Dodaj do ulubionych

Marsz Alam - pogoda

30.05.12, 19:51
Witam,
mam pytanie czy w 2 polowie czerwca w tym regionie wiatr rowniez jest uciazliwy i nurkowanie z pomostu czesto moze byc ograniczone a napewno utrudnione ?
Wydawalo mi sie ze to domena zimy, ale na filmach z miesiecy typowo wakacyjnych mozna zauwazyc duza fale :(
Mozliwe zeby w czerwcu temperatura wody wynosila zaledwie 23 stopie ?
Obserwuj wątek
    • andrzejkolumna Re: Marsz Alam - pogoda 01.06.12, 17:23
      W Marsa Alam wieje zawsze!!!!.
      Pozdro.
      • krzysiek_909 Re: Marsz Alam - pogoda 02.06.12, 10:22
        Rok temu w czerwcu bylem w Tabie tez wialo, ale to akurat byl przyjemny, chlodzacy wiatr. Kilka dni z 14 nie nadawalo sie do nurkowania.
        Zastanawiam sie jak bedzie w Marsa :)
        • kkk Re: Marsz Alam - pogoda 03.06.12, 12:43
          hehe, jak to się mówi - złej baletnicy i rąbek u spódnicy ! ::D
          wróciłam własnie z Marsa (sol y mar) wiało baaardzo, snurkowałam codziennie po kilka razy, było cudownie, codzienny widok żółwi - niezapomniany! ;)
          • krzysiek_909 Re: Marsz Alam - pogoda 03.06.12, 17:08
            A jak bylo z przejrzystoscia wody ?
            • kkk Re: Marsz Alam - pogoda 03.06.12, 17:56
              różnie :) niestety jak bardzo wiało podnosił sie piasek i mącił wodę, fala... wiadomo. Nie jest tak codziennie, zawsze można coś zobaczyć. Udało mi się zorbić sporo fajnych zdjęć pod wodą, nakręcić filmiki z żółwiami :):)
              Całkiem krystaliczne przejrzyste wody tylko na plażach skalistych, bez grama piasku, oczywiste. Taka miałam okazję też widzieć - Reef beach w Sharm, moja pierwsza rafa i senttment :) woda - kryształ, idealna widoczność a bardzo duża odległość. Pomost i od razu granatowa głębia, nie wszyscy to też lubią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka