Dodaj do ulubionych

Sunrise Select Garden Beach

11.11.13, 12:05
Czy ktoś leci do tego hotelu 22.11? :) A może ktoś już był i może mi napisać jak wygląda kwestia pokoi. Cy żeby dostać jakiś bliko basenu, morza, trzeba włożyć dolary w paszport? Byłam już w 7 hotelach i wiem że w każdym są inne wyczaje :)
Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • majkelllll Re: Sunrise Select Garden Beach 11.11.13, 13:07
      No właśnie jest różnie, czasem pomaga czasem nie pomaga. Zależy ile włożysz tych dolarów :) Ale według mnie najlepsze wyjście to zobaczyć co się dostało a później ewentualnie zmienić :)
    • krab7 Re: Sunrise Select Garden Beach 11.11.13, 15:26
      Witam. Byliśmy w tym hotelu w maju. Miałem już upatrzone dwa budynki, w których chcieliśmy mieć pokój - nr 3 lub 4, prawe skrzydło, tak pośrodku pomiędzy plażą i budynkiem głównym. Recepcjonista dostał 30 USD i tak długo szukał, aż znalazł pokój który nas satysfakcjonował, na parterze z tarasem. BTW, ten hotel to wg mnie świetny wybór, choć w maju czuliśmy się, jakbyśmy byli na wczasach w Rosji.
      • malawi_as Re: Sunrise Select Garden Beach 11.11.13, 15:33
        Bardzo dziękuję L) Twoja opinia bardzo mi pomogła. Wiem, ze to duży hotle i nie znam rozłożenia budynków. Czyli 3 i 4 są najlepsze, tak? najbliższe plaży? Od razu włożyliście te 30 USD do paszportu, czy dopiero później? Mam nadzieję, że w listopadzie będzie mniej ludzi a szczególnie Rosjan :)
        • seatac Re: Sunrise Select Garden Beach 12.11.13, 08:04
          Napisz do hotelu i z pewnością załatwisz wszystko drogą mailową bez konieczności wkładania czegokolwiek w paszport. Listopad to nie lipiec.

Sameh El Nagar
          Front Office Manager
          SUNRISE Select Garden Beach Resort & Spa Km 20 Hurghada – P.O. Box. 385 Safaga Road – Red Sea - Egypt
          Tel. : +2 (065) 346 00 40
          Fax : +2 (065) 346 00 53
          E-mail : sameh.nagar@sunrisehotels-egypt.com
        • krab7 Re: Sunrise Select Garden Beach 16.11.13, 13:52
          Napisałem, że budynki nr 3 i 4 są w prawym skrzydle, na środku, mniej więcej, pomiędzy budynkiem głównym i plażą. Przy plaży jest budynek nr 5. W środkowym skrzydle są budynki nr 6, 7 i 8, ale tam są głównie pokoje typu suite, za które trzeba wnieść dodatkową formalną opłatę (tak stwierdził recepcjonista). W lewym skrzydle są budynki nr 9, 10 i 11. Numeracja budynków w każdym skrzydle rozpoczyna się od strony budynku głównego. Wyjście z budynku głównego do wewnątrz (z restauracji) jest tak pomiędzy prawym i środkowym skrzydłem, tak że budynki w lewym skrzydle są tak jakby lekko na uboczu. Prawie wszystkie pokoje mają taras/balkon na ogród lub basen. Jedynie w budynku 11 część pokoi ma taras/balkon na mur odgradzający sąsiedni hotel Mamlouk. W budynku nr 5 z ostatnich pokoi od strony morza jest kilkanaście metrów do plaży. Kasę włożyłem do paszportu przy meldunku, tak że nie wiem, jaki pokój dostalibyśmy bez tego. Para przed nami wsunęła do paszportu 5 USD. Nie zauważyłem jednak, aby coś tam wybierali tak jak my.
    • pro0mi Re: Sunrise Select Garden Beach 11.11.13, 20:19
      Hej. Ja z dziewczyną zastanawiamy się własnie nad tym hotelem 22.11, jest jeszcze opcja Aquamarine. Myśle, że za 2-3 dni będę wszystko wiedział.
      • malawi_as Re: Sunrise Select Garden Beach 11.11.13, 22:37
        Aqua ma słabą plażę :) Lecimy z narzeczonym, może więc się spotkamy :) z jakiego miasta lecicie?
    • pro0mi Re: Sunrise Select Garden Beach 17.11.13, 20:47
      Siema. Jednak lecimy do SSGB :)
    • malawi_as Re: Sunrise Select Garden Beach 18.11.13, 17:21
      NO to super :) Pewnie się spotkamy. A z jakiego miasta lecicie?
      • pro0mi Re: Sunrise Select Garden Beach 18.11.13, 21:02
        Z Warszawy z samiutkiego rana
        • malawi_as Re: Sunrise Select Garden Beach 18.11.13, 22:28
          My z Wrocławia, niestety z międzylądowaniem w Gdańsku :( to udanych wakacji i może do zobaczenia :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka