERCIE JEST HOTEL SANTA MARIA.NIC O
NIM NIE WIEM .POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kati Re: SANTA MARIA ????????????????????? IP: *.crowley.pl 27.05.04, 23:19
      Z tego co wiem, to jest to hotel 3*, daleko od centrum, na odludziu i chyba bez
      basenu. Oferuje ten hotel Alfa Star ludziom, którzy wykupili rejs+pobytówkę.

pozdrawiam
    • Gość: Zosia Re: SANTA MARIA ????????????????????? IP: 62.135.124.* 28.05.04, 15:47
      a w którym miejscu Hurghady jest ten hotel?
    • Gość: Zosia Re: SANTA MARIA ????????????????????? IP: 62.135.124.* 28.05.04, 15:49
      W którym miejscu Hurghady jest ten hotel?
      • Gość: kati Re: SANTA MARIA ????????????????????? IP: *.crowley.pl 28.05.04, 22:16
        Na samym początku, blisko lotniska.Panie z naszej wycieczki, które były tam
        zakwaterowane przychodziły na spotkanie z rezydentem do naszego hotelu Aida.

pzdr
    • Gość: K Re: SANTA MARIA ????????????????????? IP: *.sinus.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:22
      no wlasnie nie wiadomo nic na temat SANTA MARIA? ja tez jestem zainteresowana
    • Gość: K Re: SANTA MARIA ????????????????????? IP: *.sinus.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 10:39
      www.forum.hurghada.pl/

. RE: Santa Maria (3*) Odpowiedz
      2004-05-28 22:05:19

>>>Informacje od grupy Polaków, która przebywa właśnie w tym hotelu:

Hotel jest nowy, położony przy Village Road za hotelem Intercontinental. Nie
      mieści się bezpośrednio przy plaży, a plaża jest beznadziejna... Jedynym
      przyjmnym miejscem w hotelu jest basen. Wyżywienie nieciekawe... Pokoje
      znośne...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka