Gość: norwag25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:41 lubię wrócić z wakacji z geschenkiem w formie butelki dobrego alkoholu,zawsze kupowałam w samolocie,lecę Air Polonia,czy uda mi się taki zakup? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imonate Re: zakupy w samolocie 19.06.04, 10:08 Leciałam w styczniu APN i zakupy można było robić. Fakt, mieli co nie co, ale po jednej sztuce. Tym ludkom, co nie byli zdecydowani co chcą kupić zazwyczaj wszyskiego w końcu brakowało. Acha, nożna płacić kartami (Master, VISA, Diner Club). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norwag25 Re: zakupy w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 10:42 obawiałam się tego,w drodze powrotnej na lotnisku nie kupię,a szkoda wielka/miły i wygodny prezent/czytałam na forum jakiś czas temu,że można zamówić przez internet,ale nie wiem czy u tego przewoźnika/próbowałam-nie wychodzi,chyba,że nie wiem jak/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: zakupy w samolocie IP: *.crowley.pl 19.06.04, 13:57 Leciałam w kwietniu tego roku. Nie ma już takiej możliwości.Tylko na lotnisku. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś