Gość: ada IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 14.06.04, 17:08 wybieram się tam i będę dozgonnie wdzięczna za jakiekolwiek info na temat tego hotelu. Z góry baaaaaaaaardzo dziękuję..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? IP: 80.51.236.* 16.06.04, 11:13 Hotel godny polecenia. Obsluga i wyzywienie b. dobre. Ladne , zadbane baseny, plaza rowniez. jedna ,wazna uwaga :popros o pokoj w budynku glownym,dalej od recepcji(glosno przez cala dobe).wille polozone dalej maja oddzielna jadalnie, daleko do basenow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 16.06.04, 12:11 dziękuję bo miałam obawy co do tego hotelu. wiesz może na czym polega tam all inklusive?????? wogóle będę Ci bardzo wdzięczna za jakiekolwiek info na temat hotelu, pokoi, obsługi itp.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? IP: 80.51.236.* 16.06.04, 14:43 Dobrze, ze wybralas all inclusive. W poblizu nie ma sklepow a wiec mialabys problem z zaopatrzeniem sie w podstawowe produkty zywnosciowe, glownie w wode. W Tej opcji masz 3 posilki w formie szweckiego stolu, przekaski w ciagu dnia oraz w godz 10-24 napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe( radze pic ich koniak- pomocny zapobiegawczo w sprawach zolodkowych).Bylam w budynku glownym(po wielu propozycjach)-pokoj wygodny, czysty,suszarka do wlosow, zelazko dostarczone na zyczenie.Apteki nie ma na ternie hotelu, w razie koniecznosci zwroc sie do recepcjonisty. Pokoj lepiej wez na pietrze - bezpieczniej i widniej. Nie napisalas z jakiego biura jedziesz. Exim wykupil najgorsze pokoje, najbardziej oddalone od budynku glownego i jesli dotrzesz tam w nocy - "zalatw" sobie pokoj jak radzilam. obsluga fachowa . Mam nadzieje, ze teraz Polakow beda traktowac na rowni z innymi nacjami( Po incydecie marcowym).Zycze milego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Do Izy 16.06.04, 15:01 A czemu nie wpiszesz swojej opini na forum PC_Maniaka o hotelach. Czy to tak fajnie co tydzień odpowiadać w kółko na te same pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: Do Izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:29 Żeby napisać tam swoją opinię trzeba się zarejestrować. Ja nie jestem zarejestrowany i nie zamierzam być. Prosiłem również o przeklejenie mojej opinii dotyczącej Grand Azura, ale nikt tego nie uczynił. A przecież Ci co są zarejestrowani mogliby robić porządek na forum i w czyimś imieniu przeklejać opinie do forum egipt-hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Do Izy IP: 80.51.236.* 16.06.04, 21:20 Pipipipi! To Ada prosila o informacje o tym hotelu , wiec jej udzielilam . Czytaj uwaznie wszystkie watki i nie rob zbytecznych aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega1 Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:01 byłem w w tym hotelu w zeszłym roku SUPER - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 18.06.04, 19:19 Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!baaaaardzo za wszystkie informacje i fotki.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
wojglu Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? 17.06.04, 13:34 Gość portalu: ada napisał(a): > wybieram się tam i będę dozgonnie wdzięczna za jakiekolwiek info na temat > tego hotelu. Z góry baaaaaaaaardzo dziękuję..... Moja opinia na forum pc_maniaka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8353119&a=8353119 a tu zdjęcia: community.webshots.com/user/kurkawodna2 Pozdrawiam WojtekG Odpowiedz Link Zgłoś