Dodaj do ulubionych

Bankructo Sky Club

03.07.12, 21:45
Sky Club zbankrutował...
www.sky-club.eu/bin/banner/296.jpg
Gdyby ktoś był w EG i potrzebował jakiejś pomocy, to proszę napiszcie na FB pod Aisha Tours, zrobię co będę mogła.
Obserwuj wątek
    • piasek.mi.zgrzyta Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:00
      Zrob stojke na rekach. Po cholere dublujesz watki?
      • kasia_p45 Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:13
        Ty se lepiej piaskiem zgrzytnim w zebach a głupot nie wypisuj. Powinno byc więcej takich ludzi jak Dorotka, którzy chetnie pomagaja innym. Zważywszy, że mieszka w Egipcie i naprawde moze sie tam przydac komuś w trudnej sytuacji..
        • troms Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:23
          Popieram. Temat ugryziony z innej strony, przydatny wątek. MSZ ponoć już włączył się w pomoc, ale Dorotka była szybsza :)
      • dorotaaisha Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:25
        Idiotom też pomogę jak będą potrzebowali, już trudno...
        • pawciolkr Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:38
          Brawo Dorotko!!!!!! Podobno idiotów Pan Bóg też kocha. Ten "zgrzytający" widać nietutejszy. Ale się wkopał tym jednym głupim wpisem :) !!!!!! Szacun dla Ciebie Dorotko za inicjatywę i chęć pomocy.
        • mrsnice Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:43
          Pani Doroto,
          napisałam do pani e-maila ponad tydzień temu, z pytaniem o wycieczki w konkretnym terminie. Do tej pory nie mam odpowiedzi. Czy Pani adsres mailowy dalej funkcjonuje?
          • kasia_p45 Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:47
            Założe sie, że Dorotka juz tak jest zarzucana e-mailami i prośbami o pomoc, że powoli tego nie ogarnia :)
            Dorotko wyhamuj już, sama nie dasz rady zbawic świata :))
            • dorotaaisha Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:54
              Kasiu, nie martw się, ja mam duży potencjał :)
          • dorotaaisha Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:53
            mrsnice: Poczta z nowej strony trochę szwankuje nadal nie wiemy czemu, czasami w starszych przeglądarkach nie działa jak trzeba. Proszę wyślij mi wiadomość przez facebook, ok? Przepraszam za kłopot.
            • mrsnice Re: Bankructo Sky Club 04.07.12, 09:53
              ok, dziękuję
            • beakinka70 Re: Bankructo Sky Club 07.07.12, 11:53
              Pani Doroto,
              próbowałam wysłać wiadomość na FB ale najpierw muszę się znaleźć na liście znajomych:)
              W jaki sposób kontaktować się w sprawie wycieczki?
              Pozdrawiam
              Beata
              • kasia_p45 Re: Bankructo Sky Club 07.07.12, 14:53
                Tu masz:

www.aishatours.pl/
                • beakinka70 Re: Bankructo Sky Club 07.07.12, 16:27
                  Dziękuję Kasiu, znam adres strony. kilka postów wyżej znalazłam informację, że email nie działa, więc rozumiem, że ten kontaktowy ze strony.
              • dorotaaisha Re: Bankructo Sky Club 07.07.12, 14:55
                Na koncie Aisha wystarczy po prostu wysłać wiadomość. Jeśli z jakichś przyczyn jest to niemożliwe (?) to podaj proszę adres mailowy, odpowiem. Pozdrawiam, Dorota
                • beakinka70 Re: Bankructo Sky Club 07.07.12, 16:28
                  Wszystko działa, po prostu znalazłam niewłaściwe Aisha Tours :)
                  Pozdrawiam
                  Beata
        • piasek.mi.zgrzyta [...] 03.07.12, 23:06
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • maoko [...] 04.07.12, 10:00
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • jakanu Re: Bankructo Sky Club 04.07.12, 09:50
      Szkoda tych co mieli właśnie lecieć z nimi na wakacje...zanim pieniądze odzyskają to wakacje już miną...
      • sally_y Re: Bankructo Sky Club 04.07.12, 09:52
        Wierzysz w to, ze odzyskają???
      • tex666 Re: Bankructo Sky Club 04.07.12, 09:54
        jak będą wracać liniami Enter to współczuję.... za 2 tygodnie może ich ściągną...
        • pawciolkr Re: Bankructo Sky Club 06.07.12, 17:15
          nie narzekajcie na linie bo wam admin zlikwiduje wątek jak mój gdzie ciut ponarzekalismy na biuro na SKY.... i na cenzurę admina. I wątek znikł. Brawo admin!!!! jak będzie trzeba to założę nowe i nie nadążysz z likwidacją :)
          • gelati Krowa tez zmienia zdanie:) 06.07.12, 17:19
            No, prosze:)
            • gemalla Re: Krowa tez zmienia zdanie:) 06.07.12, 21:34
              chce sie przymilic za te przyszpilone puszczalskie
              • gelati Re: Krowa tez zmienia zdanie:) 06.07.12, 21:42
                Obie sa siebie warte:)
                • szyszka355 Re: Krowa tez zmienia zdanie:) 07.07.12, 13:49
                  Dorota jesteś wielka,nie zwracaj uwagi na chamstwo.Serdecznie pozdrawiam
                  • dorotaaisha Re: Krowa tez zmienia zdanie:) 07.07.12, 15:00
                    E tam wielka od razu, wystarczy być przyzwoitym człowiekiem i tyle. Najważniejsze, że admin przywrócił wątek. Do tej pory nikt się nie zgłosił, może dają radę. Wiem, że do dużych hoteli w Hrg. (np. Empire) przekwaterowano turystów ze Sky i Triady, tych którzy nie wylecieli szybko do kraju. Na lotnisku nikt nie koczuje np. z dziećmi, bo do takich osób m.in. apelowałam że mogę pomóc. W każdym razie na przyszłość: Polonia w Hurghadzie jest i jest czujna (gdyby co :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka