Dodaj do ulubionych

Czarter Bingo Airways

02.08.13, 12:31
Czy ktoś leciał tymi liniami i czy jest możliwość kupienie na pokładzie papierosów i alkoholu ??
Obserwuj wątek
    • seatac Re: Czarter Bingo Airways 02.08.13, 13:07

www.bingoairways.prime.pl/gfx/bingo_menu.jpg
    • jan.666 Re: Czarter Bingo Airways 02.08.13, 13:21
      jest możliwość kupna papierosów i alkoholu , ale po co ?
      • flyr Re: Czarter Bingo Airways 02.08.13, 13:45
        a to juz chyba nie twoja sprawa , jeżleli ktoś ma ochotę kupić w samolocie fajki czy alkohol . Ja jestem niestety nałogowym palaczem i i kupuje w samolocie fajki bo są zdecydowanie tansze niz na bez cłówce . Enter AIR , karton L&M niebieskich kosztuje 66 pln !!!!! Połowa tego co w Polsce i minimum 2,5 pln taniej na paczce niz w sklepie wolnocłowym na okęciu .
        • kasiolegiptomanka Re: Czarter Bingo Airways 02.08.13, 14:51
          można kupić papierosy,alkohol,słodycze,kanapki na zimno i coś na ciepło.kawa,herbata,napoje.
        • jan.666 Re: Czarter Bingo Airways 02.08.13, 15:02
          o ile pamietam to na pokładzie Bingo ,wagon marlboro 99 pln, a na lotnisku w Hurghadzie w sklepie 23$ na miescie dobrym targiem 10$
          • flyr Re: Czarter Bingo Airways 02.08.13, 15:09
            23 $ kosztuja oryginały a taniej za 10-12 $ to kupujesz ich podróby , które smakuja jak nie powiem co . Jeżdze tam 2 razy do roku i jak juz pisałe niestety jestem palaczem więc w tym temacie mam rozeznanie .
            • jan.666 Re: Czarter Bingo Airways 02.08.13, 15:19
              fakt że te po 10$ są słabsze ale da sie palić , a co do bezcłowek np. katowice to ceny zwalają z nóg to już taniej w samolocie kupić np. wodę
              • flyr Re: Czarter Bingo Airways 02.08.13, 15:32
                z cenami na bezcłówkach i to ich porypało . Generalnie ceny są takie jak by latali tylko ludzie z klasy bussines . 1 litr coca coli 12 pln , kanapeczka 17-25 pln . Nie żebym miał jakąś pretenchę bo mam to w nosie ale chodzi o pytanie załozyciela wątku .
                generalnie nie kupowac na lotniskach w polsce , jeżeli przewoźnik ma na pokładzioe duty free to jest taniej niz na lotnisku , fakt asortyment bardzo ograniczony ale fajki jak najbardziej
        • karuzela100 Re: Czarter Bingo Airways 03.08.13, 07:49
          Pięknie to już chyba nie twoja sprawa..............
    • perszing0 Re: Czarter Bingo Airways 02.08.13, 22:01
      Hej, lecieliśmy tymi liniami 19 i 26 lipca, dziwne jest to, że do Egiptu wszystko było ok, siedzenia w samolocie rozkładane, zagłówki regulowane, servis dwa razy w ciągu 4 i pól godziny lotu. Z powrotem już nie było tak kolorowo, siedzeń nie można było rozłożyć, servis tylko raz, ale papierosy i alkohol można było kupić. Dziwne, że w tamtą stronę nie można było płacić kartą, ale w locie powrotnym już tak, ogólnie linie bardzo podobne do WIZZ.
    • volta2 Re: Czarter Bingo Airways 03.08.13, 00:18
      nam się dostał samolot wyglądający jak nówka
      bardzo dobry serwis - czyli nienachalny, może bardzo rano było i dlatego?

ceny jak na pokładowe to tez raczej ok. puszka coli chyba 6 zeta, na lotniskach na ogół idą po 3 euro.
      • nikoleta3 Re: Czarter Bingo Airways 07.08.13, 23:56
        Czarter z Poznania do Marsa Alam 20 lipca był opóźniony o ponad 4 godziny.Ludzi wysadzali z samolotu...była awaria techniczna.Zimny hangar, w którym w nocy roznegliżowani turyści musieli koczować tyle czasu!W samolocie rozpadające się fotele-podłokietniki klejone taśmą!Jakaś masakra.W drogę powrotną dali lepszą maszynę-nie zmienia to faktu,że od Bingo trzymam się z daleka!
        • wykus1 Re: Czarter Bingo Airways 08.08.13, 13:38
          A to dowód na łatanie oparć foteli w samolotach Bingo taśmą - totalna porażka:(

www.youtube.com/watch?v=JsbbmVBUWC0
    • haniala1 Re: Czarter Bingo Airways 08.08.13, 19:33
      tak, LM 67 ZŁ Finlandia 1l 48 zł, były inne, ale nie pamiętam po ile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka