Dodaj do ulubionych

KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC?

22.06.04, 09:01
Witajcie!

Pytałem już o to wcześniej jako gość, bez większego odzewu. Czyżby w tym
czasie nikt nie leciał do El Gouny??!!!
Może teraz będę miał więcej szczęścia.
Przyjemnie pogadać na lotnisku a potem w hotelu...

Pozdrawiam

Leszek fifty years old

Obserwuj wątek
    • Gość: mareko Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 12:22
      No popatrz...nikt nie leci ani z Wami 29.07, ani z nami 27.06 i co o tym
      sądzić???
      • Gość: maduda Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.04, 09:41
        Jak to nikt nie leci?? Ja lecę ale 03.07.:)
        Pozdrawiam,
        M.
        • Gość: mareko Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 10:44
          No to my napewno się spotkamy. Lecisz z Alfą?
          • lech.wysocki0 Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? 23.06.04, 19:30
            Gość portalu: mareko napisał(a):

> No to my napewno się spotkamy. Lecisz z Alfą?

Witaj!

Lecimy z Alfą!!! - to mi trochę ulzyło, bo już myślałem, że będziemy sami w
            hotelu (sami z tegoż BP)
            W takim razie do zobaczenia już na lotnisku

Pozdrawiam

Leszek
          • Gość: Ania Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.chello.pl 16.07.04, 19:14
            Ja tęz lecę do Sheratona Miramar i z ciekawoscia oglądam wszystkie opinie o tym
            hotelu. Wylatuję 24.07. Szukam informacji na temat tamtejszego centrum
            nurkowego......czy warto korzystać z tego w hotelu czy może gdzieś poza
            hotelem?? Poza tym słyszałam, że aby wejść na kolację trzeba miec przykryte
            ramiona i napewno nie mini.....odpowiedzcie...proszę :-)
    • tomcio_lodz Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? 23.06.04, 12:01
      chętnie bym poleciał , ale właśnie 20.06 wróciłem . Było bajecznie.
      • Gość: KACHa Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: 195.94.214.* 23.06.04, 15:50
        Ja lecę 29.07 z Katowic ale do HUrghady z EXIM BP.
        • Gość: grzegorz kacha IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:15
          czesc pewnie lecimy tym samym samolotem w jakim wieku jestescie? pozdrawiam pa
          • Gość: Kacha Re: kacha IP: 195.94.214.* 24.06.04, 08:06
            Witam!!!
            Mamy po 28 latek. Jeszcze dwa dni w pracy i lecimy. Być może spotkamy się w
            samolocie. PA
      • Gość: mareko Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.idea.pl 23.06.04, 20:59
        Tomcio ! Napisz coś więcej !!!
        • tomcio_lodz Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? 24.06.04, 08:44
          Byliśmy z żoną w Sheratonie 5-20.06 z Triadą , hotel naprawdę super .
          Kilka praktycznych porad.
          1/ Pokoje 2000 są za dopłatą 15 usd/doba , ale według mnie szkoda kasy , nawet
          z najdalej oddalonych pokoi do plaży hotelowej idzie się 3 min.
          2/ Pokoje 5000 znajdują się przy basenie i jeśli ktos nie lubi gwaru i muzyki
          przez cały dzień proponuję już przy zakwaterowaniu poprosić o inny , nie ma z
          tym żadnego problemu.
          3/ Już pierwszego dnia poprosiliśmy chłopaka który sprzątał nasz pokój o
          przyniesienie serwisu kawowego /czajnik , filiżanki , kawa, herbata , cukier /.
          Nie było z tym żadnego problemu .
          4/ Z hotelu do centrum El Gouna kursują busiki ale my i tak codziennie
          robiliśmy sobie spacer celem spalenia kalori po obfitych kolacjach . Spacerowym
          krokiem około 12-15 min. Zakupy proponujemy robić w sklepiku przy stacji
          benzynowej , jest to chyba jedyny sklepik w El Gouna z kasą fiskalną i
          czytnikami kodów kreskowych . Daje to pewność jednakowych cen dla wszystkich
