Dodaj do ulubionych

HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był?

IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 14.06.04, 17:08
wybieram się tam i będę dozgonnie wdzięczna za jakiekolwiek info na temat
tego hotelu. Z góry baaaaaaaaardzo dziękuję.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? IP: 80.51.236.* 16.06.04, 11:13
      Hotel godny polecenia. Obsluga i wyzywienie b. dobre. Ladne , zadbane baseny,
      plaza rowniez. jedna ,wazna uwaga :popros o pokoj w budynku glownym,dalej od
      recepcji(glosno przez cala dobe).wille polozone dalej maja oddzielna jadalnie,
      daleko do basenow.
      • Gość: asia Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 16.06.04, 12:11
        dziękuję bo miałam obawy co do tego hotelu. wiesz może na czym polega tam all
        inklusive?????? wogóle będę Ci bardzo wdzięczna za jakiekolwiek info na temat
        hotelu, pokoi, obsługi itp.pozdrawiam.
        • Gość: iza Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? IP: 80.51.236.* 16.06.04, 14:43
          Dobrze, ze wybralas all inclusive. W poblizu nie ma sklepow a wiec mialabys
          problem z zaopatrzeniem sie w podstawowe produkty zywnosciowe, glownie w wode.
          W Tej opcji masz 3 posilki w formie szweckiego stolu, przekaski w ciagu dnia
          oraz w godz 10-24 napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe( radze pic
          ich koniak- pomocny zapobiegawczo w sprawach zolodkowych).Bylam w budynku
          glownym(po wielu propozycjach)-pokoj wygodny, czysty,suszarka do wlosow,
          zelazko dostarczone na zyczenie.Apteki nie ma na ternie hotelu, w razie
          koniecznosci zwroc sie do recepcjonisty. Pokoj lepiej wez na pietrze -
          bezpieczniej i widniej. Nie napisalas z jakiego biura jedziesz. Exim wykupil
          najgorsze pokoje, najbardziej oddalone od budynku glownego i jesli dotrzesz tam
          w nocy - "zalatw" sobie pokoj jak radzilam. obsluga fachowa . Mam nadzieje, ze
          teraz Polakow beda traktowac na rowni z innymi nacjami( Po incydecie
          marcowym).Zycze milego pobytu.
          • pipipipi Do Izy 16.06.04, 15:01
            A czemu nie wpiszesz swojej opini na forum PC_Maniaka o hotelach. Czy to tak
            fajnie co tydzień odpowiadać w kółko na te same pytania?
            • Gość: Stiwi Re: Do Izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:29
              Żeby napisać tam swoją opinię trzeba się zarejestrować. Ja nie jestem
              zarejestrowany i nie zamierzam być. Prosiłem również o przeklejenie mojej
              opinii dotyczącej Grand Azura, ale nikt tego nie uczynił.

A przecież Ci co są zarejestrowani mogliby robić porządek na forum i w czyimś
              imieniu przeklejać opinie do forum egipt-hotele.
            • Gość: Iza Re: Do Izy IP: 80.51.236.* 16.06.04, 21:20
              Pipipipi!
              To Ada prosila o informacje o tym hotelu , wiec jej udzielilam . Czytaj uwaznie
              wszystkie watki i nie rob zbytecznych aluzji.
          • Gość: vega1 Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:01
            byłem w w tym hotelu w zeszłym roku SUPER - polecam
          • Gość: ada Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 18.06.04, 19:19
            Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!baaaaardzo za wszystkie informacje i fotki.pozdrowienia
    • wojglu Re: HILTON LONG BEACH w HUGRHADZIE kto był? 17.06.04, 13:34
      Gość portalu: ada napisał(a):

> wybieram się tam i będę dozgonnie wdzięczna za jakiekolwiek info na temat
      > tego hotelu. Z góry baaaaaaaaardzo dziękuję.....

Moja opinia na forum pc_maniaka:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8353119&a=8353119
      a tu zdjęcia:
      community.webshots.com/user/kurkawodna2
      Pozdrawiam
      WojtekG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka