anetakarpik 24.11.13, 15:03 Witam,mam pytanie czy w hotelu wszyscy mają takie same opaski(kolor)wykupiłam w Alfa star ten hotel i opcja all jest do północy,inne biura ten hotel mają z opcją all 24h. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladi3 Re: hotel Amwaj oyoun 24.11.13, 15:56 www.holidaycheck.pl/hr/2daa16ca-7f88-3c7f-9246-bf015912938b jesli to ten to sie zastanow na dzmiana tego hotelu,opinie bardzo slabe. Odpowiedz Link Zgłoś
julita99 Re: hotel Amwaj oyoun 25.11.13, 19:01 Opaski takie same, all był do 2.00. Hotelu raczej nie polecam, ale zależy co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
anetakarpik Re: hotel Amwaj oyoun 25.11.13, 19:45 no to jestem trochę przerażona......a już wpłaciłam zaliczke:( Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: hotel Amwaj oyoun 25.11.13, 20:26 a 1 raz do egiptu? wiesz bedzie super na pewno, ja sie kieruje opiniami ze wszystkich zródel,czytam patrze i wtedy wybieram,jak 1 raz bedzie ok poprostu stali bywalcy maja wieksze wymagania i wiecej porownania. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: hotel Amwaj oyoun 25.11.13, 20:29 pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297555-d672858-Reviews-AA_Amwaj_Hotel-Sharm_El_Sheikh_South_Sinai_Red_Sea_and_Sinai.html#REVIEWS poczytaj tu.. Odpowiedz Link Zgłoś
anetakarpik Re: hotel Amwaj oyoun 25.11.13, 20:52 Egipt drugi raz będę zaliczała,pierwszy raz byłam w Hurghadzie hotel ,,Sea gull resort"4*i nam podobał się.Osobiscie wole turcje a mój mąż Egipt i musiałam isc na kompromis.Wiem że opiniami nie ma co się kierowac,ten hotel poleciła mi koleżanka która pracuje w biurze podróży i zawsze doradza nam hotele które są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: hotel Amwaj oyoun 25.11.13, 21:07 opinie rozne ale jak jest tyle slabych wrecz krytycznych opini to moze sie lepiej zastanowic? a w Turcji szukam ciekawego hotelu,region bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anetakarpik Re: hotel Amwaj oyoun 25.11.13, 21:18 ja mogę polecić Titan Garden w Konakli.....hotel rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
ami.ra Re: hotel Amwaj oyoun 26.11.13, 16:15 Nie jest taki zły ...fakt różne opaski ale spokojnie dacie rade....mi się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_dwa Re: hotel Amwaj oyoun 27.11.13, 18:06 gladi w Turcji zależy jakiego standardu szukasz, z lepszych hoteli mogę polecić sprawdzone na własnej skórze Venosa Beach&Spa w Didim (na uboczu, ale dolmusze odjeżdżają spod hotelu do Altikum, większego miasteczka, hotel stosunkowo nowy, każdy pokój z widokiem na morze, od strony ulicy są korytarze), Gysophila Holiday Village Okulcalar (z wyższej półki, super hotel z super basenami, plaża kamienista, jak zresztą w większości w Turcji). Ja z kolei chyba wracam po kilki latach do Egiptu i też szukam dobrego hotelu z dobrym all, bo chcemy lecieć z córcią 4 latka (w przyszłym roku będzie miała), może możesz coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: hotel Amwaj oyoun 26.11.13, 20:36 właśnie z niego wróciłam. hotel jak hotel, taki sobie, ani zły, ani dobry. trochę niedosprzątany, trochę niedodbany. jest na bardzo rozległym terenie, więc jest gdzie pochodzić. jedzenie słabe, ale głodnym się nie chodzi. z tą opcją all 24h to chodzi o to, że na dolnym tarasie jest bar czynny całą dobę. jest kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i alkoholowe. jakieś tam ciastka. trzy różne knajpy tematyczne, w każdej raz na pobyt można zamówić kolację. tylko trzeba o 10.00 w recepcji to zrobić. plaża bardzo długa i szeroka, morze do kolan. bardzo długa promenada wzdłuż plaży w prawo i w lewo, można sobie wieczorami spacerować, albo biegać, jak ktoś biega. teraz nie sezon, więc nie ma problemu z leżakami ani na basenie, ani na plaży. na basenie i na plaży w porze obiadowej są frytki, jakiś kawałek mięsa albo ryby smażone, ogórki, pomidory, więc można z plaży na obiad nie schodzić. w restauracji głównej nie ma problemu ze stolikami. animacje takie sobie, ani złe, ani dobre. od 17 do 20 praktycznie nic się nie dzieje, więc można się nieco znudzić. po 20 na tarasie muzyczka do potańczenia, animacje dla dzieci. o 21.30 animacje dla dorosłych. takie sobie. na plaży animacji nie ma wcale, za to wali muza z hotelu obok, gdzie animatorzy przykładają się do pracy. dwa długie pomosty z których można korzystać, przy jednym po prawej fajna rafa. i o ile nie wieje jak cholera, to nawet można posnurkować. ale wtorek, środa, czwartek wiało jak nie wiem co, więc nie można było. woda w morzu zasadniczo o głębokości do kolan, a przy odpływie do kostek. dla słabo pływających i dla dzieci w sam raz. na przeciwko hotelu pełno sklepów, apteka, i polskie wycieczki. pokoje takie jak wszędzie, jest czajnik, kawa, herbata. są mydełka, szampony i balsamy w łazience. sprzątaczom zdarza się nie zmienić pościeli codziennie. basenów jest kilka, w miarę czyste. nie przy każdym jest bar. na tydzień ten hotel jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
anetakarpik Re: hotel Amwaj oyoun 26.11.13, 23:41 doral2...... a z jakiego biura leciałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
inga71 Re: hotel Amwaj oyoun 28.11.13, 12:20 byłam w nim kilka lat temu jak jeszcze miał inną nazwę-Milenium i był nowy więc czysty.Faktycznie wieczorami nic się nie działo.W hotelu obok(grand resort chyba)zawsze się coś działo,było wesoło:) Widzę teraz po zdjęciach dorobili chociaż zjeżdżalnie.Nie jest zły,jeżeli od tamtego czasu nie popsuł się to jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: hotel Amwaj oyoun 28.11.13, 21:12 aha, nie zapomnij wziąć czegoś na komary. co prawda, wieczorami odymiają, ale i tak się jakieś zaplączą w pokoju i żrą. wieczorem nie otwierać okna balkonowego, bo zeżrą cię żywcem.. Odpowiedz Link Zgłoś
anetakarpik Re: hotel Amwaj oyoun 28.11.13, 22:59 dzieki za rade....jak byłam 4 lata temu w Hurghadzie to komarów nie było Odpowiedz Link Zgłoś
tycha89 Re: hotel Amwaj oyoun 03.12.13, 11:53 Witam! Jestem studentką geografii Uniwersytecie Warszawskim i na potrzeby pisanej przeze mnie pracy magisterskiej prowadzę badania dotyczące celów wyjazdów Polaków do Egiptu. Badanie jest całkowicie anonimowe, a uzyskane wyniki służą wyłącznie celom naukowym. Badanie nie powinno zająć dłużej niż 10 minut. Każdą osobę, która zechciałaby mi pomóc serdecznie zapraszam do badania. Każde wypełnione badanie jest dla mnie niezmierne cenne. Bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas! Link do ankiety: www.interankiety.pl/interankieta/18138090405c78ab01420d0194dc01ab.xml Odpowiedz Link Zgłoś