          klientów i z naszych porównań chyba najtańszy . Niestety jest w nim tylko piwo
          bezalkoholowe.
          5/ Odnośnie alkoholu - my kupiliśmy większą ilość na strefie w Warszawie
          (oczywiście w celach leczniczych ). W El Gounie mocniejszych trunków się nie
          kupi , a drinki w przepięknym hotelowym drink-barze są raczej drogie , np. małe
          piwo około 3,5 USD , drinki średnio 6-8 USD.
          6/ No i najważniejsze , w przeciwieństwie do Hurghady nikt w ciągu dwóch
          tygodni ani w hotelu , ani w centrum El Gouny nie wyciągał ręki po bakszysz , a
          w sklepach można było spokojnie pooglądać to co się chciało bez namolnego
          namawiania do kupna. Jednak trzeba pamiętać , że bakszysz to w Egipcie prawie
          religia , i to on sprawia uśmiech na wielu egipskich twarzach . Ale jakże
          inaczej się go daje gdy nie jest on w żaden sposób wymuszany . My dawaliśmy
          średnio za sprzątanie pokoju czy inne spełnione nasze prośby 1 USD .
          7/ Jeśli masz jakieś pytania to moje GG 1943335
          • Gość: mareko Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 10:34
            Dzieki za praktyczne porady, wkrótce skorzystamy z tej wiedzy. Jesli zadowoleni
            byliście z pokoju, powiedz do jakiej serii należał - np.4000? Pozdrawiamy!
    • Gość: mania Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 20:26
      gratuluje wyboru!!! el gouna to jedno z najpiękniejszych miejsc na ziemi,
      będziecie zachwyceni
      • Gość: maduda Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.04, 22:24
        Hej,
        my lecimy z biurem Oasis. Na razie nie wiem jakimi liniami, i o której
        godzinie. Może jest ktoś bardziej zorientowany, bo domyślam się, że zapakuja
        nas do jednego samolotu :)
        Pozdrawiam,
        maduda
      • Gość: art KTO DO ARENA INN EL GOUNA 14.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 22:21
        Moze sie ktos odezwie to porozmawiamy przed wyjazdem
    • Gość: maduda Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.04, 22:32
      Witam ponownie,
      zapomniałam dodać że wylatujemy z Warszawy.
      Pozdrawiam,
      M
      • Gość: pawel Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 00:45
        Witam
        Ja wraz z zona lecimy juz 26.06. z Katowic TRIADA.
        Zona juz sie spakowala nie moze sie doczekac.
        • Gość: mareko Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 10:29
          Hej Paweł ! My wylatujemy zaraz następnego dnia 27.06 tez z Katowic !
          Zaczyniemy wkrótce sie pakować. Do zobaczenia!
          • Gość: pawel Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 10:43
            witam. pewnie juz nie dlugo sie spotkamy. Mnie latwo poznac po sporej
            nadwadze..))
            pozdrawiam
            • Gość: mareko Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 10:55
              hmm, no to już mamy coś wspólnego :-( W jakim wieku jesteście?
              • Gość: m Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 11:50
                Witam , my lecimy do el gouny juz 25 z Wawy. Pozdrawiam i do zobaczenia w hotelu
                • Gość: pawel Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 23:49
                • Gość: pawel Re: KTO DO SHERATONA EL GOUNA 29.07 z KATOWIC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 23:53
                  Razem mamy 60 lat ..))
                  Za 19 godzin wylot a ja jeszcze nie spakowany.......
                  Zapowiada sie swietna zabawa.
                  Przeczytalem wszystkie mozliwe informacje o El Guana i Egipcie bedzie dobrze
                  do zobaczenia w Sheratonie , A moze juz w samolocie albo na lotnisku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka