bgoralska 03.07.04, 20:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=13928722 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tasiemeczka Re: Santa Maria IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.07.04, 20:39 Hejka....wybieram się na wycieczkę z Triadą za dwa tygodnie....i pewnie trafię do tego hotelu. Mogłabyś mi napisać, czy dużo ludzi wybrało na Twojej imprezie opcję traf *** ?? i jeszcze ... czy daleko z Santa Maria do miasta - jak można tam dojechać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska Re: Santa Maria 03.07.04, 21:53 do centrum najlepiej dojechać busikiem - 1 le od osoby. Myśmy chodzili 500 m do Hiltona, aby uniknąć zmiany strefy (płaci się wtedy 1 le więcej),i kazaliśmy się tam wysadzać. Do centrum jest kawałek ale nie był to dla nas problem. Generalnie żadne hotele triady 3* nie mają własnej plaży, położonej bezpośrednio przy hotelu. Myśmy dyskretnie chodziliśmy do Megawischa. Obsługa miła, szybko usuwali usterki. Jesli chciałabyś jakiś info o miescie pytaj na recepcji o IMANA, jest b. miły i chętnie ci wszystko wytłumaczy. do tej pory był w hotelu problem z owocami, ale w ubiegłym tygodniu ostatecznie się skończył. Rezydentem był Krzysztof. Zawsze był o wyznaczonych godzinach dyżuru, przynajmniej ja go widziałam jak siedział na sowim miejscu. Raz go zastępowała Pani z Hotelu Miramar. Jesli chodzi o objazd, towidziałam rozpiske z dokładnym rozliczeniem na co idzie to 90 $ z objazdu. Tu apel do wszystkich: w każdym hotelu każdy rezydent ma specjalny segregator do publicznego wglądu gdzie są mapki, info o wycieczkach itp. Ludzie nauczcie się z tego korzystać, a dopiero robić wielkie halo. jesli masz konkretne pytania do podaje mój nr gg 5080049 Odpowiedz Link Zgłoś