dorotaaisha 03.07.12, 21:45 Sky Club zbankrutował... www.sky-club.eu/bin/banner/296.jpg Gdyby ktoś był w EG i potrzebował jakiejś pomocy, to proszę napiszcie na FB pod Aisha Tours, zrobię co będę mogła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piasek.mi.zgrzyta Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:00 Zrob stojke na rekach. Po cholere dublujesz watki? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:13 Ty se lepiej piaskiem zgrzytnim w zebach a głupot nie wypisuj. Powinno byc więcej takich ludzi jak Dorotka, którzy chetnie pomagaja innym. Zważywszy, że mieszka w Egipcie i naprawde moze sie tam przydac komuś w trudnej sytuacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
troms Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:23 Popieram. Temat ugryziony z innej strony, przydatny wątek. MSZ ponoć już włączył się w pomoc, ale Dorotka była szybsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaaisha Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:25 Idiotom też pomogę jak będą potrzebowali, już trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
pawciolkr Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:38 Brawo Dorotko!!!!!! Podobno idiotów Pan Bóg też kocha. Ten "zgrzytający" widać nietutejszy. Ale się wkopał tym jednym głupim wpisem :) !!!!!! Szacun dla Ciebie Dorotko za inicjatywę i chęć pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:43 Pani Doroto, napisałam do pani e-maila ponad tydzień temu, z pytaniem o wycieczki w konkretnym terminie. Do tej pory nie mam odpowiedzi. Czy Pani adsres mailowy dalej funkcjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:47 Założe sie, że Dorotka juz tak jest zarzucana e-mailami i prośbami o pomoc, że powoli tego nie ogarnia :) Dorotko wyhamuj już, sama nie dasz rady zbawic świata :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaaisha Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:54 Kasiu, nie martw się, ja mam duży potencjał :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaaisha Re: Bankructo Sky Club 03.07.12, 22:53 mrsnice: Poczta z nowej strony trochę szwankuje nadal nie wiemy czemu, czasami w starszych przeglądarkach nie działa jak trzeba. Proszę wyślij mi wiadomość przez facebook, ok? Przepraszam za kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
beakinka70 Re: Bankructo Sky Club 07.07.12, 11:53 Pani Doroto, próbowałam wysłać wiadomość na FB ale najpierw muszę się znaleźć na liście znajomych:) W jaki sposób kontaktować się w sprawie wycieczki? Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beakinka70 Re: Bankructo Sky Club 07.07.12, 16:27 Dziękuję Kasiu, znam adres strony. kilka postów wyżej znalazłam informację, że email nie działa, więc rozumiem, że ten kontaktowy ze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaaisha Re: Bankructo Sky Club 07.07.12, 14:55 Na koncie Aisha wystarczy po prostu wysłać wiadomość. Jeśli z jakichś przyczyn jest to niemożliwe (?) to podaj proszę adres mailowy, odpowiem. Pozdrawiam, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
beakinka70 Re: Bankructo Sky Club 07.07.12, 16:28 Wszystko działa, po prostu znalazłam niewłaściwe Aisha Tours :) Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
piasek.mi.zgrzyta [...] 03.07.12, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maoko [...] 04.07.12, 10:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jakanu Re: Bankructo Sky Club 04.07.12, 09:50 Szkoda tych co mieli właśnie lecieć z nimi na wakacje...zanim pieniądze odzyskają to wakacje już miną... Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Bankructo Sky Club 04.07.12, 09:54 jak będą wracać liniami Enter to współczuję.... za 2 tygodnie może ich ściągną... Odpowiedz Link Zgłoś
pawciolkr Re: Bankructo Sky Club 06.07.12, 17:15 nie narzekajcie na linie bo wam admin zlikwiduje wątek jak mój gdzie ciut ponarzekalismy na biuro na SKY.... i na cenzurę admina. I wątek znikł. Brawo admin!!!! jak będzie trzeba to założę nowe i nie nadążysz z likwidacją :) Odpowiedz Link Zgłoś
gemalla Re: Krowa tez zmienia zdanie:) 06.07.12, 21:34 chce sie przymilic za te przyszpilone puszczalskie Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka355 Re: Krowa tez zmienia zdanie:) 07.07.12, 13:49 Dorota jesteś wielka,nie zwracaj uwagi na chamstwo.Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaaisha Re: Krowa tez zmienia zdanie:) 07.07.12, 15:00 E tam wielka od razu, wystarczy być przyzwoitym człowiekiem i tyle. Najważniejsze, że admin przywrócił wątek. Do tej pory nikt się nie zgłosił, może dają radę. Wiem, że do dużych hoteli w Hrg. (np. Empire) przekwaterowano turystów ze Sky i Triady, tych którzy nie wylecieli szybko do kraju. Na lotnisku nikt nie koczuje np. z dziećmi, bo do takich osób m.in. apelowałam że mogę pomóc. W każdym razie na przyszłość: Polonia w Hurghadzie jest i jest czujna (gdyby co :). Odpowiedz Link Zgłoś