Dodaj do ulubionych

Santa Maria

03.07.04, 20:01
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=13928722
Obserwuj wątek
    • Gość: tasiemeczka Re: Santa Maria IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.07.04, 20:39
      Hejka....wybieram się na wycieczkę z Triadą za dwa tygodnie....i pewnie trafię
      do tego hotelu. Mogłabyś mi napisać, czy dużo ludzi wybrało na Twojej imprezie
      opcję traf *** ?? i jeszcze ... czy daleko z Santa Maria do miasta - jak można
      tam dojechać ??
      • bgoralska Re: Santa Maria 03.07.04, 21:53
        do centrum najlepiej dojechać busikiem - 1 le od osoby. Myśmy chodzili 500 m do
        Hiltona, aby uniknąć zmiany strefy (płaci się wtedy 1 le więcej),i kazaliśmy
        się tam wysadzać. Do centrum jest kawałek ale nie był to dla nas problem.
        Generalnie żadne hotele triady 3* nie mają własnej plaży, położonej
        bezpośrednio przy hotelu. Myśmy dyskretnie chodziliśmy do Megawischa.
        Obsługa miła, szybko usuwali usterki. Jesli chciałabyś jakiś info o miescie
        pytaj na recepcji o IMANA, jest b. miły i chętnie ci wszystko wytłumaczy.
        do tej pory był w hotelu problem z owocami, ale w ubiegłym tygodniu ostatecznie
        się skończył. Rezydentem był Krzysztof. Zawsze był o wyznaczonych godzinach
        dyżuru, przynajmniej ja go widziałam jak siedział na sowim miejscu. Raz go
        zastępowała Pani z Hotelu Miramar.
        Jesli chodzi o objazd, towidziałam rozpiske z dokładnym rozliczeniem na co
        idzie to 90 $ z objazdu.
        Tu apel do wszystkich:
        w każdym hotelu każdy rezydent ma specjalny segregator do publicznego wglądu
        gdzie są mapki, info o wycieczkach itp. Ludzie nauczcie się z tego korzystać, a
        dopiero robić wielkie halo.

jesli masz konkretne pytania do podaje mój nr gg 5080049

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka